Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matrykla1112

chora ZAZDROŚĆ.. pomocy!

Polecane posty

Gość Matrykla1112

witam. jestem z moim chlopakiem 2 lata. na poczatku niebylam wogle o n9c zazdrosna. po jakichs 8 miesiacach zrobilam sie chorobliwie zazdrosna:( gdy w tv pokazuja jakies nagie panny tanczace lask iw teledyskach itp to dostaje szału ściska mnie wdołku i chce m isie płakać ze on na to patrzy;( wiem ze to go denerwuje ale niewiem jak sobie z tym poradzic wbrew pozorom to mnie sama tak bardzo męczy:( co mam zrobic? moze męzczyżni wypowiedzą się czy takie widoki cos dla nich znaczą? juz dluzej niemoge;(

Gość Matrykla1112
haloo

Gość tez_popieprzony
daj spokoj, to tylko laski w tv. sobie popatrzy i tyle ;).

Gość Matrykla1112
no ale m isie zaraz wydaje z eo nsobie mysli: ooo ale bym ja wydypal ale dupaa aah!! i pzrez to az plakac m isie chce!:(

Gość i co z tego że tak pomyśli
Wskoczy w telewizor i cię zdradzi? Puknij się w głowe.

Gość Matrykla1112
*wydymał

Gość Matrykla1112
*wydymał

Gość Matrykla1112
nieoto chodzi! porpsstu boli mnie to ze patrząc na obce kobiety może miec takie mysli !

Gość tak mam i ja
mam podobnie...ale mnie przeraża sam fakt, ze kobieta inna moze mu sie spodobać.... ;/ i wiem że to jest chore. czuje sie wtedy zawsze gorsza od tych wywijających dupami czy w ogole aktorek grającyhc w filmach itd ;/

Gość tak mam i ja
mam podobnie...ale mnie przeraża sam fakt, ze kobieta inna moze mu sie spodobać.... ;/ i wiem że to jest chore. czuje sie wtedy zawsze gorsza od tych wywijających dupami czy w ogole aktorek grającyhc w filmach itd ;/

Gość Matrykla1112
nieoto xchdozi! poprostu boli mnie jak patrzy na takie laski i moz emeic jakeis sprosne mysli:(

Gość Matrykla1112
ja tak samo! wiele osob mówi mi ze jestem hcora ze tonic takiego ale jak sobie pomysle z eon moze patzrec na czesci ciala u innych kobiet ktore pwoinien iwdziec tylko umnie to dostaje szału:( niektorzy tego niezorzumeija ale to starszne ze ja tyle czasu poztrebowalam zbey zaufac mu obnazyc sie i oddac ( bo to byla dla mnie naparwde wazna rzecz ukazac sie pzred nim nago oddac cala siebie) a tu na pstrykniecie palcem ma milion obksich kobiet ktore neitylko ze nagie to jescze wywijaja dupami iczym popadnie! ;( niepowinno tak byc.. to poprostu mnie boli:(

Gość dziewczynooo
Uspokój się kobieto, bo facet od Ciebie odejdzie jak będziesz taka upierdliwa. Pomyśl sobie jak on się czuje...że nie masz do niego zaufania, ze rzuci cie dla innej z byle powodu, przy byle okazji??? Przecież jest z Tobą a nie z kim innym. Niestety problem tkwi w Tobie i w Twojej niskiej samoocenie.

Gość Matrykla1112
jak juz anpislam wyzej boli mnie ze ja potzrebowlaam tyle czasu zeby obnazyc sie i poznac swoje ciala a moze to mie ckeidy chce na wyciagneicie reki u innych bab:/ ufam mu niepodejrzewam o zdrady chdozi mi oto co napisalam wyzej.. mozliwe..mam niska samoocene ale niewiem co z tym zrobic:(to meczy mnie bardziej niz myślicie:(

Gość tak mam i ja
u mnie to juz w ogóle jest dziwnie bo jestem bardzo ładną dziewczyną wiem o tym (skromność) xD ale nie mogę przyjąc do wiadomości że można podziwiać piękno innych kobiet .. wiem to podobno nie jest normalne i wiem, ze problem tkwi we mnie i nie mam pojęcia jak sobie poradzić z tym bo ranię jego i siebie. sama sobie nie pomogę a na psychologa mnie nie stać. w kazdym badź razie mój facet nigdy sie nie ogląda za innymi zawsze mówi że jestem najpiękniejsza i straszni go męczy kiedy ja znowu pytam "a Ty Ci sie podoba?" już nie odpowiada nie chce wtedy ja sie złoszczę. masakra ;( tak mi wstyd ale nie potrafie tego opanować. czasem mysle żeby odejsc od niego zeby kogoś normalnego znalazł ale kocham go i nie potrafie. on też by mnie nigdy w życiu nie zostawił woli przmeilczeć moje głupie gadki. jestemy 3 lata razem.

jakbym siebie slyszala,rano zalozylam temat o tym,ze moj chlopak jest o mnie chorobliwie zazdrosny ale ja tez taka jestem. denerwuje się o wszystko! do niego ktos dzowni a ja mam o to pretensje-uwierz,nie jestes sama.

Gość tak mam i ja
to co mamy zrobic? jak sobie z tym radzic? bo to jest poważny zwiazek! ja chce to naprawic ratować. nie chce sie tak zachowywać. mozę to niedojrzalość bo ona też nie pozwala na hamowanie emocji. po prostu czuje jak mnei rozrywa w środku i nie potrafie tego zakamuflowac. wybucham ;( płaczę obarczam go winą że to przez niego tak się męczę... a on jest za dobry :(

Gość Matrykla1112
ehh widze ze neima na to rady.. niewiem mzoe moj problem ywnika ztad ze pzrez pierwsze 8 miesiacy naszgo zwiazku niebylo slowa zazdrosc.. on mwoil ze jakas dziewcyzna jest ladna ja ze chlopak.. teraz gdy zmienilam sie on zauwazyl ze ejstem zazdrosna i gdy pytam go czy jakas jest ladna zawsze odpowiada : misou dla mnie tlyk oty jestes piekna! mozliwe zbey tak mu sie odmienilo i ze niepodobaja mu sie inne?:( bo mim oze mi przysiegal jakos neimoge w to uwierzyc:(

Gość Matrykla1112
mam tak samo:( nigdy niemialam podstaw zeby podejzrewac ze mnie oklamuje czy zdradza.. moze poprostu niemoge uwierzyc ze tacy mezczyzni istnieja gdy kazdy wokól krzyczy: kazdy facet jest taki saam! oglada sie za innymi facet to nie monogamista!!! , a moze bywaja wyjatki? mysle sobie tez ze moze przez to ze jestem jego pierwsza partnerka (seksualna) on pragnie jakiejs odmiany? a ja go tak kocham neichce tego zepsuc:(

Gość tak mam i ja
własnie najgorsze są te slogany, ze każdy facet jest taki sam.... nie wiadomo jak to jest w rzeczywistości ja nie wiem bo mój jest pierwszym. i nie chce innego. poza tym myśle, że to wszystko jest zdominowane przez świat, który brnie (przepraszam za określenie) ale w coraz większe gówno. media są przepełnione tematami dotyczącymi seksu, nagich kobiet itd. i my jestesmy jak widać podatne na to....robi to nam wode z mózgu wierzymy w te photoshopy głupie artykuły.... zamiast skuipć sie na swojej miłości na swoim tworzeniu swiata... hm... to będzie jak ze starożytnym rzymem... ta rozpusta, wolność prowadzi do upadku, :( tu odbiegłam od tematu ale to się łaczy z naszą niepewnoscia siebie, samooceną

no i znow jakbym siebie slyszala,hehe tez tak mialam,pierwsze pare miesiecy to aaaa mam chlopaka jest fajnie i tyle,a pozniej wraz z uczuciem zrodzila sie zazdrosc 23 grudnia mielismy rok i zauwazylam jak to wszystko z biegiem czasu sie zmienia,teraz na jego punkcie mi odbija i to ładnie. ale plus jest taki,że mu na moim tez a nawet i bardziej wiec o rozstaniu i nie wytrzymaniu ze mną nie ma mowy;P

Gość tak mam i ja
popatrz na to co piszesz.."partnerka seksualna" , "odmiany" ... to sie nie "klei" z prawdziwą miłością.

Gość tak mam i ja
ta ja tak samo na początku nie było jakiejs zazdrosci ale to wynika z tego ze nie znamy siebie tak za dobrze i jest zauroczenie..a miłość to pojecie trudne do zdefiniowania.

Gość Matrykla1112
piszę tak bo ci wszytscy ludzie ktorzy uwazaja ze dla faceta jest wazne tylk ojedno wkrecaja mi paranoje.. i nieiwdze zbey to bylo spzreczne.. taka kolej rzeczy jest milosc i seks tez wkoncu bedzie:/ macie racje ze teraz wszystko jest pzrepełnione seksem! na kazydm kroku jakies nagie kobiety! kiedys tak neibylo kazdy szanowal siebie i innych a teraz? ehh byle by kasy zarobic.. i jescze ci koeldzy ktorzy opowiadaja przy nim jakto psotkali zajebista dupe i chetnie by ja wyruchali itp:/

Gość Matrykla1112
hehe foribiddenfruit my tez mamy rocznice 23 grudnia:d jaki zbieg okolicznosci:)

Gość pasjonata
mam identycznie nienawidze tych kurew ktore dla hajsu sprzedadza siebie ani typow ktorzy na takie leca. dla mnie to szmaty do tepienia

Gość pasjonata
mam identycznie nienawidze tych kurew ktore dla hajsu sprzedadza siebie ani typow ktorzy na takie leca. dla mnie to szmaty do tepienia

Gość Matrykla1112
dokładnie.. niejestem brzydką osoba ale patrząc na zdjecia nagich idealnych lasek jak niewpadac w kompleksy? co z tego ze to prawei sam photoshop chlopak tego niedostzrega on sire tylko bedzie zachwycal jakie boskie cialo.. :/ wsyztsko pzre ztakie dziewcyzny zero godnosci poszanowania.. nielepiej zachowac to wsyztsko dla swojego ukochanego? tlyko latac nago przed zajetymi mezczyznami rozwalajac zwiazki? niemaja serca:(

Gość Matrykla1112
chciałabym zrobic cos co na nowo rozpali taki żar i porządanie z jego storny tlyko co.. mam wrażenie ze przywykł do mojego ciała i niezwraca na to zbytniej uwagi:(