Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matrykla1112

chora ZAZDROŚĆ.. pomocy!

Polecane posty

Gość pasjonata
to wszystko jakbym czytala o sobie. najgorzej ze juz stracilam rachube w tym wszystkim, niby mu sie nie podobaja, niby ma je w dupie, ale czlowiek wraz swoje, bo ma ograniczone zaufanie. z kolei jesli ja z nim gdzies wychodze, staram sie super wygladac, zeby on raczej mnie "pilnowal", niz ja bym miala wzrokiem zezowac czy na ktoras nie zerka

Gość obcinaczka
witam kobiety. Mam ten przesrany problem. Ja już nie potrafię wyjść normalnie do znajomych z nim . Po wyjsciu zawsze robię mu wyrzuty ze był taki milutki ze może mu się spodobała moja znajoma itp. To samo jest jak jedziemy autem tylko patrzę na niego czy się czasem nie ogląda... i z tv też... Ja już mam dosyć .. nie potrafię się normalnie zachowywać.. jestem nie szczęśliwa

Gość pasjonata
sluchajcie moze opiszcie siebie swoje charaktery jakie jestescie ogolnie dla zyciu w innych takie mini cv :) i moze razem ustalimy tego powod, bo musimy miec jakas wspolna ceche

Gość hell_ena
Jesteście po****ne i to ostro!

Gość straszne to
włos się jeży jak się to czyta... Biedni ci wasi faceci. Aż wierzyć się nie chce że takie kobiety.. nie... nie kobiety.... kobieciątka raczej.. istnieją. Jednej to się nawet marzy kontrolowanie myśli ukochanego... "mysli pzreciez nieksontroluje i niewiem co on tam mysli.." to już jakas psychoza chyba. Tak samo jak ustawianie tv przed wyjściem i tysiąc innych rzeczy o których tu piszecie. Chore. Straszne.

Gość pasjonata
idzcie do swoich samcow alfa ktorym tak ufacie, a zobaczymy ktory pierwszy zdradzi przez ta wolnosc

Gość straszne to
Ja ci powiem który pierwszy zdradzi bo to znana już sytuacja - najprędzej zdradzi ten, co jest najbardziej kontrolowany i którego się zadręcza nadmierną zazdrościa. Zgodnie z zasadą " Jak już i tak mam ciągle awantury że coś zrobiłem, to zrobię to." "samców alfa'?:-D Ja nie mam w domu samca alfa, tylko męża, partnera. MIędzy samcem alfa a trokami od kaleson ( które to usilnie chcecie zrobic ze swoich mężczyzn) jest jeszcze sporo innych typów faceta:-)

Gość pasjonata
Nie o to chodzi, ja w zasadzie akceptuje drobne wady swojego chłopaka (no oprócz jeszcze jednej), tylko ze to juz jest jak odruch bezwarunkowy, jakos nie moge spokojnie usiedziec, jak siedze z nim przed tv i jakies machanie wymionami przed ekran.

Gość straszne to
A czy wy też odwracacie głowy jak się pojawi na ekranie jakiś przystojniak z gołym torsem albo nawet i ubrany? Albo jak zobaczycie faceta reklamującego męskie slipy? I nie zdarzy wam się, patrząc na jakiegoś mężczyznę, pomyślec, "Kurcze, przystojny facet zniego", Nie wierzę że nie. Oczy macie, gust też, a takie myślenie to przeciez nic zdrożnego jesli po samym myśleniu nie ma wiadomego "dalszego ciągu"

Gość pasjonata
ale zrozum tu nie chodzi o sam strach o zdrade, tylko ze po prostu my mamy byc piekne w jego oczach, a reszte ma w dupie.

Gość pasjonata
zreszta faceci podobno bardziej sie wczuwaja w urode babek niz one w urode facetow.

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja pierdziele jak mozna tak kogos tyranizowac. No i co z tego ze na ekranie zobaczy jakas ladna dziewczyne? Ma wplyw na to co akurat w telewizji leci? Wy macie naprawde jakies chore kompleksy ze do takiego stopnia chcecie kontrolowac swoich facetow. To jest nienormalne. "Straszne to" ma racje, czlowiek ktory jest ciagle tyranizowany i trzymany na smyczy w koncu nie wytrzyma.Ja rozumiem zazdrosc o kolezanki z ktorymi facet za czesto rozmawia czy cos w tym stylu,ale o cos takiego? " ale zrozum tu nie chodzi o sam strach o zdrade, tylko ze po prostu my mamy byc piekne w jego oczach, a reszte ma w dupie." I co myslisz ze jak bedziesz faceta tyranizowac i truc mu dupe zeby nie ogladal zadnego filmu gdzie niedajboze moze byc jakas kobieta w bieliznie to bedzie znaczylo ze jestes dl niego najladniejsza? :D Kazdy czlowiek ma wolna wole i chocby skaly sraly nie zmusisz swojego faceta do tego zeby myslal tylko i wylacznie o Tobie. I chwala bogu za to ze tak jest... Jesli facet jest z toba,poswieca ci czas i uwage i mowi ci ze jestes dla niego piekna to nie wystarczy? I to ze zobaczy jakas kobiete w tv to znaczy ze zaraz by cie z nia zdradzil? :D Trzeba miec kontrole nad kazdym aspektem jego zycia? Mam wrazenie ze wypowiadaja sie tu same 17 latki "zreszta faceci podobno bardziej sie wczuwaja w urode babek niz one w urode facetow. " A to skad niby wiesz? :D Moze podaj zrodlo do takich informacji,sama chetnie poczytam. Jeszcze raz powtorze, kazdy czlowiek ma wolna wole i tak naprawde tylko on ma wplyw na to co mysli i czuje. To ze bedziecie zabranialy facetom patrzec na inne kobiety nie sprawi ze oni przestana takie kobiety dostrzegac :D

dziewczyny, opamiętajcie się!!!!!!! no to co, że w tv są takie laski, i że sobie popatrzy? a niech sobie patrzy, miły widok to sobie popatrzy i już... no to co, że tamta ma ładne cycki a tamta tyłek, twój facet jest z tobą a nie z nią, kocha ciebie a nie ją... no to co, że nawet sobie poogląda filmy dla dorosłych? jeżeli oczywiście raz za czas, to niech sobie ogląda, przecież to nic takiego, popatrzy sobie na seks i tyle... przecież to NORMALNE, że na świecie są ładne laski i będą zawsze, NO I CO Z TEGO??? niech sobie są i żyją, przecież wasi faceci mają rozum, zasady, no nie wiem, kochają was przecież do cholery... a wy co? nigdy się wam żaden inny facet nie podobał? nie wierzę że nie... no i... tylko pomyślałyście "ale przystojniak, fajny... ale mój to mój" - przynajmniej ja tak mam ;) i przyznam się że czasami nie rozumiem jak mój mi mówi że jestem dla niego najpiękniejsza :p tym bardziej że jestem w ciąży :) ale tak często to powtarza że chyba to prawda... pozdrawiam, trzymajcie się dziewczyny i wyluzujcie ;)

Gość pasjonata
a mnie wlasnie z kolei podjudza to "popatrzy sobie to popatrzy" mnie to akurat boli. wiem ze nie ma wplywu na to, ale zawsze moze dyskretnie zmienic obiekt wdizenia, a skoro ja mu sie podobam to nie powinny mu sie podobac inne

Gość bo facet
ja pierdole.... to jest wpisane w naturę i wcale jak facet zobaczy na ulicy ładną dziewczynę to nie musi od razu myśleć że fajnie byłoby ją przelecieć, ładna i tyle. nie róbcie z facetów bezrozumnych samców myślących tylko o jednym :O

pasjonata, a czy ty tak nigdy nie masz że podobał ci się jakiś facet? np. na ulicy, czy w filmie...

Gość bo facet
a skoro ja mu sie podobam to nie powinny mu sie podobac inne a dlaczego nie? mam faceta, którego kocham, ale to nie znaczy, że nie zauważam innych, widzę fajnego faceta to mogę stwierdzić, że przystojny i co? mój ma mnie za to zabić? :O

Gość pasjonata
natura to bzdura. chyba ze jestescie zwierzetami. o to chodzi ze mialby wyjebane czy ona jest ladna czy nie po prostu obojetna i tyle idzie sobie to idzie i nie zastanawia sie nad jej uroda.

Gość pasjonata
nie zwracam za bardzo uwagi, inne mysli zaprzataja mi glowe

Gość bo facet
natura to bzdura. chyba ze jestescie zwierzetami. o to chodzi ze mialby wyj**ane czy ona jest ladna czy nie po prostu obojetna i tyle idzie sobie to idzie i nie zastanawia sie nad jej uroda. jesteś tak tępa, że aż szkoda z tobą dyskutować... człowiek jest zwierzęciem jakbyś nie wiedziała :O

Gość eqo
na początek zastanów się skąd twoje kompleksy?

Gość bo facet
poczytaj trochę o ewolucji, naturze, może coś do ciebie dotrze :O

Gość bo facet
nie zwracam za bardzo uwagi, inne mysli zaprzataja mi glowe a może on sobie gdzieś wyjdzie i inne myśli nie zaprzątają mu głowy? :)

Gość pasjonata
dobrze czlowiek jest zwierzeciem, ale takim, ktory jest w stanie to kontrolowac ! watpie w te kompleksy, chyba ze naprawde bym zaczela wiercic co sie da, ze mi sie we mnie nie podoba.

Gość pasjonata
moze wy nie macie nic przeciwko ale mi sie to nie podoba i koniec

Gość bo facet
dobrze czlowiek jest zwierzeciem, ale takim, ktory jest w stanie to kontrolowac ! ale co ma kontrolować? naturalne odczucia? poczucie estetyki? :O dziewczyno załamujesz mnie... oglądam film, podoba mi się i co? mam sobie wmawiać że mi sie nie podoba? :O

Gość bo facet
moze wy nie macie nic przeciwko ale mi sie to nie podoba i koniec to się z nim rozstań i daj mu szansę na normalną dziewczynę...

no tak, pewnie cały czas zastanawiasz się co on myśli... no właśnie chcę ci wytłumaczyć, że jak widzi jakąś laskę to widzi i już, przecież ma rozum... nic na to nie poradzisz że laski chodzą po świecie... może naprawdę potrzebujesz psychologa skoro sama sobie nie możesz z tym poradzić... a ile masz lat?

Gość pasjonata
ale dla mnie to juz jest zdrada, nie fizyczna, ale platoniczna

Gość ja was nie rozumiem
WIECIE co a mi żal tych kobiet. Idę ulicą i jedzie gosciu z żoną czy tam z panienką i gały wlepia we mnie . Dlatego nigdy nie bede mieć faceta. jak gościu jest porządny i ma szacunek do swojej kobiety to nie zezuje za innymi po ulicy, jak jest kawalerem to okej