Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dojrzała_pytająca

fellatio- z drugiej strony

Polecane posty

Gość dojrzała_pytająca

moje pytanie nie jest może jakoś szczególnie genialne, ale od jakiegoś czasu zastanawiam się, jak facet odbiera pozycję kobiety w czasie seksu oralnego. już wyjaśniam o co mi chodzi- jestem dojrzałą kobietą, która do niedawna była w poważnym związku z facetem, który był jej pierwszym. wtedy nie zastanawiałam się, jak wygląda moje ciało w czasie stosunku, czy wlasnie seksu oralnego. ale teraz, kiedy stoją na początku nowego związku, z cudownym facetem, zaczynam mieć wątpliwości. wiec, dziewczęta, czy macie jakieś swoje "pozycje" w czasie robienia przysłowiowego loda? najbardziej zależy mi na pozycji, kiedy facet leży, lub półleży, bo ja wtedy siedzę mu między nogami, i widok ruszających się włosów i niczego więcej chyba nie jest aż tak podniecający. kobietki, macie swoje triki, by jeszcze bardziej rozgrzać faceta, również widokiem was samych? no i faceci, mężczyźni moi drodzy- czy ten moj problem ma jakąkolwiek wartości, czy w trakcie nie interesuje was nic, nie ma róznicy czy dziewczyna siedzi nieruchomo czy np, namiętnie kręci przy tym tyłkiem.... ah, i jeszcze jedno od razu, w jakich pozycjach i jak, jestescie w stanie patrzec swojemu facetowi w oczy?

Gość a wiec
ja z reguly klecze przed nim z rekoma zlaczonymi z tylu :P ale w trakcie zabawy raczki wedruja tam gdzie powinny byc :D

a wiec -kleczysz z rekoma zlaczonymi z tylu? to nie uzywasz rak do robienia loda ? nie trzymasz za jaja ?:) najlepsza jest gdy faet siedzi plecami o cos oparty a ty miedzy jego nogami ocierajaca sie piersiami o kolana i nie tylko...

a wiec -kleczysz z rekoma zlaczonymi z tylu? to nie uzywasz rak do robienia loda ? nie trzymasz za jaja ?:) najlepsza jest gdy faet siedzi plecami o cos oparty a ty miedzy jego nogami ocierajaca sie piersiami o kolana i nie tylko...

Gość a wiec
gnom z jasnego nieba - prosze czytac uwaznie, wyraznie pisze ze z czasem rece wedruja tam gdzie powinny byc :)

Gość emilyemilyemily
hmmm, ja to się nigdy nie zastanawiam w trakcie. ale wydaje mi się, że facetowi jest obojętne czy siedzisz, leżysz, kucasz czy co tam jeszcze.

a wiec przeczytalam ten fragment, ale zastanawialam sie czy to taka wasza specjalna zabawa ze najpierw zaplatasz sobie rece z tylu i nie dotykasz... ja tam od razu dzialam na wielu frontach:)

Gość reres
baw sie jego jajami jak robisz mu loda .Rece masz wolne , wiec mieszaj mu jajka

hmm...kiedy klęczysz przed nim i mocno wypinasz pupę to on może ją obserwować i nawet dotykać kiedy się pochyli a kiedy leży, Ty między jego nogami możesz uklęknąć i robiąc mu loda możesz też podnieść pupcię do góry, będzie miał nieziemskie widoki ;)

hmm...kiedy klęczysz przed nim i mocno wypinasz pupę to on może ją obserwować i nawet dotykać jej kiedy się pochyli a kiedy leży, Ty między jego nogami możesz uklęknąć i robiąc mu loda możesz też podnieść pupcię do góry, będzie miał nieziemskie widoki ;)

Gość a wiec
gnom z jasnego nieba - lubie uleglosc wiec to wlasnie taki rodzaj zabawy, ja mam roczki z tylu a on trzyma za wlosy i nadaje rytm ;)

Gość nie ważne jak ważne by z
POŁYKIEM!!!