Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amant taki jeden

Facet na naszej klasie i innym takim portalu=DNO?Odpowiedzcie

Polecane posty

Gość amant taki jeden

Warto poznawać kogoś przez neta?Z doświadczenia wiem ze nie;(Ktora z was tak miala ze pisala z przystojnym kolesiem co mial fajne fotki i ogolnie wygladal na milego a okazal sie internetowym amantem co każdą tak wyrywa wy się zauroczyłyście a potem wielki KRACH ;(Prosze o opinie rownież mężczyzn ;)

Gość amant taki jeden

Gość Kaaaarolinkaa21
ech.. zal sie przyznac, ale ja mialam taka wpadke, spoko koles.. fajny, zabawny romantyczny.. ale juz teraz wiem o co mu chodzilo :] Nie wiem jak to w zyciu juz jest.. ale na szczescie trzeba chyba dlugo czekac.. na to prawdziwie..

Gość amant taki jeden
Mial ktos taki przypadek?

Gość amant taki jeden
Własnie ja też dlatego pytam poznałam go ale zanim poznalam pisalam z nim kilka miesiecy ujął mnie urodą i grzecznością,myslalam ze to ten jedyny spotykalismy sie pol roku a potem mnie zaczal lekcewazyc i olewac az w koncu wyparowal ze sypia z wieloma i taki z niego bawidamek;(scielo mnie z nog kompletnie;(teraz widze jak na nk pisze z innymi obcymi laskami i wode im robi z mózgu żal ;((((

Gość Kaaaarolinkaa21
ach... a to u mnie prawie identyczna sytuacja, tyle ze koles odwolal wesele na ktore mnie zaprosil 5dni przed bo NIBY jego brat mial wypadek i on wyjezdza na 3msc do Holandii.. taki opiekunczy sie zorbil.. a teraz widze jak wipisuje to i owo na nk i gra w ten swojej wiejskiej pieprzonej budzie.. dj sie znalazł parkietowy kurrr.. ech ponioslo mnie :D

Gość hahahaha nie ma co
nie ma to jak przez net stwierdzic, ze to ten jedyny:D:D:D:D:D:D:D a potem PO POL ROKU DOPIERO SIE SPOTYKAC:D:D:D:D:D i wy chcecie facetow zwiazkow uczyc,.

Gość amant taki jeden
Idiotko jak go poznalam to sadzilam że to strasznie poważne co nas łaczy przynajmniej tak to nazywał a nie przez neta ;\a pół roku zwodzić panne za nos to ja kurwa nie wiem czy to takie przyjemne i krótkotrwałe!!!!!!

Gość Kaaaarolinkaa21
hm.. przez neta nie da sie tego stiwerdzic.. ale spotykajac sie, poznajac mozna co nieco zauwazyc i wiedziec czy dana osoba Nam odpowiada... a ze niektorzy po dlugim czasie okazuja sie swiniami to juz chyba normalne;/ facet to facet... i wszystko jasne :]

Gość jestescie dziecmi neo i tyle
nic dziwnego, ze zyjecie w sieci, a nie w realu. potem nie umiecie tworzyc zwiazkow i sie wszystko rypie:D

Gość amant taki jeden
najgorsze jest to ze jak widze ze te panny tak chetnie mu odpisuja a on je bajeruje to krew mnie zalewa bo wiadomo jaki bedzie final...achzeby go tak zadna nie zechciala!

Gość Kaaaarolinkaa21
Ty sie lepiej modl, zeby znalazla sie taka ktora sie zemsci i mu dopiero dopieprzy :D

Gość amant taki jeden
a najlepsze jest to ze pare dni po tym jak mi napisaltakie rzeczy ja zerwalam kontakt a on jakby nigdy nic napisal co słychać itp!Kurwa...szlag mnie strzelil i ostatnio napisal mi życzenia cham jeden!

Gość jakby nigdy nic to normalka
hehehe, jestes zabawka dla niego. ale dziewczyny tez sa takie. po prostu - i faceci i baby sa takimi DZIECMI. niektorzy wyrastaja, niektozy nie....