Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherines

powiedzcie

Polecane posty

Gość puste serce i kiesznie ...
Może .... ale nie musi.

Gość najlepsza laska na swiecie
Katherines masz 19 lat ??

tak 19:) no własnie chodzi mi o to,czy może sie zakochac czy raczej chodzi tylko o wyruchanie i zostawienie??

Katherines: Tak serio,to zależy to wszystko od człowieka. Sama musisz wyczuć jaki ma stosunek do Ciebie. Ale jeżeli chłop ten ma żonę albo dziecko... :o To daj sobie spokój

a ludzie daja Ci 23 .. mlodziutka jestes, bardzo... kurde, to nie jest tak że nie może, ale ... o czy wy bedziecie rozmawiac ?? co potem ?? za 15 lat, ty bedziesz mloda i piekna a on stary.. co Cie tak fascynuje w starszych facetach ?? czytalam ze kobieta ktora wychowala sie bez ojca preferuje starszych partnerow...ale nie jest to regula. moja odpowiedz - moze , ale co z tego ?? skoro teraz wybiera mlodsza potem wezmie jeszcze mlodsza ... szkoda zycia, dziewczyno

Telewizja wmawia wam, że mamy kryzys? Ja wam powiem, że kryzys jest wtedy, gdy twoja laska mówi ci, że cie kocha, a tobie nie staje. lukasz - zajebiste to bylo

No właśnie jego życie jest pogmatwane strasznie:Oi może to głupio zabrzmi ale ja bardziej zabiegałam o niego niż on o mnie .Niby nikogo niema,ale też nie moge byc tego pewna na 100% mieszka dość daleko odemnie... Mam ojca:) Niewiem czemu nie mogę dogadać się z rówieśnikami...Mam dużo kumpli ale żadnego nie moge wyobrazic sobie jako swojego partnera... To samo mówią mi znajomi żebym pomyślała co może być za 10 lat....

no wiec ja ci nie pomoge - pozostanie tylko poczekac na rozwoj wypadkow. Moze - ale nie musi - jak ktos rzekl. Nie zalamuj sie, JA WIERZE ZE KAZDEMU ZAPISANA JEST MILOSC , nawet jak wmawiamy sobie ze jestesmy grube i brzydkie :P