Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znajdzswojamilosc

Polak czy obcokrajowiec?

Polecane posty

Czy robi na nas jeszcze jakiekolwiek wrażenie, gdy poznany mężczyzna jest obcokrajowcem? Czy nasi panowie dorównują już pod każdym względem Niemcom, Włochom lub Amerykanom? A może ich przewyższają? Czy ma dla nas znaczenie z jakiego kraju pochodzi mężczyzna?

Gość Nic ciekawego...
nie ma zadnej roznicy

jest roznica! Kamecha bo czesi sa naszymi sasiadami jakby tak samo wegry, slowacja, ta sama stopa materialna, kultura i dlatego jak sie z ta swoja czeszka zwiazales to sie dogadujecie , w przeciwienstwie do amerykanow gdzie stopa zyciowa jest inna sa bardziej rozwydrzeni bo maja podane na tacy i w polsce to oni by zgineli wiec ciezej jest sie z takimi dogadac..

Gość bałagan i bzdury
Generalnie chciałbym Czeszkę bo to takie piękne kobiety ;) no i ten język :D

Gość fgsdgsd
lubię jak kobieta mówi po czesku :) niektórych kręci francuski, amerykanów bardzo często niemiecki a mnie czeski ;)

Gość stellikos
a ja mam meza iranczyka i niezamienilabym go na zadnego, pracuje, nie pije , wierny i kochany.. a nasze polaczki marnie wypadaja ..

Gość sdafgasdfs
ja byłem z filipinką i okazało się że to facet :(

Polak :) Kiedyś spotykałam się z muzułmaninem, nawiedzony był jak diabli:o Uważał m.in, że kobieta absolutnie nie powinna pić żadnego alkoholu, palić fajek etc. Że już nie wspomnę o ciągłej nawijce o allahu:o