inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 27, 2009 ........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zalogowana 0 Napisano Grudzień 27, 2009 Ehhh :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oooii Napisano Grudzień 27, 2009 i co w zwiazku z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 27, 2009 Diabeł...a chcesz w japę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja Nina 0 Napisano Grudzień 27, 2009 Nie przesadzaj:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 27, 2009 Leniuszku....... nie miałem konkretnie ciebie na myśli ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Grudzień 27, 2009 Mów za siebie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 27, 2009 Napisałem prowokacje.......... a Wy nawet nie poznaliście mojego stylu:D Incognito Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***valkiria* 0 Napisano Grudzień 27, 2009 Inteligentny ja sie Ciebie zapytuje-skad czerpiesz wene na tak blyskotliwe tematy :P bo po swietach wszelki wysilek umyslowy to dla mnie koszmar...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 27, 2009 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4324286 Tajemnicza dama............. poznajesz......... to ja jestem autorką:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 27, 2009 valkiria........ ucze się od ludzików z kafe ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***valkiria* 0 Napisano Grudzień 27, 2009 ale inspiracja...:O Powodzenia :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 27, 2009 Skończyłem........ bo tematy poszły na śmietnik:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hailie 0 Napisano Grudzień 27, 2009 Bywa i tak :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 27, 2009 hailie------:P:P całunek z językiem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szejku 0 Napisano Grudzień 27, 2009 Pozazdroscic umyslu. Ale tak to juz jest w dzisiejszych czasach ze margines spoleczny trudniacy sie praca w ubojni wyzywa innych od glupcow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 27, 2009 Szejku......... ciebie zawsze wliczałem do największego dna)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szejku 0 Napisano Grudzień 27, 2009 ale to ty slyszysz pukanie od spodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hailie 0 Napisano Grudzień 27, 2009 inteligentny, oezu... nigdy wcześniej nie całowałam się z języczkiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 27, 2009 tu leja................. może oceń czy byś rozpoznał mój styl :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4324312 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4324286 hailie........ To był Twój pierwszy raz?:P:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hailie 0 Napisano Grudzień 27, 2009 inteligentny, tak, pierwszy raz mój to był. Ależ emocje :D Nie będę mogła zasnąć w nocy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 27, 2009 tu leja............ dzięki ale nie ma za co szanowac fikcyjnej postaci ) ) ) ........... hailie........ mam nadzieje że będziesz snic o mnie tej nocy........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość możesz mnie w chooja cmoknąć Napisano Grudzień 27, 2009 :o :D:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hailie 0 Napisano Grudzień 27, 2009 haha, migdałków, i nawet tylnej ściany gardła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 27, 2009 możesz mnie w chooja cmoknąć--------Pomarańczo a masz go wogóle ;)....... pewnie jakiś kastrat to napisał........ tu leja........ a co to był za nick? bo nie pamiętam....... jakoś na kafe? :O :O o czym założyłeś wtedy temat? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 27, 2009 Mój języczek do tej pory jest pod wrażeniem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 27, 2009 Byłeś zalogowany pod drugim nickiem i się pomyliłeś.............. i co zrobiłeś........... bo chyba już tam nie piszesz skoro się wydało............. oj nie ładnie........tak śmiac się ze staruszek:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 27, 2009 Dla własnego śmiechu warto innych po wkurzac:P:P :P.................oni się moga wkoorviac.....ale Twój śmiech ----- to----- Twoje zdrowie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 27, 2009 Tank Girl......... takie zero jek Ty nie jest w stanie mnie zbesztac:P i jeśli chodzi o Ciebie to czuje powiew f23 ))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 27, 2009 Tank Girl------> Wypierdalaj cioto........ ten topic to moje mieszkanie..,...... więc precz.......hołoty nie zapraszam :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach