Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszny skurwiel

wstydzę się swojej dziewczyny

Polecane posty

Gość jesteś suką
Jak był taki jak piszesz to trzeba bylo nie wchodzić z nim w związek. Jeśli się z nim związalaś, dałas mu nadzieję a potem się go wstydziłaś, to... patrz nick.

Gość miła jak zawsze
Oczywiście wygląd w związku tez jest ważny musi ci się chociaż troche podobać ale skoro się jej wstydzisz to po co z nią jeseś meczysz i ją i siebie

Gość przyszla mamusia282828282
w dzien sylwestra zabierz ja do kosmetyczki na profesjonalny makijaż i fryzurę, oczywiscie w ramach prezentu- niespodzianki (wierz mi to potrafi zdzialac cuda), kup jej jakis fajny ciuch i sam sie zdziwisz jaka z niej laska ;) co z tego ze byla jest chuda i robi furore jak jest niewarta niczego?

Gość bossssssska
przestań sięw końcu użalać nad nią i nad sobą :O Powiedz jej, że masz dla niej niespodziankę i fundnij jej fryzjerkę i makijaż - będziesz w szoku. Ona też. I podejrzewam, że to całkowice odmieni jej pogląd na dbanie o siebie. Poproś ją, żeby w tę magiczną noc był a sukience/spódnicy, bo tak rzadko w2 nich chodzi.. Straszna siererota z ciebie.

Gość pannna annna
a czy ona podoba Ci się, czy pociąga Cię fizycznie?

Gość turururu
Zafunduj swojej dziewczynie wizytę u fryzjera i kosmetyczki. Kup jej jakąś kolorową prasę kobiecą, poprzeglądaj ją - i potem powiedz swojej dziewczynie, wskazując zdjęcie jakiejś kobiety w tej gazecie: "zobacz, ta kobieta ma świetną fryzurę/ma świetny kolor włosów/ma świetny makijaż. bardzo mi się podoba i myślę, że tobie też byłoby w tym do twarzy."

Gość bossssssska
przestań sięw końcu użalać nad nią i nad sobą :O Powiedz jej, że masz dla niej niespodziankę i fundnij jej fryzjerkę i makijaż - będziesz w szoku. Ona też. I podejrzewam, że to całkowice odmieni jej pogląd na dbanie o siebie. Poproś ją, żeby w tę magiczną noc był a sukience/spódnicy, bo tak rzadko w2 nich chodzi.. Straszna siererota z ciebie.

Gość turururu
Zafunduj swojej dziewczynie wizytę u fryzjera i kosmetyczki. Kup jej jakąś kolorową prasę kobiecą, poprzeglądaj ją - i potem powiedz swojej dziewczynie, wskazując zdjęcie jakiejś kobiety w tej gazecie: "zobacz, ta kobieta ma świetną fryzurę/ma świetny kolor włosów/ma świetny makijaż. bardzo mi się podoba i myślę, że tobie też byłoby w tym do twarzy."

Gość Magda6558
autorze kup swojej lasce jakieś ciuchy , zabierz ją do fryzjera, kup jej buty na obcasie.... nie wierzę że ona jest brzydka tak jak ją opisujesz:O a rudy to łądny kolor

skoro wiedziałeś, że jest brzydka, czemu się z nią związałeś? pół roku temu była piękna?

Gość Magda6558
nie zapomnij ją uprzedzić jakich masz "znajomych" :O:O:O powiedz jej prawdę, żeby chociaz była przygotowana na najgorsze i w ogóle bądź z nią szczery... chyba nie chcesz jej stracić??? nie sądzę żeby ona sie obraziła jeśli zafundujesz jej makijażystkę i stylistkę... jeśli ona ma ładne włosy i cerę bez zarzutu to akurat fryzjer i kosmetyczka odpadają... Popros jej siostrę zeby Ci pomogla

Gość ta gruba Ilona
wiedziałam, że się mnie wstydzisz i oklamujesz mnie. Spadaj na dzewo skurwielu

Jeżeli Tobie tak bardzo zależy na wyglądzie swojej dziewczyny, to zerwij z nią i nie pozwól, by dłużej cierpiała w związku z takim burakiem jak Ty. Bo z tego co widzę, to Ty robisz z siebie wielce cierpiącego. "ojejku kocham ją, ale jest brzydka, no zawsze miałem ładne foczki, a teraz trafił mi się pasztet.. co moi kumple powiedzą? Ojojoj jaki ja biedny'. Weź przeczytaj swoje posty człowieku i zastanów się. Gdybym była na miejscu Ilony i dowiedziała się o tym Topic'u, to dostałbyś strzała w pysk i na tym by się skończyło ;P. A swoją drogą, to ciekawe jak wyglądasz Ty i Twoja dziewczyna. Ciekawe, czy Ty rzeczywiście jesteś taki 'muczo maczo', a ona 'złoo'.

Gość typie ty...
jestes strasznie irytujacy ty ze swoim problemem, ty sie sam ze sob auporaj a nie szukasz wspanialych porad nie kafeterii...

Gość sdfgh
prowokacja

Jeżeli to nie prowokacja - to lepiej dla tej dziewczyny ,że nie będzie już z Tobą :O

Gość iiiiiiii co i co

Gość Motylek w klatce.
ahahaha, ale mnie rozbawiłeś :D A nie dała Ci strzała w pysk ? :D

Gość proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
daj swoją albo jej fotke :P

Gość ajlonka
Kretyn bez klasy. Wiem że ten wątek był parę lat temu, ale niech go ktoś usunie. Mam tylko nadzieję że ta biedna i napewno cudowna dziewczyna nigdy tu nie weszła i nie zobaczyła jak kolejny kretyn się kompromituje.