Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyughg

pytanie o loda! prosze o konkretne wypowiedzi!

Polecane posty

Gość uyughg

1.Czy robiac loda moge zarazic sie HIV albo czyms innym? podobno tak. 2.Co mam zrobić jak nie chce polykac jego spermy? jak nie bede wiedziałam ze on juz dochodzi? 3.Jak dobrze zrobić loda? prosze o dopowiedzi powazne

jak nie chcesz to nie połykaj.... nic na sile... a jak zrobic dobrze loda? samo wychodzi:] a z tym HIV to nie slyszalam..

Gość Och ach och taK
1. Jeśli połknisz jakąkolwiek wydzielinę z członka, to możesz. 2. Nich Ci powie, a wtedy Ty wyjmiesz. Aha, przed wytryskiem zaraz może będzie miał takie półprzezroczyste/przezroczyste krople, tzw. krope bonjour. Ale chyba nie wszyscy je mają. 3. Najpiew łagodnie liżesz i doprowadzasz do maksymalnego podniecenia, potem wkładasz do ust i masujesz językiem, obejmując dłonią ,,podstawkę" penisa. Potem włączasz ,,ssanie", a jeśli umiesz, możesz penisa połknąć i/lub włożyć głęboko do gardła. Możesz też wkładać i wysuwać z ust. Spermę możesz połknąć lub nie, jeśli wytrysął w Twoich ustach, a Ty nie połykasz, wypluj w np. chusteczkę. Pomogłam?

Gość CafeeMakiato .
Ciągnij jak ciągnik i gryź jak pies, aż mu gały na wierch wyjdą. :D .

Gość jakiś Facet
Po prostu obserwuj jego twarz. Poznasz po niej, czy mu przyjemnie, czy boli i do kitu. Spermę najlepiej połknąć lub wziąść na twarz, bo to facetów najbardziej podnieca, ale nie jest tak, że koniecznie musisz. Och ach och tak wszystko dobrze wytłumaczyła.

Gość uyughg
och ach pomogłas troche ja słyszałam ze mozna ise zarazic jesli masz jakies nawet małe ranki w buzi a jesli nie masz to nie mozesz sie zarazic wupluc w chusteczke jakos dziwnie

a mojego faceta obrzydza polykanie spermy NASZCZESCIE

Gość ale głupoty
jak zrobisz mu loda to samo wyjdzie hhehehehehe