Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pojebana szmata

Co zrobic żeby mi wybaczył

Polecane posty

Gość pojebana szmata

Zdradziłam mojgo faceta na poczatku zwiazku. byłam przekonana ze nic z tego nie bedzie. dopiero potem sie w nim zakochałam... mineło wiele miesiecy, bardzo szczesliwych dla nas obojga. tamten facet postanowił sie zemscic i powiedział wszystko w wigilie... od kilku dni bez przerwy wyje, przepraszam, prosze, kajam sie, wyznaje miłosc, pojechałam do niego (dzieli nas 300 km) i waliłam głowa w drzwi... wiem ze mam za swoje, ale ja nie moge go stracic... pdopowiedzcie co mozna zrobic zeby pokazac komus ze bardzo załuje, ze kocha, ze mu zalezy...

Gość no to jak byłaś przekonana
to dobrze. super wytłumaczenie. najpierw zdrada, potem się zakochuje:D

NIezle nabroilas... Powiem szczerze ze faceci ciezko wybaczaja takie rzeczy. Jego uczucia wrzuciłaś do kibla i spuscilas wode. Ale jesli jestes dla niego wazna, to w koncu da ci szanse...ale pewnie jeszcze troche czasu minie... badz cierpliwa i stanowcza...

Gość skjdjdshaaaaa
czytalem tutaj wiele debilnych usprawiedliwien dlaczego laska zdradzila faceta, bylo zwalanie winy na faceta (bo sie z nim poklocilam) na alkohol, siostre, byla, ale to jest zdecydowanie najbardziej idiotyczne

Gość nagle się zaczęło układać
tak samo z siebie?:D nie ściemniaj. babom nie chce się ROZMAWIAĆ, tylko zwalają na to, że się nie dogadują. jasne. to zacznijcie słuchać i się dogadywać.

Teraz tylko próbuj załagodzić sprawę, przeprzaszaj zapewniaj,wyznawaj miłość. Stracił zaufanie a to najcięższa rzecz do odbudowania. Teraz tylko pozostaje Ci czekać i liczyć na cud.

Gość zrob mu loda
i bedzie ok

Gość daj sobie spokoj z
przepraszania, bylo, minelo, tpo byl poczatek zwiazku, w ogole o tym juz nie mow. jak mu zalezy, to przelknie, jak ambicje wazniejsze dla niego - niech spada.

1.Telefon do stacji radiowej, której on słucha 2. Piosenka Briana Adamsa "Please forgive me" z dedykacją

Przede wszystkim uspokój się. Mężczyźni nie lubią histeryczek. Daj mu czas na otrząśnięcie się i pogodzenie z sytuacją. To jest mu po prostu potrzebne. Tobie też.

Gość kolejna madra zlota rada
" daj sobie spokoj z przepraszania, bylo, minelo, tpo byl poczatek zwiazku, w ogole o tym juz nie mow. jak mu zalezy, to przelknie, jak ambicje wazniejsze dla niego - niech spada." jasne:D:D:D:D a gdyby to FACET tak postapil - zachowalabys sie tak, dziewczynko?:D

Gość nie wiem co doradzic
ja np jakis czas temu sklamalam chlopakowi w pewnej sprawie,on oczywiscie pomyslal ze go zdradzilam.dlugo rozmawialismy,mowi ze wybaczyl,ze mi wierzy ale ze brak mu zaufania. niestety jesli nie jestes dla niego wazna mozesz zrobic wszystko a po nim to splynie jak po kaczce

znasz go lepiej, więc sama coś wymyśl. nie wiem czy przeprosiny na samolocie zadziałają. u mnie by nie przeszło. mam swój honor. zdrady nie wybaczam. sypało sie. trzeba było skończyć z nim i wskoczyć do łóżka, auta czy gdzie tam wskakiwałaś następnemu. "(...) Jeśli kogoś kochasz, puść Go wolno. Jeśli wróci - jest Twój. Jeśli nie to znaczy, że nigdy nie był... "

Postaraj się o rozmowę. Zapytaj: 'Jeżeli mnie kochasz, pozwól mi się wytłumaczyć... Zależy mi strasznie.' Lepiej napisać sms'a, bo nie wiadomo czy odbierze. Prawdopodobnie zdradę można wybaczyć raz... Ja bym nie wybaczyła, nawet jak by mi cholernie zależało.

Gość dsfasdfsdfsd
"i raczej nie byłoby to wielkie halo normalnie, bo spodziewalismy sie oboje rozpadu tego zwiazku... ale nagle zaczeło nam sie układac. to nie usprawiedliwienie! " Idoitko czy ty wiesz co ty piszesz !? ALE QRWA BYLAS W ZWIAZKU Skacz sobie ja bedziesz sama lecz si na psychike jak nie rozumiesz.Powinien cie kopnac w dupe