Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvghgh

Dziewczyny kto za was placi za sylwek? Wy czy wasi faceci?

Polecane posty

13:45 [zgłoś do usunięcia] dzięciołek niektórym facetom jest głupio jak dziewczyna za nich płaci, poza tym jeżeli płaciłaby cały czas to juz chyba byłoby dziwne, no nie? Nie mowie ze ma płacic cały czas, tak samo facet tez nie powinien płacic cały czas. Ale chociazby kupienie biletów do kina - nie ujmie takiej pannie na honorze.

Gość abby_01 wiesz co.......
zazdroszce twojemu facetowi...:(

Gość karoolek..............
Tez tak mialem w kwesti by kobieta za mnie zaplaciła ! ale znalazła sposób , a ja ją zrozumialem , Kobieta tez moze czerpac przyjemnosc i gdzies faceta zaprosić , choc by do kina , wczesniej kupic bilety - to tylko ale czasem aż wydatek dla niej 40 zł mimo to - Ona tez ma dume - tez chce gdzieś mnie zaprosić ....

Gość dzięciołek
a może powinniśmy się zastanowić nad mądrym róznouprawnieniem, mianowicie wszyscy jesteśmy ludżmi i ludziom pasują rózne układy, a innym nic do tego;p tylko po co byłoby forum? hmmm może żeby zaspojajać ciekawość, jak tam u innych;p

Gość dokładnie dzieciolek
nie rozumiem tego rzucania sie że wszystko ma byc po równo! Na swiecie nigdy tak nie było i nie bedzie! Zresztą rzeczy materialne to nie wszystko! Kazdy związek wypracowuje sobie wlasne zasady i już! wiec po co to narzucanie wlasnego zdania innym?

dzięciołek, święta prawda jak mam chłopaka, co mi wszystko kupuje i za wszystko płaci, i ani jemu ani mi to nie przeszkadza, to dlaczego tak bardzo żal dupę ściska tym wszystkim regresom, ofermom i spółce ??

Gość najbardziej zal tyłek sciska
tym wielce "niezaleznym"...ciekawe czemu?:P skoro tamtym to odpowiada to wam nic do tego.

Bo istnieje cos takiego jak etykieta ! jak dzentelmen ! sa zasady savoir vivre - a kobiety same sobie są winne , ze zmieniaja sie zachowania facetów wzgledem nich .

Gość może tak być
@wyszłam z kąpieli - wsza sprawa. jak jesteś kobietą, a nie szmatą i utrzymanką, to będziecie szczęśliwi i jak Cię bedzie stac kiedys - tez mu cos kupisz i zafundujesz, albo postawisz (ale nie chodzi o seks!):)

Gość Ano wlasnie....
czemu niektorym z was tak to przeszkadza, ze facet lubi wydawac pieniądze na swoją dziewczynę by sprawic jej przyjemnosc? przeciez nie z waszego portfelika to robi! skoro sam tego chce a dziewczyna nie wymusza to co w tym złego?

Gość niezależne hahaha dobre sobie
"najbardziej zal tyłek sciska tym wielce "niezaleznym"...ciekawe czemu? skoro tamtym to odpowiada to wam nic do tego." te NIEZALEZNE NIE MAJA Z KIM ISC DO KINA. dklatego sa niezalezne, czyli SAMOTNE, same sobie musza kupowac wszystko i z zawiscia patrza na pary, ktore ida nawet na pieprzona wate cukrowa, ktora droga nie jest...

wyszłam z kąpieli dzięciołek, święta prawda jak mam chłopaka, co mi wszystko kupuje i za wszystko płaci, i ani jemu ani mi to nie przeszkadza, to dlaczego tak bardzo żal d**ę ściska tym wszystkim regresom, ofermom i spółce ?? ======================================================= własnie Tobie to nie pzreszkadza !! wrecz pasuje prawda ? i uwazasz , ze wszystko jest w porzadku ? typowe !

Regres-czyli jeśli Twoja narzeczona nagle niesamowicie się wzbogaci i będzie chciała jeździć na drogie wojaże, to rzucisz ją, bo Ciebie na to nie stać? Tak wynika z Twojego rozumowania. Niektórzy to robią boga z pieniędzy...

Gość dzięciołek
bo czasem ludzie mówia, ze to leczenie kompleksów faceta, że jak wszystko kupuje swojej kobiecie to jest taki zajebisty i ma gest. a kobiety są tępe, bo nie wiedzą, że na ich cosmopolitana za 18 zł ktoś musiał pracować godzinę albo 2. wiadomo, że czasem chce się gdzieś wyjść, ja wcześniej się zastanawiam, czy mam na to kasę, a jak mój chłopak zapłaci (znam go na tyle, że wiem, kiedy udaje "nieeee" a kiedy chce naprawdę zapłacić, bo chce mi zrobić przyjemność) to po prostu mu dziękuję i tyle. a skoro lubi jeść i ja mu czasem coś ugotuje, albo zrobie niespodzianke z teatrem to też się bardzo cieszy i wiem, że to docenia:)

Gość no własnie karoolek tak własni
" karoolek.............. Bo istnieje cos takiego jak etykieta ! jak dzentelmen ! sa zasady savoir vivre - a kobiety same sobie są winne , ze zmieniaja sie zachowania facetów wzgledem nich ." DOKŁADNIE!!! same psują obyczaje, bo są one takie nowoczesne, bo dzisiaj baba ma wieksze jaja niz facet. TO PO CO TEN FACET JEST POTRZEBNY???? skoro ona umie wszystko zreobic za siebie i za niego???/ czym on ma sie wykazac? czym zaimponowac, jak ciagle jest tylko krytykowany?:D a faceta nic tak nie napedza do dzialania, jak mile slowo i pochwala, a nie przytykanie i krytykowanie. wtedy mu sie odechciewa, a potem baby narzekaja, ze sie juz "nie stara"... głupie są i się gówno na facetach znają. a kobieta to kobieta, od razu można poznać po zachowaniu, a nie po tym, czy się dobrze rucha.....

jak mam chłopaka, co mi wszystko kupuje i za wszystko płaci, i ani jemu ani mi to nie przeszkadza, to dlaczego tak bardzo żal d**ę ściska tym wszystkim regresom, ofermom i spółce ??" a gdzie ty przeczytałaś że ściska :) ? Myślę tylko że następna po tobie może mieć już inną cenę :P

Gość narracja
No jeszcze czego! Moj chcial isc na prom to niech placi.7 stowek za osobe.Stac mnie zeby zaplacic ale osobiscie szkoda by mi bylo wywalic taka kase za pare godzin zabawy.Chcial tam isc ze mna to zaplacil za mnie.Dzisiaj zaproponowal nawet ze po kiecke ze mna pojdzie.Licze ze zaplaci za nia.

Gość abby_01
Dlaczego zazdrościcie mojemu facetowi?

Gość skoro nigdzie nie chodzi po
tutaj same gołodupce siedzą, nawet jak dziewczynie pożyczają chusteczkę higieniczną, to żądają zwrotu :D

Gość dupa dupa
wyszłam z kąpieli (kapielowa@gmail.com) ja nie mam chłopaka, a przykład był czysto teoretyczny, co by niektórym d**ę żal ścisnął i jak widać się udało tak :D juz ci wierzymy ;)

Gość abby_01 ja zazdroszczę
że ma taką wspaniałą i mądrą kobietę, jak Ty... poważnie, życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku! @Narracja - ale raz można zaszaleć, już nie przesadzaj;) NIe bądz taka skąpa i dziwna, bo jak będziesz miała dziecko, to będziesz żałować. można zaszaleć i potem mieć co wspominać i fotki oglądać. Ale za suknie to chcesz, żeby Ci zapłacił, kretynko:D

istotnym w tym taemacie jest pojecie "wszystko" Gdybym odebral to co robie jako, ze tak ma byc ! Szybko bym sie skierował do wyjscia .Pewnych też rzeczy kobieta przyjac nie powinna - zalezne jest to od stosunków panujacych i charakteru znajomosci - po prostu nie przystoi ! Ale to trzeba wiedziec co przystoi kobiecie , a co nie !!

Gość narracja
A dlaczego zaraz kretynko?Przeciez ja ciebie nie obrazam!

Gość poziom sięga zera
a później chodzi opinia że kobiety to tylko na kasę lecą-wstyd mi czasami że jestem kobietą jak słyszę że liczę ze za mnie zapłaci tam i tu:O-kochacie pieniądze waszych facetów a nie ich samych jakby z dnia na dzień taki facet przestał taką idiotkę sponsorować to ta by uciekała aż by się za nią kurzyło:D

Regres-czyli jeśli Twoja narzeczona nagle niesamowicie się wzbogaci i będzie chciała jeździć na drogie wojaże, to rzucisz ją, bo Ciebie na to nie stać? Tak wynika z Twojego rozumowania" jak moja narzeczona sie wzbogaci to ja bede sie cieszył co nie oznacza wcale że zaraz przechula kase na drogie wojaże ... Myśle ze ta kase zainwestujemy w jakiś fajny sposób :) Ja sie wypowiadałem o poczatkach zwiazku ... Jesli kobieta bedzie moja małżonką i wzbogaci sie to jej nie rzucę tylko dlatego ze sie wzbogaciła ( dziwnie to zinterpetowałas sobie :D ) tylko zrobimy wszystko by ta kase sobie pomnożyć ... tyle

Gość karoolek..... masz racje aleee
tak pierwsza lepsze NIE JEST KOBIETĄ. nie wie, jak się powinna zachowywać, bo najpierw życie na chlaniu, ćpaniu i imprezach, a potem zwykłe zasady dobrego wychowania w wieku 20paru lat trzeba wbijać? no sorry, gdzie sie taka iditoka chowala..... mozna sie bawic, ale mozna tez znac podstawy kultury i miec torche OBYCIA. bez OBYCIA, bez braku wulgaryzmów i wyzwisk można poznać, że się NIE MA DOCZYNIENIA Z KOBIETĄ:) tylko z gówniarą. a w wieku 30 lat to stara panna i niewyparzona jadaczka narzekająca na kafe, że facet zrobił dzieciaka i ją zostawił... a znali się AŻ CAŁY ROK i to była miłość:D troche uproscilem, ale do takich rzeczy dochodzi przez poczatki wychowania i otoczenia w jakim sie dana "przyszła kobieta" obraca....

Gość taaaakk je
ochacie pieniądze waszych facetów a nie ich samych jakby z dnia na dzień taki facet przestał taką idiotkę sponsorować to ta by uciekała aż by się za nią kurzyło

Gość hahah regres chłpcze......
"Regres Regres-czyli jeśli Twoja narzeczona nagle niesamowicie się wzbogaci i będzie chciała jeździć na drogie wojaże, to rzucisz ją, bo Ciebie na to nie stać? Tak wynika z Twojego rozumowania" jak moja narzeczona sie wzbogaci to ja bede sie cieszył co nie oznacza wcale że zaraz przechula kase na drogie wojaże ... Myśle ze ta kase zainwestujemy w jakiś fajny sposób Ja sie wypowiadałem o poczatkach zwiazku ... Jesli kobieta bedzie moja małżonką i wzbogaci sie to jej nie rzucę tylko dlatego ze sie wzbogaciła ( dziwnie to zinterpetowałas sobie ) tylko zrobimy wszystko by ta kase sobie pomnożyć ... tyle " REGRES nie wykrecaj sie. SAM POWIEDZIALES, ze w zaleznosc OD MOZLIWOSCI MOZESZ COS POSTAWIC I ZAFUNDOWAC. a teraz uciekasz i gadasz o inwestowaniu.... nie pierdol, bno sam sie wkopales.

Gość lojalny palant
@narracja - bo twoje podejście takie jest...