Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urtela

Moja tesciowa i matka dziwnie sie zachowuja

Polecane posty

Gość urtela

Dawniej obie przychodzily do nas,zajmowaly sie calym naszym domem,sprzataniem,praniem,gotowaniem i nawet ubrania nam prasowaly.A ostatnio ani jedna, ani druga nas nie odwiedzi, my z mezem nie dajemy juz sobie rady,a dzieci nie chca wziac ani jedni ani drudzy dziadkowie do siebie chociaz na tydzien.Czy macie jakis pomysl na rozwiazanie tego problemu?

a co one mają jakiś obowiązek? :O dzieci nie chca wziac ani jedni ani drudzy dziadkowie do siebie chociaz na tydzien może na miesiąc kurwa? :O

Gość fgnjkmjgikidrgfsg
spierdalaj leniu, kazdy ma swoj dom i nim sie zajmuje!!!!! do roboty śmierdzielu wygodny!!!!

Gość urtela
Tylko ze my z mezem ciezko pracujemy by zapewnic dobre zycie naszym dzieciom.Ja i maz jestesmy jedynakami,za rowno rodzice jak i tesciowie obiecywali pomoc przy dzieciach,a teraz mowia ze nie maja czasu sie nimi zajmowac.

oj jacy wy biedni...to nie pozostaje nic innego jak oddać dzieciątka do domu dziecka:classic_cool: co wy na to skoro rady sobie nie dajecie?

Gość urtela
Prosze powaznie potraktowac moja sytuacje,gdy rodzilam dzieci liczylam na to ze to rodzice i tesciowie beda sie nimi na zmiane zajmowac, nie myslam ze teraz beda wycinac takie numery ze nie chce im sie dzieci bawic.

Gość dzieci są
obowiązkiem TWOIM I TWOJEGO MĘŻA!!

Gość dzieci są
Teściowie i rodzice mają swoje życie Swoje dzieci już odchowali Też potrzebują mieć czas tylko dla siebie

Prosze powaznie potraktowac moja sytuacje,gdy rodzilam dzieci liczylam na to ze to rodzice i tesciowie beda sie nimi na zmiane zajmowac, nie myslam ze teraz beda wycinac takie numery ze nie chce im sie dzieci bawic. umiesz liczyć, licz na siebie, oni nie mają żadnych obowiązków wobec twoich dzieciaków, trzeba było ich nie robić.

Gość krolowa Narnii
heh jesli to nie prowokacja to moze pora dorosnac i wziac swoje zycie w swoje rece a nie mamusi

Gość babuńcia
ja też przestałam pomagać , bo zero wdzięczności, nawet nie maja ochoty ze mną porozmawiać

Gość ciekawe czy im
kiedykolwiek podziękowałaś za te sprzątanie , gotowanie , pranie i prasowanie . To ty tu jesteś matka i sama powinnaś swoje bachory wychowywać . Jakby moja matka i teściowie tak się moim domem zajmowali to byłoby mi wstyd . "o rodzice jak i tesciowie obiecywali pomoc" Pomoc a nie całodobową opieka i sprzątanie , kurwa :O

Gość urtela
U mnie matka i tesciowa dzielily sie obowiazkami w naszym domu.Nie mialy powodow do narzekan i wszystkim bylo dobrze.Teraz zadna nawet nie przyjedzie i ja sama z tym wszystkim zostalam.Maz jedynie co umie to gotowac, no i dobrze ze chociaz to bo ja sie wcale nie znam na kuchni.

Gość ciekawe czy im
Robiły za sprzątaczki i nie miały powodów do narzekań . :O

Gość ty leniu smierdzacy
"Nie mialy powodow do narzekan i wszystkim bylo dobrze." :D Lol, chyba Tobie było dobrze, a ich pewnie o zdanie nikt nie pytał.

Gość urtela
Tylko że one we dwie wszystko robiły,dzieliły się obowiązkami i miały więcej czasu dla siebie niż mam ja.Chociaż gdyby teściowie wzieli jedno dziecko a rodzice drugie to łatwiej byłoby mi się zorganizować.

Gość wynajmij sobie dwie gosposie
bo te to chyba za darmo miałaś:D:D:D

Gość no i co w zwiazku
z tym , że miały wiecej czasu . W ogóle nie musiały sie zajmować TWOIM dzieckiem i TWOIM domem . Pewnie nawet nie raczyłaś podziękować , bo przecież miały dużo czasu . Kobiety połowe życia wychowywały takich gowniarzy jak ty i twój mąż , a teraz nawet nie mogą odpocząć :O

Gość dzieliły sie obowiazkami
dzieliły się obowiązkami , dzieliły się obowiązkami , dzieliły się obowiązkami no i co z tego kurwa :O !?

Gość wygodnickie szczury

Gość Pener Szwak
ciężko pracują .... Kaczyńscy też ciężko pracują

Gość urtela
Teraz zostawily nas samych z tym wszystkim.Jedynie zadzwonia i pytaja sie jak sobie radzimy.Ale zeby przyjdz pomoc,to juz ich nie ma.

powinnaś sama zająć się dziećmi, jak masz możliwość to wynajmij opiekunkę i gosposię. rodzice mają prawo odpocząć

Gość prowo jak nic

Gość ja powiem tak.....
droga autorko ani rodzice czy też teściowie nie mają obowiązku zajmować się Twoimi dziećmi czy też prać Wasze brudne gacie ...co najwyżej mogą chcieć pomóc ...a nie przyszło Ci na myśl że oni też mogą być zmęczeni i chcą się cieszyć życiem ? jak nie byłaś dojrzała do roli matki i żony to trzeba było nie zakładać rodziny i liczyć że ktoś za Ciebie odwali całą czarną robotę jak Ci tak źle to wynajmij opiekunkę i gosposię i już ....ludzie mają po 4 dzieci pracują i jakoś sobie radzą

Gość krolowa Narnii
rozpieszczona ksiezniczka jestes i tyle. Gotowac nie umiesz, do prania, sprzatania tez masz dwie lewe?? Jak ci nie wstyd narzekac na swoja mame i tesciowa?? Malo ci pomogly?? Moze stwierdzily, ze maja dosc juz robienia jako opiekunki i sprzataczki i chca miec cos z zycia. Moze jeszcze emeryture maja ci oddawac?? Glupia egoistka