Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niefajnaperspektywa

samotny sylwester mimo,że mam faceta.

Polecane posty

Gość niefajnaperspektywa

moj mezczyzna pracuje, ma taka prace ze w kazde wieksze imprezy pracuje. Ja nie mam za duzo znajomych,wszyscy juz maja swoje zycie. Albo wyjezdzają, albo maja rodziny... poprostu marnie. kolezanka zaprosila mnie na nocne ogladanie filmow,jednak w miescie oddalonym o 300km.. wiec mam jednak jakies wyjscie.-ogladac filmy z kolezanka,albo z rodzicami. bedzie mi smutno, w sumie chciala bym zeby sylwester jak najszybciej minal. A Wy jakie macie plany??

Gość anita.1988
ja będę z facetem, ponoć ma jakąś dziewczyne ale tej nocy będzie mój

Gość niefajnaperspektywa
Fakt, Tobie zapowiada się ciekawy sylwester.

Gość anita.1988
zmień faceta

Gość Brzydki twoj mozg na pewno
Moj chlop swoj sylwester - ja swoj. Oddaleni o 500km. Zycie ;)

Gość niefajnaperspektywa
nie zmienie, bo go kocham, ale mimo to smutno mi :/

A nas dzieli 10 000 km, tak samo ja w zeszłym roku. Nie tylko sylwester ale i swieta osobno. Od przyszłego roku na szczęscie to sie zmieni. Moje plany to impreza u sąsiadów. Za rok sobie odbije:)

Gość .T
ja miałam wybór, albo siedzę w domu przy tv, albo idę na 18stkę ze swoją dziewczyną. | los tak mnie urządził, że spędzić 'sam na sam' sylwestra z nią nie mogę. :/ Droga autorko, dobrze wiem co czujesz, bo w święta też nie mogłam za często jej widywać. Szczerze współczuję. Może lepiej pojechać do tej koleżanki?

Gość niefajnaperspektywa
impreza u sasiadow tez fajna sprawa :) nie bedziesz tak myslala... ja mam mu za zle, chociaz wiem ze nie powinnam:(

Gość niefajnaperspektywa
T. pomyślę nad tym czy pojechac do niej ale to wiąże się tez z finansami, bo to wkoncu 300km ode mnie... pewnie gdyby byla na miejscu nie wahala bym się. pomyślę naprawdę pomyśle;)

Aja za złe nie mam. Mój facet jest w pracy. Ale od przyszłego roku swieta i sylwester bedzie spedzal w domu. Impreza u sasiadów fajna sprawa. Mimo ze blisko mieszkamy zawsze jakos nam za daleko do siebie wiec jest okazja to nadrobic.

Gość niefajnaperspektywa
T. pomyślę nad tym czy pojechac do niej ale to wiąże się tez z finansami, bo to wkoncu 300km ode mnie... pewnie gdyby byla na miejscu nie wahala bym się. pomyślę naprawdę pomyśle;)

Gość niefajnaperspektywa
T.pomyślę oczywiście, czy jechac do niech czy nie choc to 300km maja byc mrozy i troche boje sie jechac autobusem. poza tym to koszty. sama nie wiem:(

Moj facet tez w pracy ale nie mam mu tego za złe. Od poczatku wiedziałam z czym Jego praca sie wiaze. Impreza u sasiadów na pewno sie uda. Momo ze blisko siebie mieszkamy to zawsze jakos nam nie podrodze zeby posiedziec i pogadac.

Gość niefajnaperspektywa
T.pomyślę oczywiście, czy jechac do niech czy nie choc to 300km maja byc mrozy i troche boje sie jechac autobusem. poza tym to koszty. sama nie wiem:(

Gość niefajnaperspektywa
COS KAFE SZWANKUJE I KILKA RAZY WYSWIETLILO MOJA WIADOMOSC. a ja mam za zle,mimo ze nie powinnam i mimo ze mu nie dalam tego odczuc. Poprostu gdyby sie postaral na sylwestra mial by wolne, w tamtym roku tez pracowal :(

Gość niefajnaperspektywa
olamanola- nie mogę... co ja bym tam robila... wiecienawet wstydze sie przyznac mu,ze nie mam gdzie sylwestra spedzać,ze nie mam znajomych.

Gość niefajnaperspektywa
Britney- ale On mi tego nie zaproponowal,nie powiedzial"kochanie przyjedz bede zabiegany ale przynajmniej bedziemy sie mijac" zreszta nie wiem czy to przyjemnosc... no ale widzicie tak juz mam:(

Gość niefajnaperspektywa
Rok temu tez pracowal,ale jeszcze razem nie bylismy,teraz tez pracuje. ale teraz ma mnie. Pracuje w gastronomii,w,domu organizujacym imprezy duze-wesela sylwestry. mam przechlapane a tak go kocham:(

Gość niefajnaperspektywa
pewnie tak, na pewno. i pewnie nie chce bym zle sie czula-siedzac sama, wsrod obcych ludzi a on nie mial by 5 minut tylko ja nawet wstydze sie powiedziec-"kochanie siedze w domu" nie chce by myslal ze jestem tak beznadziejna ze nie mam gdzie sylwestra spedzic.a tak jest-nie mam znajomych, mam kolezanki ale one maja swoje towarzystwo....

Gość niefajnaperspektywa
;/

Gość niefajnaperspektywa
up

Gość gosc82y3i
Sylwester i święta Zakopane, Kościelisko od 60zł/os Pokoje Gościnne u Agaty. Zapraszamy na sylwester i święta w góry i na narty. Lokalizacja: Kościelisko- Rysulówka, 5min samochodem od Zakopanego. Noclegi w cenie 60 zł za osobę. Mamy jeszcze wolne miejsca na sylwestra! Adres naszej strony: http://koscielisko.website.pl

Gość ale macie problemy...
pracuje w szpitalu, co roku juz w sierpniu musze wybrac dyzury w bozenarodzenie albo sylwestra. cieszcie sie, ze wasi partnerzy pracuja i udanego sylwestra!