Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdruzgotana_

Co oznacza tzw. trójkąt ???

Polecane posty

Witam. Mam pytanie. Dzisiaj byłam u mojego chłopaka i dużo się pieściliśmy po czym on zapytał mnie: czy zgodziła bym sie na trójkąt? Nie bardzo wiem co oznacza to słowo więc odpowiedziałam mu, że czemu nie w myślach zastanawiając się na co się zgodziłam. On uśmiechnął się chociażby wygrał milion w toto lotka i powiedział żeby jutro wpadła o 17 to zrealizujemy nasz wspólny plan. Teraz siedzę i myślę jak głupia co to moe być ten trójkąt. Czy to może jakaś pozycja??? Kurde proszę pomóżcie!!!

Komputer obslugiwac potrafisz dziecko a pytasz sie co to jest trojkat? Marna prowokacja

Gość Kicia Kizia Mizia
Ty, on i ktoś trzeci - kobieta lub mężczyzna.

Jak to ktoś trzeci? Tzn. że on na przykład zaprosi kumpla i my tak razem mamy uprawiać seks?? To jakiś nonsens!!Boże na co ja sie zgodziłam!!cały czas byłam przekonana, ze to pozycja w której para tworzy tzw trojkat... przecież tyle tych pozycji w kamasutrze,ze myslalam ze i taka jest...

Gość hahahhahahha

Lubiszzz to su.kooo !! Będzie fajnie - jeśli to będzie drugi facet to wezmą Cię na dwa baty :D i jeszcze do ryjka dostaniesz a na koniec będziesz opierd.... dwie pały, ale nie martw się... nie będzie tak źle, bo znając zycie to facet zaserwuje Ci drugą laseczkę...... dużo atrakcyjniejszą od Ciebie ;D

Gość xyxyxycccc
hehehe czemu od razu zakłądacie ze tym trzecim będzie facet ?? :D:D Może miał na myśli dziewczyne :D Będziesz robić minetke koleżance swojego chłopaka :D:D:D

PS. musisz mieć w sobie siłę Pudziana, dasz radę :D Radzę Ci zrobić kupkę przed tym TRÓJKĄTEM... aby wpady nie było :D Opisz wrażenia jak będziesz już po :P

W takim razie na pewno nie zgodze się na takie coś. Tylko jak ja mam mu teraz o tym powiedzieć?? Przecież on mnie wyśmieje, ze ja nie wiedziałam na co się godzę... Boże, ale jestem głupia wiem :(

Gość kurtka.debenhams
naarwde marna prowokacja- przemysl to jeszcze i sprobuj natepnym razem,moze ktos sie nabierze.

nie to zadna prowokacja... wiem ze to wydaje sie smieszne ale naprawde nie znałam tego okreslenia.. tylko teraz jak odmowić mojemu chlopakowi?:(