Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Looooser

Sylwester przed monitorem

Polecane posty

Gość aaallkjjsasjjdnsjas
będzie jeszcze ike i sami w pomarańczowym przebraniu w obawie przed ewentualnym rozpoznaniem ich :D

Gość no_lefa_clover
Mam 21 lat i może wstyd się przyznać, ale tylko raz w życiu byłam na imprezie sylwestrowej, kameralnej domówce. To było rok temu i było fatalnie. Same pary. Tylko ja i taka dziewczyna byłyśmy bez partnerów. Zresztą podobnie jak Aga2304 wywalili mnie niedawno z pracy i mam w du pie nowy rok. Siedzę w domu. Jak dla mnie noc jak każda inna. Niestety.

No dziewczyny!!! Mówicie jakbyście urwały się z choinki. Codziennie nie pije się szampana, nie odpala fajerwerków, nie ubiera w piękne suknie.

Gość strepsyls
e tam,ja w tym roku tez siedze na chacie,nie chcialo nam sie nigdzie jechac isc zalatwiac.rok temu byla wieksza impreza,w tym roku nic nie robimy ;) tez siedze przed monitorem,pisze prace

Gość znużona życiem
To będzie praktycznie moj 25 syslwester spędzony przed telewizorem w domu....Chciałabym choc raz w zyciu spedzic go inaczej, elegancko sie ubrac i bawic na imprezie. Pewnie nie jest mi to pisane, troche mi przykro z tego powodu, dlatego wkurzaja mnie te wszystkie rozmowy o planach na sylwestra, te pytanie gdzie idziesz itd, te plany, w radiu odliczanie godzin do konca roku, dla mnie to najgorszy dzien w roku....NIEDAWIDZE SYLWESTRA...mimo wszystko, przestalam sie juz w tym roku tym tak przejmowac...chyba juz stara sie robie...juz nie mam zadnych nadzieji ze mogloby cos sie zmienic....

Gość znużona życiem
To będzie praktycznie moj 25 syslwester spędzony przed telewizorem w domu....Chciałabym choc raz w zyciu spedzic go inaczej, elegancko sie ubrac i bawic na imprezie. Pewnie nie jest mi to pisane, troche mi przykro z tego powodu, dlatego wkurzaja mnie te wszystkie rozmowy o planach na sylwestra, te pytanie gdzie idziesz itd, te plany, w radiu odliczanie godzin do konca roku, dla mnie to najgorszy dzien w roku....NIEDAWIDZE SYLWESTRA...mimo wszystko, przestalam sie juz w tym roku tym tak przejmowac...chyba juz stara sie robie...juz nie mam zadnych nadzieji ze mogloby cos sie zmienic....

Gość wampir 24
znuzona zyciem gdzie pomieszkujesz

Gość znużona życiem
wampir 24....stolica.

Gość wampir 24
troche daleko. gdyby było blizej cos bysmy zaradzili na twoja samotnosc

Gość znużona życiem
a Ty wampirze 24...skąd jestes?

Gość wampir 24
z Transylwanii

Gość wampir 24
pomorze precz z podszywaczami

Gość Looooser
Dajcie spokój, bardziej przykre jest nikogo nie mieć, partnera, przyjaciół. A z ta propagandą sylwestra to już mnie denerwują, jakiś przymus imprezowy? No ale to się wiąże.

wampir 24 - Pomorze - Warszawa, wsiadasz w pociąg i rano jesteś w stolicy ;)

Gość znużona życiem
wampir 24....rzeczywiście kawałek drogi...a jak go spędzasz?

Gość wampir 24
to nie jest takie proste niestety bo to dalekie pomorze

Gość wampir 24
chyba na mieście upijajac sie do nieprtzytomnosci

Gość znużona życiem
wampir 24...jak masz z kim, to lepsze to niz przed tv.

wampir 24 - Dalekie czy nie, zdążysz. I zamiast upijać się na mieście zabierzesz koleżankę na spacer, a potem wspólnie obejrzycie pokaz fajerwerków i pobawicie się na placu.

u mnie jakoś tak leci dzień za dniem, po prostu improwizacja widzę że dalej się zajmujesz łączeniem ludzi w pary czy choć raz Ci się udało? :classic_cool:

Gość wampir 24
ale przed telewizorem nie musi być tak żle. a moje towarzystwo to same degeneruchy

Gość wampir 24
mp 30 chyba nie jeżdzisz polska koleja

Nocny Jastrząb - Pytasz, jakbyś nie wiedział. No marnie mi idzie. Gdzie spędzasz sylwestra?

Nie wiem jakie masz rezultaty, bo nie śledzę Twoich poczynań. A Sylwestra spędzę 20 min. drogi od mojego domu więc niespecjalnie daleko

Gość znudzona jak mops
TVP 2 was nie zaprosiła? Ani nawet Polsat? ;) biedaczki :p

Gość wampir 24
znudzona jak mops a ciebie zaprosiła

Gość sylwek lata 70-te
pewnie mnie zgromadzeni tu zgorzkniali zlinczujecie, ale... Spędzam Sylwka przebieranego- lata 70-te. Mam już rudą perukę, na to opaska, tunika w kwiatki, getry fioletowe i mnóstwo korali:) Jeszcze męża muszę wysłać do lumpeksu po jakąś koszulę w kwiaty i dzwony;p Kuzyn ma knajpę i składka po 50 zł na osobę, w tym wódka i coś ciepłego do żarcia za tą kasę, reszta w swoim zakresie- ok. 45 osób impreza zamknięta. Ale nic mnie tak nie jara jak przebierana biba:))))))) Nie mogę się doczekać!!!!!

Gość wampir 24
ktos cie posunie i nie bedziesz wiedziała kto bo bedzie przebrany. super impreza