Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość założe dla Was topik

DLA VALKIRII I KRADZIEJA oraz innych szczęśliwie zakochanych

Polecane posty

No dobra nie naciskam........ tutaj każdy kryje się pod innymi nickami.......... w tym także za prowokacjami:D:D:D Dobranoc

:) B.Leśmian- "Pieszczota" Ten pąk róży, co dobył zaledwo pół skroni W uścisk liści od spodu tak czujne ujęty! Ten uśmiech, co się uczy i barwy, i woni - Ten czar, co tym czaruje, że niedorozwinięty! Na palcach doń się zbliżam, by kroków odgłosy Nie spłoszyły tej ciszy, w której trwa i rośnie, I, oczy przymykając, całuję zazdrośnie Jedwab ciepły od słońca i mokry od rosy. A po chwili, gdy, dłonią muskając twe sploty, Opodal tego pąka w cieniu drzew cię pieszczę, Ustom moim dorzucam ślad twojej pieszczoty Do smugi pocałunku, nie startego jeszcze. 🌼 👄🌼 👄🌼 👄

Gość piątek_
@

Gość nxskiaohcsjb kaLcxKINJSWDXWSqh
nskjackhnKAQJJLPOXJC

Gość a gdzie to cyferko bywała

Po pierwsze : Moge siedziec gdzie sie mi podoba! Po drugie: Prosze nie obrażać mojej kolezanki: Po trzecie: Chyba ktos tu cierpi na rozdwojenie jaźni albo i więcej!

Gość dreams fairy
duchu nigdy Cię nie obraziłam , szkoda że masz takie zdanie o mnie , tym bardziej przykro jest usłyszeć takie słowa od kogoś ,kogo uważałam za dobrego ,mądrego doradcę i pocieszyciela ,kiedyś nim byłeś , ja się nie zmieniłam ale Ty już wystawiłeś mi swoją ocenę ,niestety jesteś w błędzie co do mojego postępowania ,bardzo Ci dziękuję za to podsumowanie mojej osoby .:-o

Gość duch kafe i lowca debili
to ten sam pedałek ciemniaki

Gość jak maja być to ............
uwierzysz byle baranowi a mnie sie nie spytasz:O:(

Niektore sprawy sa czasem takie oczywiste ze nie wymagaja dodakowych pytan :) Kradzieju, czy ja Ci mowilam, ze jestes wyjatkowy? Jesli tak, to potwierdzam po raz kolejny a jak nie to kajam sie i mowie :P 😘 :)

Gość Wszyscy jesteście wyjątkowi
❤️❤️❤️❤️

dziekuje, dziekuje, dziekuje :D 😘 Kradzieju.. khem...yyyy... az sie boje brac w reke...znaczy sie tenn bukiet, bo kto wie co ja zastane... eeee....yyyy... chyba jak zwykle utknelam :P :D:D:D dzieki :D 😘