Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość założe dla Was topik

DLA VALKIRII I KRADZIEJA oraz innych szczęśliwie zakochanych

Polecane posty

Gość heheheheh
nie mogą se pomarzyć :classic_cool:

Jassminne- jakos nie czuje zimna-moja wyobraznia mnie ogrzewa :P Kradzieju-dla Ciebie ściągawka zdasz wszelkie testy i wymagania spiewajaco :P http://jean.files.wordpress.com/2007/10/musical_kamasutra.jpg Niestety czas przeznaczony na dalsza egzystencje przewiduje tez kilka godzin na spanie, zatem oddalam sie w znajomym kierunku, celem zregenerowania sil przed przeegzaminowaniem Kradzieja :P Dobranoc ;) 🖐️

Gość i co powiesz gamoniu
22:28 [zgłoś do usunięcia] kiiffjfjf Jak sprawdzić ID użytkownika i ewentualnie nr IP ? 23:24 [zgłoś do usunięcia] moderetta Nie mozna sprawdzic. moderetta@o2.pl

Mężczyźni...ach te chłopy...;) Podobno święto swe dziś maja :) Zatem dla najbardziej wyjątkowego mężczyzny na świecie... Kradzieju...😘 😘 :) "Czasem wcale nie potrzeba slow wspaniałych, dumnych, wzniosłych... czasem lepiej jest do siebie, mówić stylem jak najprostszym. A wiec powiem prosto z mostu -bo wiem, ze zrozumiesz przecież. Ja ...dziękuje Ci Kochanie, za to ze po prostu jesteś" :) 😘 http://www.youtube.com/watch?v=a6y_MkXnKCY

Gość co za nieszczeście
:O:(

kradziejku.... oczywiście że ci świata..... bo nawet zauważyłem że masz taką samą stopka jak valkiria :)...... ta pomarańcza to gatulaki...... :classic_cool: czy dobrze zauważyłem:)

Wiesz anioł jakoś do mnie nie pasował......... jeszcze miałem opcje by wstawic....... nicka diabeł....... ale ten nick.... i tak pewnie też kiedyś zmienie :) chociaż nie wiem czy będzie to teraz czy za miesiąc....więc spoks..... jest rozpoznawalny po swojej ilości kropek:D:)

Czasem zmieniam styl..... ale jak widzisz nie tylko ja mam wiele nicków na kafe.... Kradziej.... ty pewnie masz jednego:)....