Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość założe dla Was topik

DLA VALKIRII I KRADZIEJA oraz innych szczęśliwie zakochanych

Polecane posty

Dop :D 🖐️ Nie spisz tak rano? ;) Kradziej-ciiiicho, to oczywiscie zart wszyscy wiedza, ze to nieprawda jest :P Musze dawac probne wpisy bo kafe szwankuje ...:O

Jeśli jestem zakochana w sobie i jestem szczęśliwa,czy ten temat jest również dla mnie?Val,zeznaj.

Myślisz Val,że to nie za wysokie progi jak na moje nogi?Cześć!:):)

Bó - w sensie ze niby jakim za wysokie? To nie ma rownych i rowniejszych :P Wszyscy sa tacy sami-jak zakochani to szaleni i ....juz :)

Tacy Sami,a ściana między nami..:) A raczej monitor.Val,za wysokie w sensie,że ja krótkie nogi mam.Jak kaczka.

Co sie przejmujesz nogami. Ostatecznie i tak na bok idą :P Siedz i czuj sie jak u siebie :) Ja wroce jak z pracy wroce ;) Kradzieja pilnuj jak sie pojawi :P :D:D:D 🖐️ Milego dnia 😘 🌻

raczkuje wszędzie a oni sobie tutaj hulają:P:D A jeszcze się pytaj aguś już mi się chce pićcćććććććććććććććć:D

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuułłłłłłłłłllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nikogo niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:O:(

gdzie wy się pałętacie a zaraz mam bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzyk czyli dryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyn:D