Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość założe dla Was topik

DLA VALKIRII I KRADZIEJA oraz innych szczęśliwie zakochanych

Polecane posty

Gość Ewellinka
🖐️ widzę, że dobrze zrobiłam zakładając dla Was topik:) Bawcie się dobrze i kochajcie najmocniej na świecie moi drodzy 🌼

piekny ten kosmos :) przy takich widokach mozna zapomniec calutka ortografie w oka-mgnieniu !!!!!! ;)

posta mi wcielo :O kurcze , nie bawie sie tak :P nie wiadomo czy sie powtarzac ? czy pojawi sie po godzinie ?

Zielona-przyzwyczajaj sie-pora na padniecie wieczorne kafe :D Kradzieju-przetestujemy obydwa :classic_cool: Jak dasz rade rzecz jasna :P

Bez zbednych gadzetow typu projektor bedziemy se ogladac kosmos... Wystarczyla moja jedna wizyta... ...pierwsza...:D:D:D Dinozaury beda se buszowac po mlecznej drodze..... a my.... ...bedzie widac z kosmosu przez nieistniejacy sufit :P :D 🖐️

:) 🖐️ ...Kuligiem chciałam do Ciebie jechać, lecz kare konie nie chciały czekać. Porwały sanie, mkną pod gwiazdami a ja zostałam sama z życzeniami... Ale gdy tylko okno otworzysz, w świeżym płateczku życzenia złożę, w gwiazdce co spada tutaj z obłoków będę ci życzyć: Do siego Roku!!... Najlepszego!!! 😍