Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 akuku2011

fotograf jastrz臋bie zdr贸j i okolice

Polecane posty

Go艣膰 akuku2011

znacie dobrych fotgraf贸w na wesele ??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 DianaKalisz
Pewnie i to wielu. Wszyscy kt贸rzy tu wchodz膮 aby opluwa膰 innych nie podaj膮c nawet swojej strony s膮 najlepsi. Wpisz w google odpowiednia fraz臋 typu ,,zdj臋cia 艣lubne Jastrz臋bie Zdr贸j" przejrzyj z pi臋膰 stron i wy艣lij do tych co ci si臋 podobaj膮 zapytania ofertowe. Unikaj jak ognia polece艅 z forum intranetowego niezale偶nie czy kto艣 pisze z czarnego czy r贸偶owego nicka. Zreszt膮 pod tymi czarnymi jest najwi臋cej ukrytych wszelkiej ma艣ci us艂ugodawc贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wi臋c mog臋 poleci膰
ci gor膮co jedn膮 pani膮 fotograf, robi przepi臋kne zdj臋cia, z dusz膮, poza tym 艣wietna z niej kobietka :) ale zobacz sama http://www.fotonata.com/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wi臋c mog臋 poleci膰
ci gor膮co jedn膮 pani膮 fotograf, robi przepi臋kne zdj臋cia, z dusz膮, poza tym 艣wietna z niej kobietka :) ale zobacz sama http://www.fotonata.com/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dagmara poszukuje...
JAK NAJBARDZIEJ TO JEST REKLAMA ale bardzo przyjemnie zrobiona reklama. Aktualnie na forum mo偶na legalnie podawa膰 adresy stron internetowych. Lepiej to wygl膮da jak sam fotograf si臋 przedstawi i poda adres swojej strony.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fotograf ma艂opolska 艣l膮sk
A ja zapraszam do siebie na stron臋 www.bednarczyk.org.pl Dzia艂am te偶 na terenie wodzis艂awia 艣l膮skiego oraz okolic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 giskana
Przepraszam czy te zdj臋cia www.bednarczyk.org.pl sa profesjonalne czy amatorskie bo ja si臋 ju偶 w tych wszystkich fotografach pogubi艂am. Nie wiem czy to my przysz艂e m艂ode panny jeste艣my takie naiwne czy wielu fotograf贸w jest naiwnych. Czy kto艣 zna na to pytanie odpowied藕?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AniaKaliszan
A mnie si臋 zdj臋cia podobaj膮, zreszt膮 ka偶dy ma inny gust. ania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natalia63637
Zdj臋cia czarno-bia艂e maj膮 sw贸j urok i na moim 艣lubie chcia艂abym mie膰 tak 70% BW. Co do zdj臋膰 www.bednarczyk.org.pl dla mnie s膮 OK. ale i tak termin zaj臋ty. :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malenka12_12
Na moim slubie fotki bedzie robic www. kamillemanski.pl :) bardzo mi艂y i utalentowany z niego fotograf a zdj臋cia przypad艂y mi do gustu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnnArt
Witam :) Zapraszam do obejrzenia moich zdj臋膰, 艣lubnych, ale nie tylko :) Jestem m艂od膮 fotografk膮 z Jastrz臋bia Zdroju, nie rozstaj臋 si臋 z aparatem, a moj膮 ulubion膮 dziedzin膮 w fotografii s膮 ludzie i ich emocje. Je偶eli nie b臋d膮 Pa艅stwo pewni czy spodobaj膮 si臋 Wam zdj臋cia, mo偶ecie wzi膮膰 udzia艂 w konkursach, kt贸re organizuj臋 na Facebooku, a w kt贸rych mo偶na wygra膰 darmowe sesje fotograficzne :) link do Facebookowej strony na blogu. http://www.annawojciechowska.pl Pozdrawiam, Ania :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jasiek______
Pani Aniu! http://www.annamari.webd.pl/fotoslub/slub51.jpg Po pierwsze, czy kolor garnituru w rzeczywisto艣ci, ma cokolwiek wsp贸lnego z kolorem na zdj臋ciu? Nikon D80 to bardzo porz膮dny aparat i nie wiem, jak mo偶na takie zdj臋cia robi膰. Mo偶e pewnym wyja艣nieniem b臋dzie to, co znalaz艂em w EXIF-ie. Jak si臋 daje Exposure Mode = Auto exposure, a do tego Sharpness = Hard, to zdj臋cie dobre nie mo偶e by膰. St膮d sukienka jest tylko bia艂膮 plam膮. A u偶ywa pani, bo to te偶 wida膰 Software = Adobe Photoshop CS3 Windows - ja si臋 pytam, po co? http://www.annamari.webd.pl/fotoplener/plener36.jpg - niech mi pani powie, po co oni le藕li na ten dach? Ani ciekawej perspektywy, ani nic ciekawego w prawie zrujnowanych budynkach. Ten samolot chcia艂a pani pokaza膰 nad tym dachem? Ka偶de zdj臋cie powinno mie膰 sens - prosz臋 mi powiedzie膰, jaki sens widzi pani w tym zdj臋ciu? Nie wystarczy kr贸tki obiektyw, trzeba patrze膰, co chcemy przez skr贸con膮 perspektyw臋 pokaza膰. http://www.annamari.webd.pl/fotoslub/slub16.jpg - no comment!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnnArt
Nie napisa艂am tu po to, 偶eby szuka膰 z kim艣 konfliktu ;) Nie ka偶de zdj臋cie musi si臋 podoba膰, nie ka偶de, a by膰 mo偶e ma艂o kt贸re jest idealne i mam 艣wiadomo艣膰, 偶e du偶o nauki i pracy przede mn膮. Mimo to Panie Ja艣ku, o wiele lepiej jest us艂ysze膰 krytyk臋 w troch臋 milszym tonie, bo ja na prawd臋 bardzo ch臋tnie j膮 przyjmuj臋, je偶eli jest konstruktywna. Mimo wszystko mam nadziej臋, 偶e na stronie znalaz艂o si臋 chocia偶 jedno zdj臋cie, kt贸re przypad艂o Panu do gustu. Pozdrawiam :), Ania

Udost臋pnij ten post

Polecam studio Foto Kieca. Maj膮 teraz bardzo korzystn膮 promocj臋 wiosenn膮. Ca艂odobowe fotografowanie wraz z 3 fotoksi膮偶kami kosztuje 1500z艂! Zdj臋cia pi臋kne (cho膰 ka偶dy ma inny gust). Warto zajrze膰 na stronk臋. My艣my ju偶 wybrali i je艣li kto艣 si臋 r贸wnie偶 zdecyduje to szybko gna膰 bo termin贸w zosta艂o niewiele :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wyj膮tkowo si臋
z toba zgadzam Jasiek a tu: www.bednarczyk.org.pl to przepraszam chodzi o t o偶eby trafiac te ruszaj膮ce si臋 ramki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnnArt - Anna Wojciechowska
Bardzo sobie ceni臋 osoby, kt贸re lubi膮 du偶o pisa膰 na temat innych, nie b臋d膮c na tyle odwa偶ne, 偶eby podpisa膰 si臋 pod tym imieniem i nazwiskiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przewodnik-艣lubny
Witaj :) Zapraszam na sw贸j nowo powsta艂y blog po艣wi臋cony 艣lubom. http://przewodnik-slubny.blogspot.com/ Znajdziesz tu mn贸stwo przydatnych tre艣ci oraz link贸w. Pomo偶emy w wyborze sali, sukni 艣lubnej, fotografa czy te偶 r贸偶nych innych dodatk贸w. Zapraszam r贸wnie偶 osoby, kt贸re chcia艂yby zareklamowa膰 co艣 zwi膮zanego ze 艣lubem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agnieszka Mi艂o艣
A ja polec臋 innego fotografa te偶 z Jastrz臋bia Zdroju www.mniemczyk.pl By艂am go艣ciem na 艣lubie na kt贸rym robi艂 zdj臋cia, bardzo dyskretny a przy tym przyjemny cz艂owiek. Zdj臋cia s膮 r贸wnie偶 bardzo mi艂e w odbiorze jednym si臋 mog膮 podoba膰 innym nie. Mi si臋 podobaj膮 bardzo wi臋c polecam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmmmonikaaaaa86
A ja polece Patryka Stanisza z 呕or http://patrykstanisz.com/ wykonywa艂 zdj臋cia na 艣lubie mojej siostry. Pe艂en profesjonalizm, zdj臋cia kt贸re otrzyma艂a siostra s膮 przepi臋kne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gegory003
Panie fotografie mmmmonikaaaaa86 zanim pan si臋 zacz膮艂 tu reklamowa膰 powinien pan doprowadzi膰 stron臋 do prawid艂owego dzia艂ania, bo tak jak jest teraz to nie jest to strona reklamuj膮ca pana dzie艂o. Raczej dzia艂anie tej strony jest dla pana anty reklam膮. Wi臋cej te偶 prawdy podczas reklamowania si臋 na forum, bo to te偶 jest anty reklama.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fotograf 艁Mfoto
Fotografia 艢lubna 艁ukasz Bednarczyk www.bednarczykpolska.strefa.pl http://www.bednarczykpolska.strefa.pl KONTAKT: firma 艁Mfoto Fotografia 艢lubna 艁ukasz Bednarczyk tel.kom.602-228-968 GG:2484505 serdecznie zapraszam do zapoznania si臋 z moimi pracami Obecnie trwaj膮 zapisy na rok 2012 cho膰 kilka wolnych znajdzie si臋 jeszcze na 2011.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fotogolik
Akuku2011, zapraszam do zapoznania si臋 z nasz膮 ofert膮, pakiety ju偶 od 500 z艂 - pozdrawiam FotoGolik Fotograf Rybnik www.fotogolik.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przypominalska
Pani Karino bez sensu si臋 pani tutaj reklamuje. Tutaj o pani by艂o mn贸stwo ju偶 temat贸w i nie by艂y to tematy pani przychylne. Zreszt膮 pani strona i zawarte na niej zdj臋cia jest tak samo wiarygodna ja to zamieszczone na kafe polecenie pani us艂ug.

Udost臋pnij ten post

witam gdyby kto艣 poszukiwa艂 obs艂ugi foto-video to zapraszam www.studiopixel.com.pl pozdrawiam Krzysztof Mechel

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wesolyromciooo
Witam. Czytam sobie te wypowiedzi i nie wiem czy si臋 艣mia膰, czy p艂aka膰. Gdybym ja si臋 偶eni艂 to pseudoartyst贸w z cyfrowymi aparatami wys艂膮艂bym na ksi臋偶yc. To koniec fotografii artystycznej, kt贸r膮 teraz wypada nazwa膰 grafik膮 artystyczn膮!? Podoba艂膮 mi si臋 wypowied偶 na temat obiektyw贸w. W tej chwili trwa wy艣cig kto ma nowszy sprz臋t, kto robi bardziej ekstremalnymi obiektywami, o zgrozo je艣li wi臋kszo艣膰 fotek pseudo artysty jest wykonanych rybim okiem niewiele lepiej jak supertele. Nale偶y wsp贸艂czu膰 wszystkim zawodowcom jak na takiej imprezie pojawi si臋 go艣膰,kt贸ry ma poczciw膮 Zork臋 z dobrym obiektywem( nomen omen te szkie艂ka ch臋tnie podpinaj膮 posiadacze Leic M i ucieraj膮 nosy ka偶demu zawodowcowi i jeszcze za darmo. Swego czasu mia艂em przyjemno艣膰 fotografowa膰 wesela,ale w tej chwili traktuj臋 to jako tylko zabaw臋. Najsmutniejsze w tym jest to, 偶e wi臋kszo艣膰 z tych zawodowc贸w (m艂odych),kt贸rzy przy naiwno艣ci UE wzi臋li kas臋 na otwarcie interesu uwierzy艂o, 偶e jest artystami.Dobrze,偶e w plenerach co艣 w (90 procentach)jest t艂o bo by nic na nich nie by艂o. M贸j kolega nazwa艂 ich Misie. Bo ka偶dy taki my艣li, 偶e jak kupi drog膮 cyfr贸wk臋 my艣li-misi臋 wydaje,偶e jestem super fotograf. Aha! Ludzie dostaj膮 to na co zas艂uguj膮. Jaki poziom odbiorc贸w taki poziom zawodowc贸w. Szkoda, 偶e ludzie przenie艣li dyskusje o fotografii fotografach na strony internetowe, na kt贸rych nie mo偶na rozr贸偶ni膰 fotki z telefonu lub smatfonu od zawodowej cyfr贸wki. A kto jeszcze ogl膮da foty na papierze?! Najwi臋ksz膮 偶enad膮 jest to 偶e my odbiorcy jeste艣my ludzmi z ulicy. Kto艣 powie jak to? No tak jak zak艂膮d artystyczny nie jest przy g艂贸wnej ulicy to reszta nie istnieje!? I tak zostali艣my lud偶mi ulicy.Byleby tylko nie wyl膮dowa膰 na tej samej ulicy(bruk) przy naszej ludzkiej naiwno艣ci. Fotografowie zamiast przyk艂膮da膰 si臋 do pracy pos艂ugiwa膰 si臋 艣wiat艂omierzem, analizowa膰 艣wiat艂o napiernicza 6, 8 klatek na sekund臋, zak艂膮da rybie oko, my艣li rest臋 wykadruje lub nie mo偶e koparka traktor si臋 spodoba i ju偶. No ale ka偶dego szkoda. a tu jeszcze fotoksi膮偶ki, kubki koszulki szlaczki poz艂acane ramki, 艂膮dne pude艂ko na 艣miecie itp. To 艣wietny spos贸b na ukrycie bezwarto艣ciowych zdj臋膰 - tfu... grafik popsutych Photoshopem Corelem!!! Aby robi膰 dobre foty cyfrakami to powinno posiada膰 si臋 du偶膮 wiedz臋 z fotografii. jak si臋 tego nie posiada to lepiej nie bra膰 si臋 za zdj臋cia, szczeg贸lnie 艣lubne!!! Panie m艂ode maj膮 blade twarze jak by je wyj臋to z m膮ki, czarno bia艂e najcz臋艣ciej s膮 pozbawione p贸艂ton贸w tylko czer艅 i biel lub 偶贸艂ty. Nooo ale kto lubi艂 lekcje plastyki? Tego jeszcze ucz膮 w szko艂ach? Przy takim podej艣ciu pseudofotograf贸w do tematu, zaczynam si臋 wstydzi膰 偶e mam co艣 wsp贸lnego z foto. Nikt nie wyci膮ga wniosk贸w cho膰by z faktu- 偶e dla wi臋kszo艣ci fotografowanie to jest gorsze ni偶 wizyta u dentysty. Ale co to profesjonalist贸 obchodzi. My艣l膮 tylko o sobie podsumowuj膮 kto ile tysi臋cy zrobi艂 na jednym weselu, a tu jeszcze potencjalny klient wygaduje_ tamci to daj膮 2000 albo wi臋cej za mnijsze pieni膮dze. Tfuu! Dobrze, 偶e tu wszyscy mog膮 si臋 darmowo zareklamowa膰. B臋dzie wi臋ksza kasa do podzia艂u! Dyskutujemy o gustach ale o tym si臋 nie rozmawia lub nie powinno si臋 rozmawia膰!!!!!! Wszystkim- fotografom, parom m艂odym,偶ycz臋 powodzenia i wszystkiego dobrego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alan艁贸d藕
wesolyromciooo - a u lekarza od g艂owy to ty cz艂owieku by艂e艣?? Wiesz ze gdzie艣 co艣 s艂ycha膰 tylko nie wiesz jakiego tematu to dotyczy. TAK MASZ RACJE NIKT JU呕 NIE ROBI ZDJ臉膯 NA PAPIERZE- tylko debil mo偶e co艣 takie go napisa膰. Papier to jedyny w miar臋 bezpieczny no艣nik na lata kt贸ry nie ulegnie zniszczeniu. Pokaz mi p艂yt臋 lub dysk kt贸ry wytrzyma wi臋cej ni偶 10 lat. Pami臋ci flesz te偶 as podatne na przepi臋cia i uszkodzenia. Cale szcz臋艣cie 偶e ju偶 nie robisz zdj臋膰 bo jednego amatora jest mniej. Co ludzie pogonili za jako艣膰 i tw贸j profesjonalizm i teraz 偶al dup臋 艣ciska. Musia艂e艣 odreagowa膰 z艂o艣膰 i napisa膰 wybroczyny typu blebleble.....

Udost臋pnij ten post

A fakt faktem jest 偶e to kretynizm z tymi forami fo kazdy kazdego ob偶uca b艂odem pod Pseudonimem. Tacy barani zawsze beda i tyle podepnie sie pod temat a pewnie jest pseudo fotografem i jedzie po innych a to zle kadry i kolory po prostu takich ciul贸w powinno sie wybi膰 ale nie mam adres贸w :) A m艂odzi powinni sie spotyka膰 z fotografami i tam dowiedziec sie wszystkiego a jak im sie dupy nie chce ruszyc to trafia na takiego jednego ciula i zamiast zdj臋膰 dostana wielkie nic.

Udost臋pnij ten post