Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta076

Jak wam się układa po porodzie z partnerem..

Polecane posty

Gość marta076

Nie wiem co robić małżeństwo mi się sypie....

Gość eksa
Faceci chyba zupełnie inaczej to wszystko przeżywają... U mnie mąż cieszył się strasznie, ze będziemy mieć dziecko, później, jak córca przyszła na świat miałam wrażenie, że ucieka z domu... Przyznał mi się niedawno do tgo, ze nie umiał sobie poradzić z tą sytuacją, ze nie wiedziął jak się zachowywać itd. Teraz córka ma 7,5 m-ca i jest w niej zakochany. to wszystko odbiło się na naszych stosunkach- zaraz po porodzie nie mogliśmy dojść do porozumienia, bo się wkurzałam, ze nie jesteśmy mu potzrbne, że nas nie kocha itd. Teraz jest ok, mogę nawet powiedzieć, ze zbliżyliśmy się jeszcze bardziej do siebie. Jeśli chodzi o seks jest jeszcze lepiej niż przed ciążą:) Pozdrwaiam!

Gość karmnik
chujówka

Gość wfwefwe
Niby wszystko przy dziecku robił, gdy prosiłam lub potrzeba była oczywista, jednak przy pierwszej okazji "uciekał". Teraz (zaczął się trzeci miesiąc po porodzie) jest coraz lepiej tzn my jesteśmy spokojniejsi, dziecko więcej śpi w nocy więc mamy szansę na odpoczynek i jest coraz lepiej. Jednak gorsze dni, gdy chcemy się odseparować, ma każde z nas.

Gość wfwefwe
Niby wszystko przy dziecku robił, gdy prosiłam lub potrzeba była oczywista, jednak przy pierwszej okazji "uciekał". Teraz (zaczął się trzeci miesiąc po porodzie) jest coraz lepiej tzn my jesteśmy spokojniejsi, dziecko więcej śpi w nocy więc mamy szansę na odpoczynek i jest coraz lepiej. Jednak gorsze dni, gdy chcemy się odseparować, ma każde z nas.