Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Su Mujer

KOBIETY Z GUSTEM- SUKNIA NA STUDNIÓWKĘ TAKA MOŻE BYĆ?

Polecane posty

Gość Su Mujer

Myślałam o krótkiej czerwonej satynowej, co Wy na to?:)

ja nie mam gustu ale uwazam ze musisz szczegolnie uwazac na krotkie, czerwone, atynowe ciuchy. w zasadzie kazdy nadprogramowy kg zrujnuje efekt.

Oczami wyobraźni:) widzę,ze to raczej ryzykowny zestaw. Jeśli szukasz czegoś wyjątkowego to zajrzyj na ekstrawagancko.pl- mają tam ciuchy z "wyższej półki". Na pewno coś odpowiedniego znajdziesz( jesli lubisz ryzykowne kolory to widziałam tam sukienkę Cavalliego)

Oczami wyobraźni:) widzę,ze to raczej ryzykowny zestaw. Jeśli szukasz czegoś wyjątkowego to zajrzyj na ekstrawagancko.pl- mają tam ciuchy z "wyższej półki". Na pewno coś odpowiedniego znajdziesz( jesli lubisz ryzykowne kolory to widziałam tam sukienkę Cavalliego)

Gość Su Mujer
Dzięki Dziewczyny : ) ale ryzykowne to może b yć, jeśli chodzi o co? Bo ja mam figurę nieskromnie mówiąc wręcz idealną, tylko może piersi przy duże. Ładnie mi w satynie, ale się zastanawiam, czy pasuje na studniówkę : )

Gość nmnmn
Absolutnie odpada na imprezę typu studniówka. Kolor od biedy moze byc,ale kroj zbyt wyzywający. pzd

Gość a ja bym stawiała na bosch
kup coś dłuzszego.

ta druga absolutnie nie. bedziesz wyglądała jak mała kurrr...wiadomo co. po co sobie na koniec szkoły taką opinie wyrabiac?... juz lepsza pierwsza, tylko ta kokarda kiepska. ale moze mozna zawiązac normalnie na karku.

Gość lilka146
Na studniówkę radzę założyć Ci coś skromniejszego naprawdę. A na imprezę po maturalną możesz w takiej jak najbardziej iść :)

teraz już studniówka to nie suknie do ziemi na kołach. Ta druga lepsza tylko jakby była czarna bo myślę, że kolor zbyt wyzywający. Do tego szpileczki, kopertówka i modne uczesanie i jest ok :)

Gość wygląda tandetnie

Gość ta drugaaa
to czesto pojawia się jako propozycja sukienki studniówkowej, ciekawe ile dziewczyn przyjdzie na jedną studniówkę w takiej samej kiecce:)

Gość xdcvbnm
obie są paskudne no i czerwień na studniówkę??? co za czasy..

Gość ta druga jest strasznie
oklepana, chyba co druga ja ma:O