Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezaspokojona żona.

KLUB NIEZASPOKOJONYCH ŻON

Polecane posty

prezes się zjawił.... oczywiście, że jestem zachwycony Twoją zabawą....podnoszę się całując Twój brzuszek, pępek, pieszczę tę ścieżynkę prowadzącą w kierunku Twoich piersi. Osiągam powoli cel, delikatnie łapię Twoje sutki między ząbki, liżę je i pieszczę ssąc je delikatnie ale namiętnie, Twój oddech staje się coraz szybszy.......

dlonie wplataja sie w Twoje wlosy ,przyciskam glowe do moich spragnionych pieszczot piersi...czuje jak delikatnie ssiesz moj sutek.Cudowne uczucie ...mocniej przyciskam.Czuje jak Twoje dlonie glaszcza moje plecy jak oplatasz biodra ...przesuwasz dlonmi miedzy moje uda ...wyzej i wyzej ...dreszczyk towarzyszy tej wlasnie chwili...chwili gdy dlonie wedruja do niej ...cieplej wilgotnej i spragnionej...

do niej, ciepłej, wilgotnej, spragnionej....wędruje moja głowa. Po drodze pieszczę języczkiem Twśj pępuszek, Twoje uda aż w końcu czuję ciepło Twojej namiętności...delikatnie zlizuję języczkiem Twój miłosny nektar, tę kobiecą rosę o tak cudownym smaku, pieszczę deliktnie płateczki Twojej róży, ssię je delikatnie po czym zanurzam języczek w głebinach Twojej rozkoszy....

rozszerzam bardziej nozki,przyciskam Twarz do niej ...podniecona zalewa sie sokami rozkosznej wspolnej gry.przytrzymuje Twoja glowe przyciskam ...podniecajace,czuje jak jezyczkiem docierasz do wrazliwych miejsc mojej szparki,jak wslizgujesz sie do srodka ...niesmialo zerkam-l...ubie patrzec,widziec ...zaciskam pazurki na Twoich barkach ...czujesz moj oddech na czubku glowy ...szybsze bicie serca ...pulsujaca szparke ...wysuwam delikatnie biodra do przodu bys mogl mnie jeszcze piescic ...nie przestawaj szeptam w Twoim kierunku ...

nie przestanę, dopóki ogromny wstrząs nie przeniknie Twojego ciała... Póki co rozkoszuję się widokiem, zapachem i smakiem Twojej kobiecości. Pieszczę moim języczkiem ze zmienną częstotliwością ten najczulszy pączek Twojego kwiatostanu... raz powoli sięgam po niego języczkiem, potem masuję go delikatnie moimi wargami, potem znowu pieszczę wibrującym języczkiem, spijając raz po raz spływający cieniutkim strumyczkiem Twój nektar namiętności....

moje biodra poruszaja sie w rytm Twoich pieszczot raz zataczam kola innym razem wysuwam je do przodu do tylu,soki oblepiaja delikatnie Twoje usta,wargi ...patrzac widze jak je zlizujesz jak powoli wodzisz jezykiem spijajac moja rozkosz...przyblizam Twoja twarz do swojej ...dlonmi obrysowuje usta ...Twoje usta...jezykiem zlizuje swoje soki z nich ...teraz wiem jak smakuje...jak sama smakuje.wslizguje sie w Twoje lekko rozchylone usta ...dlonie wedruja po wlosach ,przesuwajac je do szyi ...patrze podnieca Cie ten moj penetrujacy jezyczek...wodze nim po policzku ...przesuwam do uszka...wsliguje sie do srodka...lubisz tak ?

uwielbiam..... rozkoszuję się Twoim języczkiem, ciepłem Twojego oddechu, możesz moją całą twarz, którą zanużyłem w Twoim łonie wycałować. Rozkoszuj się smakiem samej siebie...ja wędruję moim języczkiem wspinając się mozolnie po Twojej szyi w kierunku Twoich włosów, które tak przyjemnie pachną. Wdycham z rozkoszą ten zapach, przygryzam delikatnie Twoje uszka, całuję Twoją szyję, wędruję po Twoich plecach zataczając ustami kręgi po Twoich łopatkach, idę w dół, całuję tą tajemniczą dolinę przed Twoimi pośladkami, potem wspinam się na ich wierzchołki i koniuszkiem języka zataczam malukie kółeczka na ich wzgórkach....czuję Twoją gęsią skórkę pod moimi gorącymi ustami...

owijam sie dookola Ciebie ,przesuwam swoim nagim cieplym i podnieconym cialem dotykajac Twojej skory,powoli obracam sie smyrajac sutkami Twoja klatke,pupa dotykam bokiem Twoich ud...obracam sie smyrajac otulajac wlosami Twoje cialo,laskocze Cie ...nasze plecy ocieraja sie o siebie ....czujesz jak owijam Cie soba? i znow stoje na wprost Ciebie...stoje patrzac Ci w oczy ...zaplatam nozke na Twoim udzie...podciagasz ja wyzej ...przyciagasz za posladki do siebie czuje ...teraz dokladnie czuje jak Twoja meskosc twardnieje ,jak wzrasta ...moje dlonie powedrowaly do niego...delikatny ruch sprawil ze rosniesz rosniesz w dloni ...smyram nim po wzgorku ...przesuwam po szparce ...patrzysz takim wzrokiem,chcesz juz prawda?...nie ...jeszcze nie pozwalam Ci wejsc ...przedluzam pieszczotami te chwile....

Gość młody 23 lata
Witam wszystkie niezaspokojone żonki :) ja jestem młody, mam 23 lata i chętnie pokażę jak zabawiam się na skype, proszę pisać, mój nick to calusny1236 a mai to calusny1236@o2.pl

Gość niezły kocur
No ba...ale w realu.Diabeł nie śpi...z byle kim:)

Gość jar
z zielona wszedzie:)

selekcja i te sprawy -ankieta jakas i :Dbedzie dobrze ;) Jar-masz na mysli mnie?;)

Gość w mniejszości :/
ech, niezaspokojenie fizyczne, to jeden z gorszych problemów małżeńskich :/ niby błahy, ale niezaspokojone prowadzi często frustracji, frustracja do zdrady, zdrada rozstania :( i cóż począć gdy żona uważa że raz lub dwa w miesiącu to udane pożycie, gdy dla mnie to abstynencja :(

Gość w mniejszości :/
czasami uda się ją namówić na 3 lub 4, ale to dalej jest TYLKO 3 lub 4 ;( pomooooocy

Gość to zła kobieta była
Tak jestem , a Ty gdzie już z samego rana polazłeś :D przeciez wiesz ze nie jestem zaspokojona :P

Gość towarzysz
moja żonka teraz śpi a ja szukam kobitki której mąż też "śpi"

Gość towarzysz
a ładna?

Gość moj mąż śpi
to może dołącze do was dzień dobry wszystkim