Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wereeer

chce zaiść w ciąze z tym czlowiekiem

Polecane posty

Gość wereeer
pochodze z idealnej rodziny mama tata siostra...zadnych ieslubnych dzieci zadnych alkoholi zero przemocy.Jako nastolatka zostalam zgwałćona..potem dwa nieudae milosci..nie chce juz kochac nigdy i niechce miec relacji z mężczyznami żadnych.zadne terapie mi niepomagaja mam je od lat...Wiem ze chce byc sama to moja decyzja.nie rozumiem tylko dlaczego samotna nie moze miec dziecka skoro boilogia mi dala dar macierzynstwa skoro jest kobieta...Co wtym zlego/.dpaczego przez facetó mam ztego rezygnowac

Gość totalny debilizm
Marna prowokacja!

Skoro delikatnie się nie da... to masz: "Dlaczego nie mam prawa posoiadania dziecka...." Dlatego durna babo, skończona egoistko: "pomoże mi stanac na nogi..znikną mysłi samobójcze dziecko stanie się mobilizacją."

Skoro delikatnie się nie da... to masz: "Dlaczego nie mam prawa posoiadania dziecka...." Dlatego durna babo, skończona egoistko: "pomoże mi stanac na nogi..znikną mysłi samobójcze dziecko stanie się mobilizacją."

Gość karinka232
"Dlaczego nie mam prawa posoiadania dziecka....skoro natura biologia mnie obddażyla tym prawem"- A DLACZEGO TWOJE DZIECKO NIE MA PRAWA MIEĆ OJCA? MNIE I SIOSTRĘ MAMA WYCHOWYWAŁA SAMA, TATY NIE PAMIĘTAM, MARŁ GDY MIAŁAM 2 LATA.BYŁO JEJ BARDZO CIĘŻKO. TO CO PISZESZ ŚWIADCZY JEDYNIE O TYM ŻE NIE JESTEŚ GOTOWA NA DZIECKO. DOROŚNIJ A POTEM SIĘ ZASTANÓW.

Gość widzę że jedyny dylemat
a jaki ty wzorzec chcesz dawać swoim dzieciom ? i co daje ci prawo pozbawiać je normalnej rodziny ? chcesz by w szkole były wyśmiewane tylko przez to że sobie uwidziałaś taki plan na przyszłość ? liczysz się z uczuciami twoich przyszłych dzieci czy ważne dl aciebie jest tylko to by mieć pomysł na swoje życie

Gość wereeer
co za pierdolenie....Jakiej normalnej rodziny mase dzieci chowa sie bez ojca...A jeszcze wiecej w rodzinach gdzie facet albo kobieta zdradza gdzie są ciągle awantury:OJakie wyśmiewanie w szkole????prosze Cie mam dwie koleżanki wychowywane przez matki ..nigdy nei byly z tego powodu wyśmiewane..nie przeceniajcie tej roli ojca w rodzdzinie...Przynosi kase do domu a wieczorami ogląda telewizor:O

Gość wereeer
co za pierdolenie....Jakiej normalnej rodziny mase dzieci chowa sie bez ojca...A jeszcze wiecej w rodzinach gdzie facet albo kobieta zdradza gdzie są ciągle awantury:OJakie wyśmiewanie w szkole????prosze Cie mam dwie koleżanki wychowywane przez matki ..nigdy nei byly z tego powodu wyśmiewane..nie przeceniajcie tej roli ojca w rodzdzinie...Przynosi kase do domu a wieczorami ogląda telewizor:O

Gość pffffffffffffff
masz bardzo egoistyczne podejscie. dziecko to nie zabawka, potrzebuje zarowno matki jak i ojca. jezeli nie jestes dojrzala na tyle by zbudowac zwiazek z mezczyzna, nie jestes rowniez dojrzala do macierzynstwa.

Gość potrzebujesz lekarza
po pierwsze ktos kto był zwałcony nie chwali sie tak tym na prawo i lewo, nie wierzę w to bo jakby tak było to akurat nie sądze że chciałabys o tym mówic i sie tym zasłaniać, potrzebujesz porady psychologa i porządnej terapii, musisz sie uporac sama ze sobą, z tego co piszesz jesteś osoba o słabej psychice, co zrobisz jak dopadnie cie deprasja poporodowa, albo poźniej nie dasz sobie rady??? oddasz dziecko do domu dziecka? dzidziuś to nie jest lekarstwo na zranione serce. zajmij się może najpierw swoim zycie a pozniej pomyśl o dziecku jak już bedziesz ustabilizowana emocjonalnie.