Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxsabciaxxx1

Samonośny biustonosz .!!

Polecane posty

WItam ;) Mam problem . W styczniu mam studniówkę i kupilam sobie bluzke z okdrytymi plecami (Wiązana na szyję) . Mam jednak teraz problem bo widac mi biustonosz ( z tyłu) . I oto moje pytanie.. Czy któraas z was uzywała samonosnego biustonosza? Czy nadaje on sie na taka okazje czy moze podczas tanca bedzie sie odklejal ?? Proszę o odpowiedz :*:) podrawiam:)

Gość paper
hmmmmmmmm idziesz w bluzce na studniowke? ja tez mam w 2010 r studniowke i mam sukienke bez ramiaczek i musze kupicc biustonosz samonosny, ale jego zaklada sie na piersi, nie ma zadnego 'paska' z tylu, jak te normalne, poszukaj na allegro, bedziesz wiedziec jak wyglada :)

To nie jest biustonosz (bo bez obwodu nie ma mowy o "noszeniu" biustu) tylko piersioprzykrwyacz, szkoda kasy ;) Załóż normalny stanik, do niego "obniżacz zapięcia" (http://tnij.org/fdo1) i będzie OK :)

Szkoda kasy. Chyba ze jestes plaska jak deska, ale wtedy nie potrzeba Ci stanika ;) Przy kazdym innym biuscie, to cos, bo stanikiem tego nazwac sie nie da, ciagnie biust ku dolowi dzieki czemu bedziesz miala obwisle cycki ...

Gość tak mysle
kup normalnie sobie stanik ale taki co ma z tylu przezroczyste zapiecie. zaplacisz ok 120-150 zl

Gość mam to dziadostwo
do dupy nie podobne , spłaszcza cycki i obciąga

Gość tak mysle
to jest g...warte.....!!!! jak wyzej ktos pisal..."ciagnie biust ku dolowi dzieki czemu bedziesz miala obwisle cycki ..." ale jak chcesz to sie mozesz przekonac.... to moze moze byc dla biustu albo nie biust o rozmairze A

Gość niebieski...
wydaje mi sie można by spróbowac bo cena jest śmieszna

Gość nie ma czegos takiego jak
rozmiar A-miski w np 1 70a i 80a sa zupelnie innej wielkosci:P a w staniku podtrzymuje obwod, jesli go nie ma to biustu nie ma co podtrzymywac-ergo lepiej nie zakladac niczego-przynajmniej nie bedziesz sie stresowac ze sie odlepi;)

Gość Hmhmhm.
mozesz kupic taki naklejany ;) Sama tak robiłam mimo że mam miseczkę C-D. Nic się nie majtało!

Już dziewczyna wyżej napisała, że coś takiego jak "miseczka C" (czy jakakolwiek inna) nie istnieje, bez obwodu to nic nie znaczy :P A przy poprawnie dobranym rozmiarze takie 70C czy 75D oznacza niewielkie piersi, więc wierzę, że się nie majtalo :D

Gość Delicja00
W zeszłym roku też miałam problem z biustonoszem do sukienki. Kupiłam sobie samonośny biustonosz, założyłam go w domu po czym poskakałam trochę po pokoju, aby sprawdzić jak to działa. Biustonosz bardzo szybko mi odpadł. Przykleiłam go mocno, zgodnie z instrukcją. Wydałam na niego sporo kasy, a do niczego się nie przydał. W końcu musiałam iść na studniówkę w normalnym staniku, także nie polecam biustonoszy samonośnych. No chyba, że mój był z jakiejś beznadziejnej firmy.

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
paprika79, bardziej szajsownego sklepu do spamowania nie znalazłaś? wstydziłabyś się!

Gość jestem na balkonetce
taa chyba sutko przykrywacz :P idiotyzm

Gość gość
nie przekonują mnie przylepiane biustonosze