Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaCzarna007

Podkład z LOreal

Polecane posty

Gość MałaCzarna007

witam was kafeteryjki ;) czy któraś z was używa podkładu l'oreal infallible? albo "orientuje" się w nim? otóż mam pewne pytanie.. kupiłam ten podkład w drogerii natura i zamiast INFALLIBLE pisze na nim INFAILLIBLE. czy to podróbka? widziałam też na allegro indefectible... wytłumaczy mi ktoś skąd ta różnica? i czy kupiłam jakąś tandetną podróbkę?

Gość MałaCzarna007
dzięki za odp :) a znasz może jakiś dobry puder, którym można wykończyć makijaż? albo jakaś inna osoba ma jakiś godny polecenia? :) ja miałam ostatnio bardzo fajny, ale zgubiłam :( a nie pamiętam firmy :/ najlepiej jakby jakaś cudowna osóbka podpowiedziała jaki odcień pudru z danej firmy do podkładu loreal infallible 235 ;-)

Gość MałaCzarna007
up.. ;pp

Witaj, osobiście nie polecam podkładu infailible, ponieważ szybko się zaczniesz po nim błyszczeć, a poza tym niestety strasznie brudzi ubrania. Jeżeli zależy Ci na dobrym kryciu, macie na długi czas i niemalże "niebrudzeniu" to polecam revlona colorstay. Osobiście próbowałam już wielu podkładów, bo mam cerę problemową, a nie lubię straszyć ludzi :) i revlon wyleczył mnie z kompleksów.

a ja kompletnie nie rozumiem jak wy ozecie chwalic tn podklad revlonu przeciez to jest kompletny niewypał:o ja za to uwielbiam ten l'oreala o ktorym piszesz autorko

Gość jakajaka
BRAVIA a ten revlon kryje przebarwienia?

Gość MałaCzarna007
ja akurat nie mam problemu z błyszczeniem ;-) natomiast mam zamiłowanie do białych i różnych jasnych ubrań i na szczęście infallible nie brudzi mi ich :)

tak, całkowicie kryje, a nie robi maski. trzeba tylko dobrze dobrać kolor, wtedy nie ma się na co narzekać. ja mam taką standardową polską karnację i uzywam odcienia buff, który jest dla mnie ciut za jasny, ale mimo wszystko ladnie zlewa się ze skórą, a policzki traktuję różem i wyglada to świetnie. Buźka jak w TV :) najlepiej poprosić w drogerii o próbki i sprawdzić w domu

http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-16157.htm tu jest masa opinii na jego temat. a co do różnych opinii na temat infailible, to oczywiście jest to sprawa indywidualna, bo każda skóra inaczej zareaguje na podkład. Wszystko zależy również od tego, co pod ten podkład nałozymy, ja nie nakładam nic, bo jakbym nałożyła jakikolwiek podkład na krem, to byłabym jak latarnia :D Ale za to wieczorem robię skórze odżywczą kurację.

Gość jakajaka
ja mam jasna karnacje tylko przebarwiena po tradziku myslisz ze ten kolor co napisalas bedzie dla mnie ok? ]niestety w moim miescie w zadnej drogerii nie daja próbek;(

http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-16157.htm tu jest masa opinii na jego temat. a co do różnych opinii na temat infailible, to oczywiście jest to sprawa indywidualna, bo każda skóra inaczej zareaguje na podkład. Wszystko zależy również od tego, co pod ten podkład nałozymy, ja nie nakładam nic, bo jakbym nałożyła jakikolwiek podkład na krem, to byłabym jak latarnia :D Ale za to wieczorem robię skórze odżywczą kurację.

Gość MałaCzarna007
ja czasami (jak mam więcej czasu na makijaż) stosuję przed nałożeniem podkładu wygładzającą bazę silikonową Cashmere DAX Cosmetics, lecz najczęściej tego czasu mi brakuje i stosuję tylko krem lub nic ;-) a tak, czy tak infallible w moim przypadku sprawuje się doskonale ;)

ojć zrobił mi się dubel :D jeżeli masz w okolicy douglasa, to zrobią Ci próbkę na miejscu, albo pani wymaluje Cie na miejscu i dobierze Ci najlepszy odcień. Buff jest taki uniwersalny myślę, a jak zbyt jasny, to róż wszystko wyrówna :)

buff to myśle taki odcień dla wielu z nas, najbardziej popularny, jeżeli masz w pobliżu douglasa, to oni zrobią Ci próbkę na miejscu, lub kosmetyczka Cie wymaluje i dobierze odpowiedni odcień :) a baaza daxa jest rzeczywiście genialna :)

buff to myśle taki odcień dla wielu z nas, najbardziej popularny, jeżeli masz w pobliżu douglasa, to oni zrobią Ci próbkę na miejscu, lub kosmetyczka Cie wymaluje i dobierze odpowiedni odcień :) a baaza daxa jest rzeczywiście genialna :) \

Gość jakajaka
no niestety nie mam Douglasa i chyba nic z tego nie bedzie:O

Gość MałaCzarna007
no na prawdę jest godna polecenia ;-)) i wydajna ;-)

Gość MałaCzarna007
no na prawdę jest godna polecenia ;-)) i wydajna ;-)