Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROZA78

NIE JEM NIC PO 18-tej. Kto sie przylaczy????????????????????

Polecane posty

Gość eve.liv
ja zaczełam 3 dni temu zumba fitnes i sałatka na obiad dobrze szło ale dziś po 2 godzinach ćwiczenia obżarłam się 400 kcl a to przez męża bo pózno wrócił i jeszcze obiad mu robiłam. masakra. dam radę papierosy rzucilam to schudnąć też mogę

Gość maria 13
współczuję jestem nocnym markiem i właśnie zjadłam kilka plastrów żółtego sera, sałatkę ale jutro od rana siłownia, to spalę ja tam diet nie stosuję, jem ile wlezie i uprawiam sport

Gość 18sta i mówię NIE
hej! ja sie mocno staram, wchodze pomalu w te faze KOJARZENIA ze nie powinnam jesc po 18. Jest ciut lepiej, ale wczoraj skusilam sie na 3 michałki (czekoladki) około 22 :( Wczesniej bylo znosnie :) Dzis sie trzymam!!! juz od rana. Na sniadanko jajko, troche salatki coleslaw i kawa :) Pozniej w planach serek wiejski a na obiad zobaczymy. Trzeba sie najesc przed 18 :) Szkoda ze w robocie bede do 19 i moze byc ciezej... No ale... ;) pozdrawiam wytrwale :)

Gość sdvdbgnhnhv
nie jesc po 18 chyba to normalne ze sie nie je po 18 wystarczy pare dni sie pzrypilnowac i po problemie :D

a właśnie że trudno, jak się przedtem kolacjowało 19-20... wogle zimno, jakoś tak niefajnie, ruszać się nie chce, najlepiej pod kocyk, filmik i czekolada... nie wiem, a jak Wam idzie ? u mnie mój entuzjazm gdzieś przepadł... :( ale nie jestem tu żeby marudzić... to se ide... poszukam go

no co? nie ma nikogo? czyżby topik umierał? wszystkie wymiękły? dziołchy!!! Ami się dziś udało, prawie nic słodkiego, same warzywa na obiad i kolacja przed18!!!! H U U U R R R A A A! ! ! ! niech ktoś jeszcze wejdzie, żeby nie było że zabiłam topika :# a! i będę dziś ćwiczyć - brzuchy i tyłek naprawde :))

Gość m_cicha_89
przyłączam się od dziś też nie jem po 18 :D

Gość roza 78
now wlasnie cos sie malo wpisujecie :( ja juz od ponad tyg jetem na tej diecie ciagle jestem na -2kg ale sie trzymam dzielnie. Powiem Wam ze mam przez dzien takie napady glodu ze szok po prostu . A jak jest z tym u Was? Ja planuje jeszcze tak przez miesiac nie jest po 18 a po tym czasie nie bede nic jadla po 17 i schudne jeszcze wiecej. :) Dziewczyny piszcie co u Was??? 🌼

Gość roza78
Szkoda ze nikt sie nie wpisuje :( ja juz schudlam 5 kg :) jeszcze tylko 3 i jest git. chociaz nie bede juz jadla nic po 18 nawet jak przestane chudnac , super jest tebn sposob.