Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papek

Wesele Wrocław 2011

Polecane posty

Gość Papek

Hej, planuję wesele na sierpień 2011 i koleżanki postraszyły mnie, że najlepiej to już zacząc rozglądac się za miejscem. Naprawdę jest takie zainteresowanie? To straszne :D Zaczęłam się rozglądac.. na razie po internecie i mam już paru faworytów :) Stara Garbarnia - z tego co widzę, to dosyc popularna wśród planujących :) Mi się opcja podoba, bo można wynając kilka pokoi dla przyjezdnych. a co powiecie na: Zajazd po kasztanami, Restaurację Teatralną ? Czy któraś z Was urządzała tam swoje wesele lub bawiła się? Byłabym wdzięczna za jakies opinie czy podpowiedzi? Myślę, że wesele będzie na jakieś 70-80 osób Pozdrawiam serdecznie :)

Gość niektóre popularne miejsca
we Wrocławiu (Villa Caprice, Stara Garbarnia, Zajazd pod Kasztanami, Art Hotel, Cubus Maria Magdalena, Hotel Bugatti) rzeczywiście są czasem zadatkowane dużo wcześniej, ale nie dajmy się zwariowac - to tylko nakręca dziki wyścig ślubnych szczurów i nabija kabzę restauratorom!!! I to pomimo iż rzekomo "wyż demograficzny się żeni". Dla chcącego nic trudnego, da się zorganizowac we Wrocku ślub i w 3 miesiące, i to w popularnym miesiącu. Warto rozejrzeć się wśród miejsc nowych (Casa Nuova, Colosseum) albo mniej popularnych (restauracje Epoka, Podkowa, Impreza, hotel Apartament-Wrocław) i na pewno jeszcze w połowie 2010 roku spokojnie zarezerwujesz miejsce. Nie dajmy się zrobić w bambuko i nie planujmy ślubu z dwuletnim wyprzedzeniem - to paranoja + maszynka do wyciągania pieniędzy, która zabije nam całą radość z najpiękniejszego dnia życia.

W serwisie www.GdzieWesele.pl znajdziecie teraz bardzo praktyczną opcję, dzięki której poszukiwanie sali, nawet na kilka miesięcy przed ślubem nie będzie stanowiło problemu. Weselne terminy last minute- znajdziecie tam oferty sal weselnych, które posiadają wolne terminy na przyjęcia na rok do przodu.