Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aver media

kupujecie drogie perfumy?

Polecane posty

Gość tak na logikę
wszystko fajnie, ale dlaczego one są az tak drogie:(

Gość p-odnoszę ten topik

Gość a ja tak powiem
a ja kupuję z avon jestem bardzo zadowolona są tanie długo i ładnie pachną również pani walewska ładnie pachnie, jest tania a zapach długo się utrzymuje

Gość wypowiadajcie
się

mi przeważnie kupuje mój chłopak...faktycznie są to bardzo drogie perfumy ale sama tyle bym na nie nie wydała:)

Ja tylko dezodorantu używam,uczulają mnie te wszystkie perfumy bo są z alkoholem. ,,I have to try to break free From the thoughts in my mind Use the time that I have I can't say goodbye Have to make it right Have to find, cause I know in the end it's worthwhile That the pain that I feel slowly fades away It will be alright''

Gość bnjnjnknknkmk
kupiłam mężowi pod choinkę diora 100 ml, upolowałam za 230 zł, normalnie w Douglasie za 250 zł kupiłabym 50 ml, faktycznie jest rożnica między takim zapachem a czymś innym z niższej półki ja sobie perfum nie kupuje, bo mam ich całe mnostwo, wszystko to prezenty przewaznie półka średnia, ale mam też z wyższej, nie przezywam tych moich perfum i sie nimi nie podniecam, bo zawsze dostawałam ich dużo i mnie to nie kręci, psiksam się tym co w mi w reke wpadnie

Kupuję, ale przecież co tydzień nie wydaję 400zł na perfumy. Starczają mi na dosyć długo, więc nie odczuwam jakoś bardzo ubytku w portfelu.

Gość Elena xDDDDD
Ja kupuję takie od 500 zł do 1500. Najczęściej kupuję słodkie. Dior, Channel No 5, Prada. :)

Gość solenka
ja nie kupuje droższych niż 50 zł, potrafię czekać na promocje dosyć długo. Ostatnio wypatrzyłam np. http://www.edp24.pl/p319,pa-101-paris-avenue-pantera-szara-panthera-perfumy-50ml.html

Gość gość
Elena-,,Channel"?;)

Gość rukolana89
kupuję , mam różne ulubiona numer 1 na wyjątkowe okazje to Balenciaga Rosabotanica, moim zdaniem najpiękniejszy zapach ze wszystkich które wąchałam, przyciaga mezczyzn 2. AMOUAGE Honour Woman- kwatowe mocno trwałe perfumy ,ludzie na ulicy zaczepiaja i pytają czym tak pachne, drogi ale przepiękny zapach , 100% luksusu w luksusie 3. Cacharel NOA przypomina mi delikatną mydlana pianę i rosę na konwaliach 4. bond 007 - według mnie sportowy wiosenny zapach , 5. Lacoste pour femme do eleganckich kreacji bardzo trwały 6. ceruti 1881, idealny na wiosne lato ,dodaje pewnosci siebie 7. sisley soir- elegant na wieczorne wyjścia ,bardzo trwały 8. Roberto cavalli- idealny na jesien zimę 9. lanvin eclat d'arpege ma coś w sobie (przyciąga mężczyzn) to moje ulubione typy, mam jeszcze kilka roznych wód perfumowanych itd , dużo tego

Gość rukolana89
wolę kupić coś konkretnego niz jakies słabe wody toal lub perfumwane które po 2 godzinach nie pachną

Gość gość
Jak dla mnie perfumy powyżej 100 zł są stratą pieniędzy. Fajnym rozwiązaniem są perfumy z www.zapachowiec.pl bo to odpowiedniki i nie przepłaca się za markę.

Gość gość
Uważam że drogie perfumy to strata pieniędzy. W dodatku nie zawsze są trwałe. Warto zakupić odpowiedniki perfum które są o połowę tańsze i nie odbiegają niczym od oryginałów. Polecam stronę www.goia.pl

Gość gość
Moje ulubione to DKNY a na codzień vera wang lub 5 avenue i czasami zielona la costa Kupuje wieksze flakoniki i zazwyczaj kupuje w promocji

Gość gość
Kupuje, starczaja na okolo rok. Trochę mi glupio, ze tyle wydaje na coś tak ulotnego, ale uwielbiam ladnie pachniec. W zyciu pewnie juz z 2tys wydalam lacznie na to :(

Gość gość
tylko Chloe te z kokardką

Gość gość
ostatnie Tresor la nuit

Gość gość
mi szkoda kasy na drogie perfumy, w szczególności, że na goia.pl można dostać faktycznie taniej :) miałam kilka zapachów swoich ulubionych (które miałam oryginalne) iiii uważam, że te z goia nie różnią się od tych w oryginalnych opakowaniach :) tak samo długo się trzymają, taka sama projekcja, zapach ten sam :) rewelacja jak dla mnie, czyli kogoś, kto nie wydaje pieniędzy bo "1 million takie ma ładne opakownie" :D

Gość gość
Według mnie odpowiedniki spisują się świetnie, w dodatku ich cena jest przyzwoita. Zamawiam bardzo często różne zapachy nie tylko dla siebie z www.zapachowiec.pl i często znajomi nie odróżniają od oryginałów. :-)

Gość gość
Zamiast wydawać dużych kwot na perfumy w znanych drogeriach wolę kupić odpowiedniki. Polecam zapachowiec.pl mają duży wybór w świetnych cenach. O jakość można się nie martwić, bo na prawdę o to dbają :)

Gość gość
Osobiście,wolę zainwestować w odpowiedniki znanych marek. Na codzień używam Lady Milion natomiast na wyjścia preferuje Escade Magnetism. Najczęściej zamawiam z www.zapachowiec.pl Jakościowo są bardzo dobre i przede wszystkim wydajne.

Gość gość
Nie lubię przepłacać dlatego wybieram perfumy na galeriazapachow.pl. Mają moje ulubione perfumy, a jak będę chciała zmienić to mam w czym wybierać :D Perfumy są trwałe i w świetnej cenie, bardzo polecam :)

Gość gość
Kupuję odpowiedniki perfum z rozlewni Goia na goia.pl, ponieważ są to dobrej jakośc***erfumy w dobrej cenie, a lubię mieć kilka flakoników na półce i nie wydawać dużych kwot. Perfumy są trwałe i zapachy nie różnią się od oryginałów :)

Gość gość
Kupuję na goia.pl bo są tam dobrej jakośc***erfumy w atrakcyjnych cenach, a nie lubię przepłacać. Moim ulubieńcem jest Versace - Bright Crystal.

Gość gość
Odpowiedniki jak to nazywanie to wersja dla mniej zamożnych, którym się marzy perfum za 400 zł. Nigdy przenigdy podróbka nie będzie pachniał jak oryginał, nie oszukujcie się i innych. :-)