Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aver media

kupujecie drogie perfumy?

Polecane posty

Gość gość
Nie jestem zwolenniczką kupowania drogich perfum. Mam sprawdzoną rozlewnię i kupuję na zapachowiec.pl. Perfumy są bardzo trwałe, zapach praktycznie nie różni się od oryginału a cena jest świetna i można mieć kilka flakoników swoich ulubionych zapachów :)

Gość gość
Kupuję odpowiedniki bo są bardziej ekonomiczne a znalazłam na galeriazapachow.pl bardzo dobrej jakośc***erfumy ;)

Gość gość
Rzadko, ale tak. Wczoraj sobie kupiłam od Kenzo i od Katy Perry, takie dość przyjemne zapachy w Hebe ☺

Gość gość
Nie lubię przepłacać i dlatego w perfumy zaopatruję się na zapachowiec.pl. Mają dobre perfumy i świetne ceny. Polecam ;)

Gość gość
Kiedyś byłam zwolenniczką oryginalnych perfum, ale poznałam rozlewnię Goia i jestem zachwycona ich perfumami. Są dobrej jakości i poza ceną nie różnią się od oryginałów. Dzięki możliwości zakupu małych ilości mogę przetestować ciekawe zapachy na sobie. Moimi ulubionymi są Versace - Crystal Noir, Lancome - La Vie est Belle oraz Calvin Klain - Euphoria. Każdy inny i każdy z nich ma coś w sobie. Ostatnio zamówiłam także na goia.pl Yves Saint - Laurent - Black Opium i już się nie mogę doczekać przetestowania zapachu na sobie ;)

Gość gość
Ja wszystkie znane zapachy zawsze znajduję na stronie galeriazapachow.pl, więc nie przepłacam, a pięknie pachnę :)

Gość gość
Kupuję odpowiedniki tych perfum na goia.pl. Są one trwałe i jest duży wybór zapachów, więc bez problemu każdy znajdzie coś dla siebie :)

Gość gość
Cena oryginalnych perfum jest uwarunkowana reklamą oraz marką, co do jakości różnie bywa. Znalazłam rozlewnię Goia jakiś czas temu i przetestowałam już kilka różnych zapachów zarówno damskich jak i męskich i jestem bardzo zadowolona. Perfumy są trwałe a do tego w dobrej cenie. Polecam zajrzeć na goia.pl.

Gość gość
Od dawna wybieram rozlewnię Goia. Na goia.pl można znaleźć ogromną ilość perfum dobrej jakości i w dobrej cenie. Nie lubię przepłacać a te perfumy poza flakonikiem i znacznie lepszą ceną nie różnią się od oryginału ;)

Gość gość
mój mąż zamawia nam na zapachowiec.pl nie są drogie, 65ml 63zł, a jak kupuje superhity to jeszcze taniej :) i mają fajnie duuży wybór :)

Ja rzadko kupuje drogie perfumy, booo są drogie haha :D, wole kupić na galeriazapachow.pl, ceny zdecydowanie niższe, a są trwałe. No i wybór też ogromny, polecam! :)

Gość gość
Nie jestem zwolenniczką kupowania drogich perfum. Zaopatruję się w nie na galeriazapachow.pl i jestem bardzo zadowolona. Są to perfumy dobrej jakości i w świetnej cenie :)

Gość gość
raczej nie, najczęściej kupuje w rozlewni perfum na zapachowiec.pl, a efekt porównywalny - nie ma co przepłacać :P

Gość gość
Lubię ekonomiczne podejście i kupuję na zapachowiec.pl dobre perfumy w świetnej cenie :)

Gość gość
Moim zdaniem też nie warto, płacenie za flakonik oryginalny się nie opłaca :P kupuję w rozlewni perfum na goia.pl i jeszcze nigdy się nie zawiodłam :)

Gość Wiktoria97
Ja osobiście kupuje przez internet na stronie http://www.edp24.pl/ Perfumy w niskich cenach, pachną ładnie, utrzymują się długo co czyni je najlepszym wyborem jak dla mnie. Moje ulubione perfumy od Paris Avenue to "dark opale". http://edp24.pl/p551,pa-196-paris-avenue-dark-opale-perfumy-100ml.html

Gość gość
Kiedyś kupowałam tylko oryginalne perfumy, ale jakiś czas temu przyjaciółka dała mi do przetestowania odpowiednik moich ulubionych perfum czyli Versace-Crystal Noir. Bardzo mi się spodobały a kiedy powiedziała w jakiej cenie je kupiła oniemiałam. Cena jest bardzo atrakcyjna a jakość dobra. Od tamtej pory zamawiam tylko na goia.pl

Gość gość
Ja kupuje perfumy na wyspie w M1 w Czeladzi, są trwałe i ślicznie pachną..ale polecam również stronę zapachowiec.pl tam również każdy znajdzie coś dla siebie i nie tylko

Gość gość
Nie wiem czy drogie czy nie ostatnio kupiłam la vie est belle - lancome za 217 zł

Gość gość
Kiedyś byłam zwolenniczką oryginalnych perfum, ale koleżanka namówiła mnie to przetestowania odpowiedników. I tak zaczęła się moja historia z goia.pl. Jest to rozlewnia, która tworzy dobre odpowiedniki w dobrej cenie, więc nie widzę sensu przepłacać za oryginały.

Gość gość
Po co wydawać 400-500 zł na perfumy jak można za naprawdę niską cenę zamówić je na zapachowiec.pl są tak samo trwałe jak oryginał...nawet lepiej się trzymają

Gość gość
Ja wole kupić sobie wiecej odpowiednikow niz jedne oryginalne. Te które zamawiam maja super trwalosc i wcale nie odbiegają od ''pierwowzoru'' szczegolnie Carolina Herrera Good Girl! Polecam zamawiac z zapachowiec.pl

Gość gość
Po co kupować drogie perfumy jak za fajną cene można kupić z zapachowiec.pl są dłużej trwałe niż oryginał gatunkowo też są świetne oraz cenowo idealne polecam!

Gość gość
Kiedyś byłam zwolenniczką oryginalnych perfum, do czasu aż siostra nie pokazała mi perfum z zapachowiec.pl. Perfumy są trwałe a dzięki dużej ofercie mogę mieć różne i dopasowywać je do okazji, nastroju oraz pory roku. Jestem bardzo zadowolona ;-)

Gość marawstala
Nie : ) lubilam wodę toaletowa Amazonia ale juz jej nie produkują...

Gość gość
Nie. Ja kupuję na odlewkiperfum.pl. Mają oryginalne perfumy, w opakowaniach różnej wielkości można kupić. I takie perfumy, które znam i lubie kupuję sobie we flakonikach po 5 ml., ze 4 - 5 zapachów, bo nie lubię pachnieć codziennie tym samym, a jak jakiegoś zapachu nie znam, to zamawiam sobie próbkę w 1 ml., uwielbiam perfumy Dolce Vita, Good girl - Herrery, 1 milion, jungle elephant - kenzo, euphoria - klein, i naomi campbell - pret a porter. Lubię też perfumy z avonu - mój mąz uwielbia jak pachnę różowymi Perseive.

Gość gość

Testerownia24h.pl zbiera praktycznie wszystkie marki perfum i według mnie z testerami nie ma żadnych problemów jakościowych. Normalne, wydajne buteleczki, czasami bez korka, ale to nie jest dla mnie jakiś problem, bo mam zapasowe z poprzednich opakowań 😄