Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dede 22 22

Moja matka nie akceptuje mojej orientacji ani mojego dziecka!

Polecane posty

Ave a kto ma prawo mówić mi co jest godne a co nie?

Tak jak pisałem, nie widze różnicy między lesbijkami a facetem co trupy rucha w kostnicy. I jedno i drugie jest dla mnie nienormalne i wbrew naturze. Posiadanie dzieci przez takie osoby to dla mnie skrajny egoizm

Gość kpiarz jestem ciekawa co byś
zrobił gdyby twój syn okazał się gejem albo twoja córka znalazła by się w takim samym położeniu jak autorka? :O

Krotko -oceniając ludzi nie biorę pod uwagę ich orientacji seksualnej , bo ona mnie nie interesuje i tego samego oczekuję w stosunku do swojej osoby .Problem tkwi w tym ,że z tej sprawy zrobilo się teraz sens życia i wyniosło na sztandary .A po co ? To jest indywidualna , prywatna sprawa każdego czlowieka .Jeżeli nikt nie cierpi ,to w czym problem ?

Rus 1- niegodne jest moim zdaniem zachowanie Polanskiego wobec dziecka .I moim zdaniem mam prawo tak mówić .

dla mnie i jedno i drugie jest wynaturzeniem. Nie widze tez różnicy między facetem który ukradł 5 zł a takim co ukradł 10000000. Kradzież to kradzież

Poza tym ja nie mam ze soba problemu bo to nie mnie matka nie chce znac i nie moje dziecko bedzie wyśmiewane w szkole

Gość kpiarz jestem ciekawa co byś
a jeśli chodzi o córke? zaakceptowałbyś to gdyby miała taki sam problem jak autorka? :( będziesz zły ojcem coś mi się zdaje :(

Ale to też jest objaw kanonów społecznych. Kobieta staje się kobietą w fizycznym sensie, wraz z pierwszym okresem, czyli ok 12-13 roku życia. W tzw cywilizowanym świecie przyjęte jest że w wieku 15-21 lat. Wszystko zależy od tego gdzie się wychowasz i jakie kanony zostały tobie narzucone. Dla mnie on nie zrobił nic złego.

awe, przecież zarówno lesbijkom, jak i gejom od samego początku chodziło o to, aby mogli być traktowani przez ludzi hetero jak zwyczajni ludzie. W istocie tacy właśnie są. Jeżeli natomiast para gejów została spałowana przez grupę np. dresiarzy i takie sytuacje się powtarzały to nic dziwnego, że postanowili walczyć o szacunek dla siebie. Robią parady i inne widowiska, bo zachowanie ludzi ich do tego skłania.

Wydaje mi sie że bede dobrym ojcem ale jeżeli dziecko odjebało by mi taki numer no to trudno - niech sobie dalej radzi samo i więcej się ze mna nie kontaktuje

Gość polanski wsypal 13 latce narko
tyki do alkoholu a potem ja wykorzystal!

A dla mnie zrobił .Nawet w naszym kraju -" kto obcuje seksualnie z osobą poniżej 15 r.zycia podlega odpowiedzialności karnej ".Chodzi o to ,że On miał lat 40 ,a ona 13 .Masz prawo uważać inaczej .Ja w tej kwestii zdania nie zmienię .Dziecko jest dla mnie "nietyklane".

kpiarz dla mnie i jedno i drugie jest wynaturzeniem. Nie widze tez różnicy między facetem który ukradł 5 zł a takim co ukradł 10000000. Kradzież to kradzież I tu się właśnie mylisz. Ten co ukradł 5 zeta posiedzi trochę, a ten co ukradł 10000000 zapewne jest biznesmenem lub politykiem. Jakie kobiety lubisz? Blondynki? Z dużym biustem? Chude? Odpowiedz to powiem o co mi chodzi

Gość do dede
To że sama wychowujesz dziecko jestem w stanie zrozumieć! Teraz dla dobra dziecka powinnaś iść na leczenie! :O

Dbał bym o dziecko napewno ale gdyby zrobiło cos takiego to niech spierdala

Gość LEPSZY ORGAZM WIELKOROTNY OR
Chcesz wiedziec jak osiągnąć lepszy orgazm?1 Jak wydłużyć stosunek? wejdź na www.intymnosc.pl/aff/7733 i dowiedź się więcej

Kpiarz - nie wierzę ,że zrobiłbyś tak ...Masz już dzieci ?

Gość kpiarz ale jaka jest wina dzie
cka w tym że ma inną orientacje? a co jak kiedyś sam będziesz potrzebował pomocy od syna geja lub córki lesbijki? różnie w życiu bywa! :D

ave- ja rozumiem twój punkt widzenia. A co powiesz na odwrotną sytuację? 40 letnia kobieta wprowadza 13 latka w świat sexu? Chodzi mi o to że większość widzi to na czarno lub biało... kpiarz nie o taka odpowiedź mi chodziło, ale weźmy przykład że lubisz wysokie, krótkowłose, chude blondynki. Teraz ja mogę powiedzieć że jesteś nienormalnym dziwadłem bo przecież kobieta powinna mieć długie ciemne włosy i nie więcej niż 170 cm wzrostu i ważyć minimum 55 kilo. I żebyś nie wiem co robił nie przekonasz mnie że jest inaczej...

Nie znasz mnie. Ja jak coś postanowię to sie tego trzymam. Wolałbym wypedżć taką córkę niz codziennie na nia patrzec i miec ochote napluć jej w pysk. Brzydziłbym się używac wspólnych sztućcy. Bardziej bym był dumny z syna kryminalisty niż geja

Rus 1 - w drugą stronę myślę dokładnie tak samo .Dziecko , to dziecko -płeć nie ma znaczenia .Dziecko ma być przez społeczeństwo otoczone opieką i ochroną .

Kpiarz - to bardzo smutne :( Powiem szczerze -nie rozumiem takiej pogardy i nienawiści :O