Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dede 22 22

Moja matka nie akceptuje mojej orientacji ani mojego dziecka!

Polecane posty

Gość dla mnie homo są normalni

Gość nie czytalam wszystkiego
ale......... mam pytanie: dlaczego chcesz zniszczyć temu biednemu dziecku zycie????? nie dość że nie ma ojca, to jeszcze matka zboczona. przecież to się od razu powiesić można jesteś wstrętną zboczoną nienormalną egoistką. TO SIĘ LECZY !!!!!!!!

Gość homoseksualizm to nie jest
choroba wbijcie to sobie do głowy zacofane społeczeństwo!

Gość kamil-to ja
Sluchaj -autorko.Zamiast probowac zmienic wszystkich wokolo-moze popracuj nad soba.Da sie.Wierz mi.Ja rozumiem twojego ojca.Jestes jego corka.On cie kocha.Co ma zrobic z tym ze jestes homo,ale napewno w glebi serca jest mu strasznie zal.Jezeli chcesz cos zmienic w swoim zyciu-mozesz.Jezeli.

Gość Not normal
Dlaczego macie takie problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Przecież dede napisała, że dziecko ma ojca i to na dodatek odpowiedzialnego.

Gość dziecko autorki ma ojca
i nie zaszkodzi mu że mama będzie żyła z kobietą bo ona będzie szczęśliwa :)

Gość współczuje matki....

Gość miła jak zawsze
,,Dlaczego macie takie problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Przecież dede napisała, że dziecko ma ojca i to na dodatek odpowiedzialnego.'' no wiesz dziwne jeśliby go nie miało.Wszyscy wyzywacie Kpiarza a on wam przecież normalnie odpowiada ma takie poglądy a nie inne to jego sprawa i to wy jesteście nietolerancyjni a nie on. Ja bym się chyba załamała mając matkę lesbijkę ze wstydu no ale cóż... dziecko sobie rodziców nie wybiera to od rodziców zależy jakie życie zgotuja potomstwu...

Gość a mnie by tam
mama lesbijka nie przeszkadzała :) , w końcu kobieta jak każda inna , tylko że po prostu woli kobiety :) :)

Gość a mnie by tam
ci którzy uważają że geje i lesbijki to chorzy ludzie to sami są chorzy , homoseksualna milosc moze byc nawet piekniejsza od heteroseksualnej :D

Gość łoooo skrzywdziłaś dziecko
i nie masz wyrzutów sumienia? gratuluje! :(

Gość bratowej i bratu się nie dziwi
e Twój ojciec ucieszył się z Twojego dziecka bo pewnie myśli o tym by ukryć Twoją orientacje Woli pewnie by wszyscy myśleli że ma porzuconą córke w ciąży a nie lesbe. Pewnie przez Twoje dziecko cierpi dzieciak Twojego brata bo dziadek Twojemu chce wynagrodzić matke 🖐️

Gość rozumiem ciebie autorko ja tez
sie boje powiedziec rodzicom o swojej orientacji :(

Gość boyserw
Homoseksualizm to nic złego,ludzie się po prostu tacy rodzą to nie jest choroba to jest jak najbardziej naturalne. Miłość pomiędzy dwiema kobietami lub dwoma mężczyznami może być nawet piękniejsza niż miłość kobiety i mężczyzny! :)

Gość bazienka ciekawa jestem jakby
Twoja córka okazała się lesbijką z dzieckiem wtedy byś się dopiero ze wstydu paliła.. Łatwo wam się wszystkim mówi że to normalne bo widocznie sami jesteście taką patologią :O :(

Gość geje i lesbijki nie powinny mi
ec dzieci!

A alkoholicy , psychopaci , socjopaci i inni toksyczni powinni ? A jakże często mają .Dom - to milość , bezpieczeństwo , troska a nie orientacja seksualna .

Gość Leaiael
Ja pier*olę. Jak czytam tutaj niektóre komentarze to mam wrażenie, że zaraz odpadnę. Tak trudno uszanować wolę drugiego człowieka? Czy autorka robi wam krzywdę, hejtujący imbecyle, tym, że jest lesbijką? Czy robi krzywdę dziecku? To już zależy tylko od niej i od sposobu, w jaki je wychowa. Pisała, że dziecko MA ojca. "nie czytalam wszystkiego ale......... mam pytanie: dlaczego chcesz zniszczyć temu biednemu dziecku zycie????? nie dość że nie ma ojca, to jeszcze matka zboczona. przecież to się od razu powiesić można jesteś wstrętną zboczoną nienormalną egoistką. TO SIĘ LECZY !!!!!!!!" Biedna to jesteś TY, zakompleksiona, ziejąca nienawiścią osóbko. A leczyć to możesz swój żałosny mózg. Do autorki: Twoja orientacja seksualna to tylko i wyłącznie Twoja sprawa i nikt nie ma prawa się w nią wtrącać. Inną sprawą jest to, jak wychowasz dziecko... Matka może mieć zastrzeżenia co do Twojej postawy (nie każdemu musi się to podobać), ale powinna Cię kochać niezależnie od wszystkiego, bo jesteś jej córką, do cholery! Do wszystkich: wali mnie to, że żyjemy w postępowych czasach, że powinna panować tolerancja itp. To oklepane slogany, którymi nikogo się nie przekona. Ja wyznaję prostą zasadę: nie robi krzywdy? Nie wtrącaj się. Żeby nie było, nie uważam homoseksualizmu za coś naturalnego i dobrego. Nie podoba mi się. Ale nie mam prawa wchodzić z buciorami w czyjeś życie. Wybrała taką drogę? Jej sprawa (niech ginie :P, żart). Kwestia jest tu nieco bardziej delikatna niż przy gustach muzycznych lub książkowych, ale uważam, że sprawa nadal jest subiektywna. "A czemuż widzisz źdźbło w oku brata twego, a belki, która jest w oku twoim, nie baczysz". Zajmijcie się sobą, nienawistnicy.

Gość zoo
Uwaga będzie ostro i brutalnie A ja mam pytanie jak autorka zaszła w ciążę? Co sobie myślała jak ją ten facet posuwał? Wyobrażała sobie, że robi to kobieta z przyczepionym fiutem, żeby się podniecić i znieść fiuta w swojej pochwie? Czy naprawdę kobiety zrobią wszystko, żeby mieć dziecko? Dziecko powinno być owocem jeśli nie miłości to chociaż jakiegoś zauroczenia czy coś, inaczej to kurde naprawdę nie ma sensu - lesbijka która odkrywa w swoim dziecku cechy ojca nie czuje tyle radości gdyby urodziła dziecko faceta, którego kocha/ła