Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zosia26.-

Ciekawie co powie.

Polecane posty

Gość Zosia26.-

Cześć ! Jestem z facetem 3 rok. Ja chce miec dziecko już i zamieszkać z nim a on jeszcze chce poczekać. Dlatego postanowiłam że bez jego wiedzy sama zadecyduje o ciąży, bo on sie nigdy nie zdecyduje. On mysli że zarzywam tabletki a ja od 3 miesięcy tego nie robie. :)

Gość reklama odnotowana
samolubna baba. a jak cię zostawi lub obrazi sie na śmierć za to co zrobiłaś? dziecko to nie bilet do kina. to ODpowiedzialność, an a którą faceta jeszcze nie stać.

Gość Zosia26.-
Decyzje juz podjełam. W zasadzie to musze zrobić test już. :) On nigdy by sie nie zdecydował i do większości poważnych decyzji musze go długo przekonywać.

Gość Zosia26.-
Nie na kłamstwie, a na małych podstępnych decyzjach :) Niestety faceci są bojaźliwi i trzeba czasem pchnać kamyczek by sie potoczył dalej ;)

Zosia jak dal mnie postep czy robienie cos za plecami ukochanego to jest jedno wielkie kłamstwo. szkoda że nie liczysz sie zdaniem jego

Gość Zosia26.-
Licze się w wielu kwestiach,ale nie w tej. Przecież on sie nigdy nie zdecyduje a ja nie chce już dłużej czekać.

Zosia to jest bardzo ważna decyzja . to nie jest decyzja co na obiad ugotować. nie zmienie zdania postępujesz samolubnie.

Gość Zosia26.-
:)

Gość Emmett Fitz-Hume
Czy ten facet jest twoim mężem?

Gość ghhyhytyh
A nie pomyślałaś że ma jakiś ważny powód że dzieci nie chce mieć? Znam taką jedną larwę jak ty, faceta też oszukała na tabletkach, zaszła z nim w ciążę i bieduję bo okazało się że ten brak jego decyzji i chcenia miec dzieci był uwarunkowany tym, że był chory i istniało ryzyko że dziecko tez będzie chore. I dziecko chore jest a ona teraz bieduję co robić bo dziecko wychowuje sama, jest bez pracy i bez perspektyw na przyszłość. Może czasami trzeba pomysleć głowa anie macicą?

Gość jtjyr
zarzywam - zażywam może zamiast kombinować jak wrobić faceta w dziecko zacznij kombinować jak zdobyć słownik języka polskiego bo to chyba trudniejsze skoro masz tyle lat a jeszcze się z nim nie zapoznałaś...

Gość Zosia26.-
Nie jest moim mężem a chciałabym żeby sie oświadczył mi już. Nie jest chory tylko mówi że dziecko chce tak za rok ,dwa dopiero. A ja chce teraz !

hmmmm ja chciałam mieć dziecko jakieś 4-5 lat temu, mój (obecnie już) mąż nie chciał. nie robiłam żadnych podchodów, a tym bardziej nie oszukiwałam go. kiedy był gotowy poczęliśmy naszego synka. bardzo się cieszę ze nie zrobiłam nic wtedy! wiem że on nie był jeszcze gotowy, kiedy dojrzał do tej decyzji wiadomość o mojej ciąży nie zdenerwowała go a ucieszyła i o to chyba w tym wszystkim chodzi! nie chcialabym żeby on pomimo mojego sprzeciwu dziurawił gumki czy robił jeszcze inne dziwne rzeczy! to ma być decyzja dwojga ludzi.

Gość to przykre ze nie potraficie
zosiu z całego serca gratuluje ci głupoty i zyczę zeby cię zostawił jak sie dowie ze go wrobiłaś w dzieciaka:)

Gość emilia0987
Droga naiwna dziewczyno przejżyj na oczy! Właśnie wrabiasz faceta w dziecko którego on z tobą mieć nie chce.Ani z nim nie mieszkasz, nie mówiąc już o tym że nie jesteś jego żoną, ani zadnych wspólnych planów na przyszłość.Zenada i ty z takim człowiekiem chcesz mieć dziecko? To proste, gościu trzyma cie na dystans i traktuje cie dorywczo.A ty mądra nie jestes, bo ani z nim nie mieszkałaś ani nie masz żadnej pewności ze ie nie zostawi jak go wrobisz.Współczuje takim jak ty i lepiej odwiedz lekarza specjaliste póki nie bedzie za pózno

Gość cotomawglbyc
Tylko potem się nie dziw że ucieknie gdy się dowie o ciąży....

Gość Zosia26.-
Mieszkalismy już razem, mieliśmy sie pobrać ale troche sie popsuło. Teraz jestesmy znowu razem i on przez to że wtedy sie popsuło boi sie znowu zamieszkać ze mna. Bedzie dziecko to bedzie musiał ze mna zamieszkać

Gość cotomawglbyc
Nie, nie będzie musiał z tobą zamieszkać.

Gość aga314322
ucieknie? nie dość że ucieknie to będzie nią gardził, faceci nie znoszą takich cwaniar i każdy mądry mężczyzna bez trudu wpadnie co w jej główce siedziało.Brała tabletki i nagle ciąża, sory ale tylko idiota dały sobie wmówić ze to przypadek.zresztą znam taką naiwną co odwaliła swojemu chłopakowi taki numer, owszem był z nią przez całą ciąże (umiał sie zachować) ale dopiero gdy dziecko podrosło wygarnął jej wszystko, została sama

Zosiu ile masz lat 13-14???? Bo mi się w głowie nie mieści jak można być tak perfidnym! Tylko żeby Twój ,,sekret" nie wyszedł na jaw oraz trzeba się modlić by chłop Ciebie nie rzucił -bo może z ciężarną kobietą nie jest jemu po drodze ;):P

Gość aga314322
skoro sie zepsuło to trzeba małymiu kroczkami naprawiać a nie inwazyjnie "dzieckiem" sama sobie zrobisz krzywde i to na całe życie

Gość Zosia26.-
Może nie jest to do końca w porządku wobec Niego, ale on również kiedys nie był w porządku wobec mnie. A ja nic złego nie chce mu zrobić. Uważam że dziecko naprawi nasze relacje całkowicie. Kocham go bardzo i nie wyobrażam sobie życa bez Niego. Wiem że chce mieć dziecko ze mną, ale chce poczekać bo sie zwyczajnie boi tego. Widze jak mówi że wszyscy jego koledzy ze studiów już sa tatusiami i wiem że on chyba by sie ucieszył z takiej "wpadki". Tak sądze,ale moge sie mylić. Ja byłam w zeszłym roku u ginekologa na USG dopochwowym i Pani doktór stwierdziła że mam jakieś tam jajniki i dobrze by było przed 26 rokiem życia zajśc w ciąże bo później bedzie mi ponoć cieżko.

Gość aga314322
niezle, szukasz teraz usprawiedliwienia dla swojego podstępu i jeszcze facet na studiach, słaba ty jestes? mój mąż ma 29 lat i ja mam 29 nigdy bym mu tego nie zrobiła, ale tez nigdy nie usłyszałam ze nie jest gotowy i to on zaczął pierwszy mówic o dziecku (teraz jestem w ciąży)wtedy wiedziałam ze już czas.Ty podejmujesz tak ważną decyzję życiową za swojego faceta, to jest perfidia i nie pisz ze go kochasz bo to nie jest miłość skoro posuwasz sie do tak tanich chwytów.

Gość kasiak45678976
Ty uważasz że to poprawi wasze relacje? :D :D :D No to dziwnego msz faceta, ktory lubi gdy się go oszukuje :D :D

Gość zaniepokojona24
Przecież sie nie dowie że to specjalnie zrobiłam. Bedzie myślał że "wpadliśmy" :) Studia skończył 4 lata temu Wiele razy bylo tak że ja go do czegos przekonywałam , on sie nie zgadzał a jak w końcu sama brała czyny w swoje ręce to sie okazywało że słusznie. Chyba znam go nie :)

Gość chyba niki sie pomylily
:D

Gość kasiak45678976
Jeżeli nie chce mieć dziecka z tobą to oznacza że ma jakiś powód... może po prostu nie chce spędzić reszty życia z tobą ? Według mnie to bardzo możliwe. Najbardziej możliwe ze wszystkich możliwości. Na prawdę nie wiem po co się w to pakujesz... i to w dodatku sama się pakujesz... sama sobie osujesz życie....