Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lagunia2311

jakie macie postanowienia na 2010?

Polecane posty

Gość lagunia2311

jak w temacie;)

Nigdy się nie zakocham, skończę studia, rzucę palenie, nie będę jadła tyle słodyczy, ograniczę alkohol, zacznę biegać i ćwiczyć na siłowni, będę odżywiała się zdrowo:) Ciekawe czy mi sie uda???

Gość pppppppoppp
że już niedam się oszukać facetowi, schudnę, urodzę dziecko, uda mi się otworzyć działalność, zadbam ze zdwojoną siłą o siebie ;-)

Gość lagunia2311
ja rzuce palenie, znajde sobie normalnego chlopaka( bedzie ciezko) skoncze studia:)

Gość lagunia2311
Będzie dobrze, tylko trzeba być wytrwałym i dążyć do tego co się postanowiło;)

-nie wydawac pieniedzy na glupoty,zbedne ciuchy i kosmetyki -zrobic podstawowe badania(krwi itd)juz na poczatku nowego roku -oby nic mnie nie podkusilo zeby isc do fryzjera i rozjasnic wlosy rozjasniaczem,jak narazie wytrzymalam 8mscy,czyli dalsza regeneracja -uspokoic sie,chyba mam nerwce:( -wyrobic sobie kondycje,zeby bez zadyszki wchodzic na wysokie szczyty jak pojade w gory:) wiecej postanowien nie mam,bedzie dobrze jak te zrealizuje

Gość lagunia2311
Będę 3mać za Was kciuki:)

Gość nettka_
schudnac i nie wydawac kasy na pierdoly:)

Gość amelia kwiatowa
polepszyć związek z moim facetem :D być szczęśliwą, o tak :D I jeździć co niedziele do Ikei :D

Gość aa aa aa pieski trzy
Nie wchodzić na kafe, chyba że w sytuacjach absolutnie tego wymagających (uprzedzam złośliwe komentarze i zaznaczam, że takie zdarzają mi się mniej niż 365 razy w roku)

Fioletowy widelec-nie znajdzie się taki, który mnie złapie, a ja się nię będę dawała. takie jest moje postanowienie i już.

Nie kłócić się więcej z mężem o to, że zamiast sprzątać, prać, gotować siedzę na kafe:)

kupujemy kota. a dodatkowo zmajstrujemy coś z własnego DNA ;) no i skończyć ten remont cholerny oczywiscie jeszcze... :) i pojechac na wakacje w objazd po Polsce. tego jeszcze nie grali.

nic z tego nie wyjdzie, ale: bardziej dbac o siebie, rzucic papierochy, przestac byc niepewna siebie zazdrosnica, miec wiecej odwagi, kupic sobie szczurka , no i przede wszystkim... przestac popelniac te same bledy po raz n-ty.

Gość lagunia2311
a ja nigdy nie stawialam przed soba postanowien, ale tym razem chce je miec i skrupulatnie dazyc do ich wypelnienia:)

Gość uuuuuuppppppppppppp

Gość smutna raija
-schudnąć 8 kg(o czerwca) -znaleźć dla siebie nowy styl... Nie jetem już nastolatką więc coś bardziej kobiecego niż sportowego. Jakieś szpilki,spódnice,coś seksownego;) -zwiększyć pewność siebie -zrobić obie kolejny zawód się i rozkręcić własny interes