Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

kurfa gupi sylwester

Polecane posty

Gość

:( nie mam wymówki , a nie moge isc na ta domwóke na któe jestem w ostatniej chwili zproszona :( 😭

Gość
kurfa wyjde na samotna dzikuske :( jzu nitz nie przejdzie wie ze nie jestem chora i wie ze zadnych innych planó nie miałąm :(😭 :O:O

Gość
PZu złę wiatry na autorstradzie :classic_cool: )) nie jechali w Twoja strone :(

tzn poprostu nie chcesz nigdzie isc? moje kupela rok w rok siedzi sama w domu i nikt nie uwaza jej za samotna dzikuske :)

to samolotem dawaj do mnie powiedz że masz juz plany i spędzasz te noc w PZU:classic_cool: to dopiero będa mieli zagadkę

Gość Dobry uczynek
Dlaczego nie chcesz isc? Sama zamykasz sie na ludzi dziewczyno, daj sie poznac, przyjaciele kochaja za osobowosc, charakter, zalety, a nie za wyglad.

kurfa ale przerwa nie jest chyba aż tak brzydka co :O:O:O:O

Gość
wiecie dlaczego , bo chca mnie tam swatac ja juz to wiem :O:O :( 😭 i wo gole znałabym tam tylko 1 osobe w przelocie druga i trzefcia :O:O PZu ok to odpale dzisija swojego prywatnego dzambodzeta :classic_cool: ) spodziewaj sie mnie na kolacje

Wciąż możesz powiedzieć , że jesteś chora. Np sraczka może dopaść w każdej chwili :classic_cool:

Gość
no kurfa włąsnie jestem tzo :O:O :(😭 w PZU :classic_cool: :D:D ))

ok. mam dzisiaj pyszniutka kolacyjkę:D zapraszam, może Cie troche utuczę i pojdzie Ci w tzytze:classic_cool:

Gość
a moze lepiej zabrzmi gdy poweim ze spedzam tę noc z PZU ? :classic_cool: )) Pzu na taką ewentualnosctez jestes przygotowana ? :classic_cool: ;] nie bo pózniej przez rok z kazdej chwili byłabym obiektem obrzydliwych ząrtów :classic_cool:)) włąsnie popsułęs moj niepokalany imidz :classic_cool:))😭

Gość iuytr
Powiedz że zamykasz się w klasztorze...a ty zamknij się w chacie i zgaś światła...u mnie rok temu przeszło:-D

Gość
Leniwiec--z poczatku moze nie :classic_cool: )) ale juz w trakcie im minie Pani--> :classic_cool: dziekuje starałąm sie na potrzeby forume i jego sprawnego funkcjonowania zawsze i wszedzie mozecie na mnie liczycc:classic_cool: ))

Gość
iuytr--> :classic_cool: :] taki absurd ze az przeszło ?? :classic_cool: moi moga nie zrozumiec :classic_cool: )):O

Gość
aaaaaaaaa :classic_cool: doperio teraz skumałam :classic_cool: małe pezetuecik ? :classic_cool: przekupie malucha czekolada :classic_cool: )) dzisiaj juz od najmłodszych lat wszyscy "biorą " :O:(

Gość
myślałąm ze chodzi Ci o korporacje PZU i ich stuletnich partyjnych czlonków , przy wódce sledziu i sałatce :classic_cool: )

Gość przerwato przez twoją stopkę
kafe nawalało? :O

a pozatym nie trzeba go przekupywać, on/a jest bezkonfliktowa jak mamusia i nie bierze jak mamusia:classic_cool:

wampirka oooo nieeee za to juz pzu Cie nie lubi, choć nie jest zawzięte/a:classic_cool: