Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

kurfa gupi sylwester

Polecane posty

Gość
ok wtakim raze to nie bedzie w formie łąpowki a miłego prezentu od cioci przerwy :classic_cool: ))

Gość
:( ale to elita nie pasuje do nich 😭 :O:O

Gość
nie wiem poszlibyscie na moim miejscu ? beda same pare i sami wolni faceci a ja taka niewyjsciowa :O:O

Gość
obawiam sie zę nawet gdybym była jedyna kobieta na tym swiecie to i tak byłabym sama :classic_cool: ))

Gość
do gejowskich zapedów bede miec niepowtarzalna okazje zobaczenia takiej orgi na żywo :classic_cool: ))

Gość
Órwana --> nie lepiej nie :classic_cool: )) bo znajac Ciebie to jeszcze byłabys skłonna przyjechac ? :classic_cool: : ;);]

przerwa, faceci to głupie samce rozpłodowe, już ok północy będziesz miała rwanie że hej:)

Gość miła jak zawsze
Pselfa mófił ci ktoś że jesteś popiertoflona??

Gość
znajac siebie to i tak wiem ze tam nie pojede :classic_cool: )) A to że mam taka okazje tylko mnei gnebi jeszcze bym poszła gdybym : znałą wiecej osob, gdybym byla ladniejsza a tak .. :O:O no troche fstyd by był :O:O wygladało by to jak scena u dentysty matki i jakims 8 letnim dzieckiem czyli mój ryk i zapieranie sie rekami i nogami :classic_cool: ))

Gość
łądniejsza w sensie atrakcyjniesza :classic_cool: tak mówili mi to nie raz, i w taki sposób i w troche bardziej łągodny :classic_cool: ))

Gość wejdz na gg

klon:classic_cool: coś się tak z ukrycia wyłonił(no jakos trzeba tę przerwę namównić nie)ale przyznasz sam że to w dużej części prawda:D

Skończy się jak zawsze. Przerwa pójdzie imprezować a my będziemy siedzieć jak te muły na kafe :-o

Że "faceci to głupie samce rozpłodowe" ? To była część boskiego planu. Nikt nie jest doskonały ;)

Gość
no nie zna graNIC bo tez ja objeła strefa euro :O:O 🖐️ )) zrozumcie ten kontrast : ja brzydka bez faceta oni elita ! poszlibyscie ? :classic_cool: no powiedzcie sami ? :O:O:(

Gość
no takie kafeteryjne Twa łądni , znani i lubiani, w szkole i ogolnie w miescie/ okolicy :O:O

Gość
Blue lips --> yhh no no troche mnie to połechtało ze mnie w ogole zaprosili :classic_cool: )) ale za bardzo sie ich chyba boje :O:O