Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa aa aa pieski trzy

Topik, na którym będzie miło, przyjemnie i normalnie.

Polecane posty

ciesze się ze się ze mną zgadzasz zs trzeba udawać ze się z kimś nie chce pisać @,zamiast po prostu jak dorośli ludzie zacząć @ :)

Musze sobie chyba wyekstraktować kogoś do podrywu na kafe, skoro tutaj tak łatwo. Tym bardziej, ze zadanie banalnie proste - po selekcji zobaczę kandydatów w liczbie zero. :-)

Gość kocham Cię Mało
ale żeby zacząć udawać że nie chcę z nim pisać @ to on chyba najpierw mnie musi poprosic o @?:( i jak mam to zrobić?:(

Gość co za przemily topik
i znow to samo towarzystwo,nie ma swiezej krwi na kafee?

Gość kocham Cię Mało
czyli kto?:P nie wiem kogo mam naśladować:(

Ej Małam pomyśl trochę sama:P każdy facet który ma @ w nicku jest dostępny dla każdej wiec --powodzenia w podrywaniu,tylko zmień nick i nic o seksie na kafe :classic_cool: a teraz 200zł sie należy

oooo to ja lecę rwać ZSa:) na pewno się ucieszy:D

Gość kocham Cię Mało
200?:P po starej znajomości mogłabys sobie darować:P🖐️

aaa to spoko to może jednak nie napiszę ? czy napisać ? w zasadzie to bym napisała, ale nie wiem czy to wypada chlip chlip ( sorry lusia nie mogłam się oprzeć , jakby co to sami mnie podpuściła:P )

Gość jeżeli w topiku jest żelek
to na pewno nie będzie miło:D

tam zaraz problem ostatecznie i ja zrobię selekcje i okaże się, że kandydatów jest zero:) i problem z glowy:)

"sorry lusia nie mogłam się oprzeć , jakby co to sami mnie podpuściła" Z mojej strony żadnych zastrzeżeń, wręcz się cieszę, że od pierwszego dnia przyszłego miesiąca jest nadzieja na zapełnienie pustki po mym odejściu, zostanie zachowana płynność, więc ZS w zasadzie nie zauważy różnicy. No chyba, że Sami się znudzi MSem, a on jakimś cudem zacznie odwzajemniać moje uczucia, wtedy zostaję!

Gość obiektyw_nie
[zgłoś do usunięcia] jbdvk "czekaj czekaj zaraz zrobi sie milo tobie jak wlezie tu samica z dojcami i ike z wyprykami " miło jest od początku....

czekaj lusia bo ja nie nadążam:) to w końcu kto ci jest bliski sercu?:) MS, ZS , psedło czy regres np? czy wszyscy na raz? :)

Ike, to już nieistotne. Mój psychoterapeuta uznał, że w zasadzie już jestem tym cyborgiem, co to chciałam zostać, więc dalej będzie z górki. Ale nei chcę, żeby Psełdo cierpiał (jak będziesz mial trochę czasu, to się nim zaopiekuj), a ZS się nudził czekając na Zmanierrowaną. Wiesz, ze mam dobre serce!

lusiu wybacz ale chyba nie będę miał więcej czasu dla psedło:) ale może inna koleżanka :) lubiąca dziczyznę.............

lusiu to jak ma być na odczepnego i w przerwie na coś to i ty podołasz:) ostatecznie między zapewnieniami o braku czasu znajdzie się trochę czasu dla starych znajomych a może i dla nowych:) widziałam:) ale ponieważ miało być miło nie będę komentować :)

"ale ponieważ miało być miło nie będę komentować " Ike, to tam trzeba szukać jakiegoś drugiego, niemiłego dna? Może ja o czymś nie wiem, a może nie zaczaiłam. Wiesz, jak to z autorem cytowanych słow bywa - jedni za nim nadążają częsciej, inni rzadzej, a reszta w ogóle ;-)

ja za autorem akurat tych słów nie chcę ani nadążać ani podążać a najbardziej to nie chcę, żeby on podążał za mną :)