Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa aa aa pieski trzy

Topik, na którym będzie miło, przyjemnie i normalnie.

Polecane posty

ok bodziec kobiety po 5 min wiedzą czy z facetem chcą iść do łóżka czy tez nie,czy jest w/g nich atrakcyjnym samcem i jakoś z tego nie robią wielkiego halllo.a facet ,gdy polegnie/ulegnie wszystko sobie tlumaczy---główką:O

w tej kwestii sami uważam odwrotnie faceci juz po minucie wiedza, że chcą się z jakaś bzykac i jest to dla nich normalne a my zastanawiamy się czy to wypada, czy on ma żonę i czy nasze dzieci będą ładne:P

nie zgadzam się Ike oni tylko ocenają pobieżnie dupa----nie dupa odwracają sie za kobietami emanującymi seksem (dekolt mini długie włosy szpilki) ale zapytaj faceta o jakies szczególy nie potrafi odp. główka kazała się odwrócić--tak też facet zrobił ;)

no sami ale co to ma do rzeczy poza tym nic nie chce mówić- ale pamiętam jak znałam się juz z moim mężem jakiś czas....a kto mnie zapytał jaki ma kolor oczu:P:P:P za cholerę nie wiedziałam:) ale długość penisa w przybliżeniu bym podała:P

Kobieta też po trzech minutach wie czy będzie uprawiała seks z mężczyną.

no ja akurat zwracam uwagę na oczy faceta ,ale na tyłek także:D jesli jestem ubrana niegrzecznie---faceci nie wiedzą jaki mam kolor oczu,jak grzecznie wiedzą. czyli morał taki--im mniej masz na sobie tym facet o Tobie mniej wie;) brum ja wiem po 5 min

Sami - raczej im kobieta ma mniej na sobie tym mężczyźnie wydaje się, że więcej o niej wie :D Nie zwracam uwagi na oczy :D Zupełnie :D Na buty :D Zawsze :D

znowu sie nie zgodze Brum im mniej na sobie masz---tym wiecej ukryjesz (siebie)przed facetem ,oni wtedy myślą tylko główką---i zaczynają taniec godowy,pokazują swoją męskość --nic wiecej.

Chociaż, w sumie nie jestem pewna, co siedzi w męskiej głowie.

sami ale ja też zwracam bardzo uwagę na oczy faceta:P na spojrzenie, na to czy są "ładne" ale szczegółami typu kolor głowy sobie nie zawracam:D

ja lubię oczy tak zwane kurewskie:P niektórzy faceci mają takowe,a jak popatrzą to od razu się chce...rozmawiać na interesujące tematy ;)

sami upraszczasz kiedy ty widzisz seksownego nagiego faceta- to myslisz o kryzysie finansowym czy o jego sterczącym fiucie?? to normalne, że jak chcemy się bzykac to i oni i my myslimy dokładnie o jednym- o tymże właśnie bzykaniu

10:34 [zgłoś do usunięcia] brum Odkrywajac ciało, zakrywamy duszę? myślę ze tak jest rozbierać trzeba się stopniowo powoli, odkrywac ciało i duszę ----;)

to ty upraszczasz ike:P jak już widzę nagiego faceta --to wiadomo o czym myslę ja mówię o fazie początkowej kiedy jest ubrany --wyciąga ręke i mówi MACIEK JESTEM :P

oj a to nie widzisz go wtedy oczami wyobraźni nagiego??? :P:P:P

no własnie rzadko spotykam takiego faceta przy którym bym myślałą macicą tzn spotkałąm teraz takiego ale ma malutką wadę--jest zonaty :P spier...przed nim jak sie tylko da---pewnie mnie ma za furiatkę :O

ale to juz wina jakości spotkanych mężczyzn nie macicy

eee tam facet może być karakanem 160 łysy otyły a w lustrze widzi SUPER MENA;) to kobiety mają wadę wzroku i nie widzą tych seksownych samców :P no cóż w moim przedziale wiekowym nie ma co liczyc na sexi facetów (rzadkość)

a jaki jest twój przedział sami ja uważam, że właśnie panowie 30-40 sa najbardziej seksowni

no tak powinno być teoretycznie,ale w praktyce to tak nie za bardzo.Zresztą to kwestia gustu kobiety--jednej podoba sie to innej coś innego mnie bardzo kręci zarost u faceta---i jakaś taka niedbałość w ruchach,coś a House :P l u b ten z Nirwany wokalista

a mnie niekoniecznie i wbrew pozorom wielu jest fajnych przystojnych facetów w tym wieku

ike - jestem w wieku tartacznym. Jak mówi moja koleżanka.