Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa aa aa pieski trzy

Topik, na którym będzie miło, przyjemnie i normalnie.

Polecane posty

Gość Luśka Wind
Jeszcze nie zatonął, jak miło.

Nie umiem kłamać. Nawet, gdy się puszczę, potrafię przyjść i powiedzieć żonie, że się puściłem - chwali się w rozmowie z Twoim Stylem. Ona robi mi wtedy awanturę, nie daje jeść, wyrzuca mnie z domu, zabiera klucze. Urządza mi piekło z życia. Nie mam łatwo. Czasami nawet mnie bije, dwa razy złamała mi ząb - czytamy w Twoim Stylu. O kim mowa???:P

Maleńczuk miałam okazje Go poznać pare lat temu.Żonę ma taką fajną,a on?pożal sie Boże artysta.

że co ??pożal się boże artysta?? sami!!!! maleńczuk jest niewątpliwie artystą

Taaa wiecznie naćpany niechluj z chora duszą ale to kwestia gustu --mi on jakoś nie podchodzi

wbrew pozorom to perfekcjonista każdy jego ruch, poza, mina, natężenie głosu po prostu idealnie

Ike przecież Ci tłumaczę ze miałam okazje Go poznać. Rozmawiałam z nim pare godzin .On taki jest,klnie, pije,mówi zonie ze się bzyka,podrywa jawnie --pierdoli trzy po trzy artysta

Ike, jak to zrobiłaś, z etak szybko się pozbyłaś tej zimowej depresji? Bo mi tak jakoś dzisiaj nijak i nijak nie mogę dojść skąd to. Miałam się po południu przespać, nie zasnęłam. Miałam wysprzątać mieszkanie, palcem tknęłam tylko brudne naczynia. Taki jeden dzwonił pogadać, nie odebrałam. Z rodziną się nie kontaktuję. Jedyne, co mnie odrobine ożywia to fakt, ze od jutra weekend? "czy ktoś też tak ma?" :O

Lusiu a ja jestem chora,ale naczynia też leżą ---może sie same umyją ;)lepiej Ci?🌼

sami ale co to ma do rzeczy??? może być dupkiem i mieć prawdziwy talent lusiu moja depresja trwa nawet na kafe nie siedzę już 24/24 a jedynie 18/24 po prostu kiedy już nie wybieram się na zewnątrz udaję, że za oknem jest wiosna nawet nie wyglądam przez okno i powtarzam sobie- jeszcze tylko luty i będzie z górki i jakoś cholera brnę przez tą zimę

iftarek a widziałaś co ty wkleiłaś ??:D

Ok ma talent jest zajebisty,ale ja nie przepadam za jego muzą co Was na niego dziś wzięło?

mnie nie wzięło ja tylko głośno zaprotestowałam:P

Ja co prawda zimy nadal nie lubię, ale to chyba bardziej ta monotonia i szarość dnia. Życie człowieka jest tak naprawdę nudne, nie oszukujmy się. Dlatego tal lubimy książki i filmy. Tylko pytanie dlaczego mi się nie chce ruszyć tylka, kiedy mam okazję? No ale fakt, ze Sami ma jdnak znacznie ciężej musze sobie wziac do serca.