Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa aa aa pieski trzy

Topik, na którym będzie miło, przyjemnie i normalnie.

Polecane posty

. Życie człowieka jest tak naprawdę nudne Lusia bluźnisz.

Dziś rano zjeżdżałam samochodem z jakiejś zalesionej góry do centrum. Widok był przecudny. Wszystko zamarźnięte, zaszronione...jak z bajki.

ja dziś nie mam nastroju na muzę i muszę zgodzić się z retro lusia bluźni ja nie lubię zimy z jednego powodu- jest cholera zimna:P a ja marznę naprawdę marznę

że większośc życia to nudne, powtarzalne czynności i podobne do siebie dni. a to tak:) pamiętam moją niegdysiejszą rozmowę z pewnym panem udowadniał mi ze zycie jest fascynujące ponieważ w jednej chwili, sekundzie wszystko się może zmienić mój argument był taki że jednak w zyciu zdecydowaną większość stanowią chwile w których się nic nie zmienia.... więc rozumiem o czym mówisz Lusia.

a jutro 10 godz w pracy😭 zima dalej mi się podoba ale mniej niż msc temu.

Sami ja siedzę od jutra do niedzieli rano. Chcesz policytować kto ma gorzej???:P

ustabilizowane życie może wydawac sie nudne....,ale ciągłe zawieruchy emocjonalne tez nie sa zdrowe.

mi w zimie nie podoba się nic pamiętam rok temu pojechaliśmy zobaczyć jak wygląda Białowieża zimą- jazda samochodem- tam i z powrotem 2 godziny a sam pobyt nie wiem czy godzina, podczas której cały czas w duchu myślałam o tym , żeby być juz w domu i pić gorącą herbatę bo zima to jedyna pora roku kiedy piję herbatę i owszem widoki ładne zwierzątka fajne ale nie umiem zmusić się do zachwycania się zimą czymkolwiek nie wiem jak przeżyję nasz wyjazd na narty za tydzień

Luska nie martw się w każdej chwili może Ci spaść żyrandol na głowę :P

Oszronione drzewa są rzeczywiście piękne, kiedys jeździłam spory kawałek taką trasą codziennie i też się zachwycałam. Ale ogólnie to ja lubię temperaturę typu maj, czy chłodniejszy czerwiec.

a ja lubię codzienność nawet lubię to, że czasem jest nudna

w każdej chwili może Ci spaść żyrandol na głowę tylko czy to coś zmieni....? :)

jesli jest szklany to tak trzeba kupić nowy:P

"Luska nie martw się w każdej chwili może Ci spaść żyrandol na głowę" Juz mi niemal spadł. Akurat odeszam z miejsca niemal tuz pod nim. Rozprysł sie na całą kuchnię. Teraz mam plastic w tym miejscu. :-)

ja z tego wszystkiego kupiłam dziś reklamówę słodyczy i pożeram wmawiam sobie, że na pewno mój organizm domaga się magnezu poza tym postanowiłam do lata przytyć 5 kilo

No przecież my sterujemy swoim życiem--jest nudno bo tak chcemy wystarczy ruszyć gdzieś tyłek zapisać się na jakiś kurs itd ja moje drogie cieszę się ze jest w moim zyciu nudno--nawet nie wiecie jak mi dobrze:D

"ustabilizowane życie może wydawac sie nudne....,ale ciągłe zawieruchy emocjonalne tez nie sa zdrowe." To prawda. Ja marudzę, bo się dzisiaj napracowałam i pewnie jestem zmęczona albo jakiejś witaminy mi brakuje, ewentualnie naciąga niż tudzież wyż. :-)

Lusia przecież wiesz ja zawsze Cię pocieszę ;) ale ja osobiście wolę się już nie użalać na kafe----od marudzenia mam ryżą :P;)

ja sie zapisuje na taniec brzucha,ale się zastanawiam bo instruktorka powiedziała ze mogę przytyć--tzn nabęde mięsnie :O albo na karate