Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa aa aa pieski trzy

Topik, na którym będzie miło, przyjemnie i normalnie.

Polecane posty

...dziś nie udaje --tylko równo zapier...:D jeszcze trochę i do domu

Gość treść.
Ike, w końcu robisz coś twórczego.Dobrze,nie mieć czasu na głupoty,co?:) Luśka,kwalifikujesz się do widowni?

Gość treść.
Samica,zrób Sobie przerwę.Kilkuminutową.

Chętnie.ALe Teraz Nie Mogę.Szef patrzy i się do mnie nie uśmiecha.A to zły znak. Może później.Na chwilę.Wejdę.Popatrzeć lub Porozmawiać.

Gość Luśka Wind
"Pandemia świńskiej grypy była fałszywa, a zamieszanie z tą chorobą miało na celu tylko jedno: dać zarobić, i to grube miliardy euro, międzynarodowym koncernom farmaceutycznym. Tak mocne oskarżenia pod adresem producentów szczepionek wysuwa Wolfgang Wodarg, przewodniczący podkomisji zdrowia Zgromadzenia Parlamentarnego Rady Europy. Jego zdaniem doszło do zmowy między koncernami a ekspertami Światowej Organizacji Zdrowia. Ci ostatni dali sygnał, że jest już pandemia, choć tak naprawdę takiego zagrożenia nie było. Wodarg, niemiecki socjalista, jest inicjatorem pomysłu przesłuchań ws. świńskiej grypy. Jego zdaniem między koncernami produkującymi szczepionki przeciw wirusowi A/H1N1 a specjalistami Światowej Organizacji Zdrowia mogło dojść do zmowy, a miliony ludzi narażono na kontakt z niebezpiecznymi szczepionkami. Przesłuchania w tej sprawie rozpoczną się pod koniec miesiąca. Wodarg wskazuje teraz na desperackie próby wielu krajów, które uwierzyły w zapewnienia specjalistów, że nadciąga pandemia, i zakupiły ogromne ilości szczepionek, z którymi nie wiedzą, co teraz począć. Tylko Brytyjczycy wydali na szczepionki miliard funtów, a szef tamtejszego NSZ Liam Donaldson kazał swym ludziom szykować plan ratunkowy na wypadek, gdyby świńska grypa zabiła 65 tys. ludzi. Szykowano nawet dodatkowe miejsca w kostnicach, przygotowywano wojsko na ewentualność zamieszek, do których mogłoby dojść po fali zachorowań. Te złowieszcze prognozy na szczęście się nie sprawdziły. Bo przypadków śmierci na Wyspach, związanych ze świńską grypą, jest ok. 250, a zwykli Brytyjczycy zdali sobie sprawę, że zagrożenie jest niewielkie i nie chcieli się masowo szczepić." z onetu Dobrze, ze ja się trochę bałam gdzieś tak tylko z pół dnia.

Gość zaczerpnięte z czerepaka
zaczerpnięte z erotycznego DLACZEGO POZYCJA NA PIESKA BOLI?zaczerpnięte z erotycznego [zgłoś do usunięcia] Lusesita de Milagros Dolores też lubię na pieska ale niestety przy duzym penisie boli... mnie brzuch ...żubr występuje w puszce http://eweliniasta93.wrzuta.pl/audio/7n6sQ7n N7P/kaye_styles-_prison_break_anthemoriginal# http://www.wrzuta.pl/film/fRBhzF8646/jeckyll _and_hyde_freefall_2007 [zgłoś do usunięcia] boliii Może powiedzieć mu że po za odbytem kobieta ma też inne otwory? [zgłoś do usunięcia] Lusesita de Milagros Dolores co innego na pieska a co innego analnie nie mylmy pojęć ...żubr występuje w puszce http://eweliniasta93.wrzuta.pl/audio/7n6sQ7n N7P/kaye_styles-_prison_break_anthemoriginal# http://www.wrzuta.pl/film/fRBhzF8646/jeckyll [zgłoś do usunięcia] boliii ktos sie za mnie podaje ja mowie o seksie normalnym nie analnym, moj facet nie ma duzego penisa [zgłoś do usunięcia] boliii właściwie to wogóle nie ma penisa. Jest kobietą, ale taką fajną co ma włosy na plecach [zgłoś do usunięcia] Lusesita de Milagros Dolores ja tam lubię.... i jeszcze jak mnie przy tym ciągnie za włosy i trzaska po tyłku ...żubr występuje w puszce http://eweliniasta93.wrzuta.pl/audio/7n6sQ7n N7P/kaye_styles-_prison_break_anthemoriginal# http://www.wrzuta.pl/film/fRBhzF8646/jeckyll _and_hyde_freefall_2007 [zgłoś do usunięcia] Lusesita de Milagros Dolores bez przesady w oczy to ja mu mogę patrzeć podczas orala teraz wolę na ostro a jak zamknę oczy to mam silniejsze orgazmy " :-o:-o

Gość Luśka Wind
Czerpak, a można wiedzieć w jakim celu wkleiłaś tutaj jakiś temat sprzed trzech lat? I jak to się ma do czegokolwiek?

Lusesita naturalna byłaś te 3 lata temu :) teraz udajesz co wychodzi ci fatalnie przypomnij sobie jaka byłaś fajna babka;););)

oj prułem ja nieraz kołdre pod te Twoje teksty;) wspomnien czar mnie naszedl

Luśka a Luseslita to dwie różne osoby! Hmmm nie wyobrażam sobie naszej Lusi piszącej o pozycja na pieska,ba nawet o całowaniu ...to abstrakcja Hmmm zmykam ;)

Gość jaja jak berety hahaha
haha sami lusia ma dwa oblicza ś,w,i,ę,t,o,j,e,b,li,,wa :-o

Gość jaja jak berety hahaha
teraz wiadomo skad nick przy temacie hahaha PIESEK hahaha

Gość Luśka Wind
oraz jednemu psu burek ... (poza tym akurat ta teoria spiskowa mnie mnie na topiku nie zatrzyma, szukaj czegoś lepszego)

Gość Luśka Wind
Ike, myślisz, ze to dobry pomysł trochę zmienić image? :D

Gość Luśka Wind
Nie żebym się tłumaczyła, ale ja jestem trzeźwa. :classic_cool: jednakże zaraz idę spać, bo mam jutro wcześniejszą pobudkę. Znaczy zaraz po tym, kiedy skończę się podszywać i pić herbatę.

Gość Luśka Wind
Ike, i tak mam już zszarganą opinię dzisiaj, więc korzystam, a potem się jakoś ten dzień jakoś zatuszuje. Poza tym - "jak zwykle" - byłam przelotem. :(

mówisz o tej pozycji na pieska?? lusia to normalna rzecz:D też wypróbowałam :classic_cool:

Gość Luśka Wind
ufff ...

Gość Luśka Wind
Iftar, tylko nie zaczynaj tematu lingwistycznego np. francuskiego, bo wtedy naprawdę będę musiała tuszować...

iftar jakby ci to powiedzieć..... zależy za kim:D

Gość Luśka Wind
OK, chyba teren czysty.