Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerusDisagner

wymagacie o faceta wzrostu to my od was też będziemy!

Polecane posty

Gość nerusDisagner
no moze az taki nie jestem przynajmniej nie wyglądam jak mutant stojący przed atrapą:O ale mam kumpli i wiem na jakie oni lecą dlatego mozesz sie schowac jak dla mnie jestem zwykla i nie wyrozniasz sie z tłumu gębą tez bys mi pewnie nie zaimponowała nara

A to, że ty wolisz wyższe to nei znaczy, że wszyscy faceci? Po co im karzesz byc z kimś kto im się nie podoba? Ja mam 165, a mój chłopak 1,90 i mu się nie podobają wysokie dziwczyny, jak założę szpilki , to mówi, że jestem za wysoka, więc mów za siebie i odwal sie od inncyh facetów, którzy nie mają kompleksów :]

Gość nerusDisagner
pokręcona idiotko ciekawe gdzie jest ten twoj boss :] a gada ci tak,zeby cie jeszcze dmuchnac pare razy ,ale wy wszystko łykacie skurczone idiotki wyzej dupe masz niz srasz i myslisz,ze jestes taka fajna? wszystkie baby takie same:O zadufane w sobie myslace tylko o zakupkach i szpileczkach .. wy jestescie zwyklymi wiesniarami niskimi otyłymi babochłopami zrozum,ze nigdy nie bedziesz wygladac jak kobieta z wybiegu,ktora ma klase i moze i wyglada na wymagającą,ale o taka zawsze warto walczyc bo przynajmniej zna swoja wartosc ,ktore ty niestety badz stety nie masz:O żegnam pania z wybujałą wyobraznia ,pocieszaj sie tak dalej;]

Gość OlaJemioła_
ja też wole być drobna:) dlatego mam moje 173cm :* bez obcasów ! :D i chłopaka185cm :)) jak dla mnie idealnie

Gość every qwerty
Czarna1110 A ja mam 178cm wzrostu i z przyjemnoscią zakładam szpilki do pracy, czasem fajnie jest patrzeć na ludzi z góry...hhehe A najbardziej mnie denerwuje u niskich kobiet brak wyobraźni jak u takich niziutkich wyglądają obcisłe dzinsy rurki i botki wyżej kolan..haha czasem małe jest piekne, ale nie wbrew trendom mody!!! Trendy mody czasem sa idiotyczne, pseudoznawczyni, co mozna zaobserwowac ogladajac pokazy - niekoniecznie ciuchy tam prezentowane pasuja komukolwiek. No i nie kazda niska ma krotkie nogi. To, ze Twoje nogi wydaja sie dlugie tylko dlatego, ze masz wzrost faceta, nie oznacza, ze niskie wygladaja jak kluski! Mam 160 cm i 100 cm nog!

Gość karoolek..............
Kobieta ma byc mała drobna i wygodna , z dlugimi nogami i odpowiednimi proporcjami , Tym co wyrosły jak fandzola za sraczem , ja podziekuję ! wiem , ze i mnie wiele kobiet podziekuje w taki sam sposób ! taki jest moj komentarz do tego taematu ktory jest bezsensowny bo traktuje o gustach , a kazdy serdniointeligentny ktoś wie , ze o tym dyskutowac nie sposób

Mam 173 cm i nie jestem kulką tłuszczu. Rozmiar M (38) chyba wszystko tłumaczy. I mam gdzieś to, że sobie wymagasz. Wyjdzie na to, że zostaniesz bez dziewczyny bo zachciało Ci się modelki. Okej.

No i po co drogi autorze ten topik? Chcesz, żeby kobietki , niezadowolone z tego, co wypisujesz, komentowały to po swojemu a Ty się im odcinasz. W sumie gratuluję pomysłu, skoro inaczej nie potrafisz odciąć się tej płci:):):)

Gość quaka hal
ja mam 177 wzrostu, figurę modelki i... wcale nie jestem zadowolona bo mój narzeczony ma 175 :) chciałabym mieć z 166 :) no ale cóż...

Gość a co za różnica ile kto
ma wzrostu? szukacie problemów na siłę, tam gdzie ich nie ma?

Gość quaka hal
autorze ile masz wzrostu że się tak zbulwersowałes? :)

Gość Osoba.
Zapewne 150cm