Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerusDisagner

wymagacie o faceta wzrostu to my od was też będziemy!

Polecane posty

Gość nerusDisagner

trafilem na pewien temat gdzie kobiety pisały tak " kobieta moze być niska,ale facet nie!" i wiecie co? mam na was wysrane wy kulki tłuszczu ,macie byc wysokie i szczupłe ponizej 172 jestescie niczym ,a te pieprzone szpile lepiej pochowajcie bo nie bedziemy wam kupowac tych wstretnych shitów zrozumiano?:O do garów !

Gość OlaJemioła_
a co taki mały jesteś:D? i sam wypeirpzaj do garów :O

Gość nerusDisagner
Tycjan przeciez napisałem wysoka i szczupła ,ale czy te pasikoniki sie kiedys czegos nauczą:O zawsze beda zrzędzić na wszystko ...małe przykurduplaste kacze nogi ,a wymagaja niewiadomo czego ..

Gość do Tycjana
:O jestes żałosny flejo !! 4lata urosnąć chce...4lata i schudnąć też.. dopasuj sobie muzyke special for you :]

Gość ba baby to już tak mają
Kazdy jeden pasztet to chciałby księcia z bajki, a troche ladniejsza króla co najmniej, A potem i tak zyją w nieszczesliwych związkach, albo zostają starymi pannami...

Gość do adenozynotrójfosforanow
tak jak nie masz 172 cm to jesteś niczym - CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM!!!

Gość nerusDisagner
:O babochłopy

Gość i baby które nie mają
miseczki co najmniej D też są niczym (C dopuszczona warunkowo dla bardzo szczupłych)

A ja mam 178cm wzrostu i z przyjemnoscią zakładam szpilki do pracy, czasem fajnie jest patrzeć na ludzi z góry...hhehe A najbardziej mnie denerwuje u niskich kobiet brak wyobraźni :( jak u takich niziutkich wyglądają obcisłe dzinsy rurki i botki wyżej kolan..haha :) czasem małe jest piekne, ale nie wbrew trendom mody!!! Trzeba wiedzieć co do danej ylwetki/figury jest odpowiednie... niektórzy chcą być na siłę modni, a czesem zamiast modnie wychodzi komicznie :D

Nie denerwuj się tak, to napisała jedna dziewczyna, a jest dużo dziewczyn co nie lubią wysokich facetów :] zresztą nie ma sensu sie przejmować czymś, czego nie możesz zmienić.

Gość ja bym radziła raczej przygłoś
Nie no, z tego co zaobserwowałam, to wysokie i zgrabne, niepaskudne z twarzy dziewczyny mają mniejsze branie u wysokich facetów niż niskie, zgrabne i niepaskudne. Smutna prawda.

Też to zauwazyłam, że wysocy faceci wolą niskie dziewczyny (ale, że paskudne to nic takiego nie zauważyłam), ale ogólnie jest tak, że facet woli dziewczynę po prostu niższą od siebie. A bardzio niscy faceci albo mają takie niziutkie laski, albo idą drogą Toma Crusa i wybierają wyższe od siebie :]

Facet powinien być wysoki... chociażby od 175cm wzrostu! Często widzę pary typu : ona "metr 50 w kapeluszu" on 1,98cm wzrostu hahah i może to śmiesznie wygląda,ale dla nich to zapwene także była bariera, jadnak miłość zwycięża i jak ktoś jest zakochany to nie przeszkadza mu wygląd ukochanej, czy ma 150 czy 175cm czy waży 40kg czy 100kg sami zobaczycie jak sie zakochacie...bo zależy Wam na tym człowieku mimo wszystko!!!!

"jak u takich niziutkich wyglądają obcisłe dzinsy rurki i botki wyżej kolan..haha czasem małe jest piekne, ale nie wbrew trendom mody!!" Gdybym była facetem, dorzuciłabym jeszcze do wymagań minimalną ilość mózgu ;) Naprawdę uważasz, Czarna, że brzydkie stanie się ładne, jeśli będzie to zgodne z trendami mody? :D

Czarna, no dla Ciebie to powinien być wysoki :] po prostu kobieta lubi (i drugiej stronie chyba też to na rękę :) żeby mężczyzna był wyższy od dziewczyny, chociaż nie jest to regułą.

Gość facet powinien być wysoki
a laska niska, tak by mu loda robiła bez klękania ;)

te verde - nie chodzi o to, że brzydkie stanie się ładne, ale o to, że jak ma się krótkie nogi a ja ubierze własnie kozaki np. pod kolana i do tego jeszcze niektóre laski ubierają dżinsy takie do kolan, to tylko sobie szkodzą.

Gość nerusDisagner
ja sie nieoburzyłem pustaku :] sam mam 180 i wole te wyższe to tak dla niewiedzących i zadufanych w sobie krzykliwych i płaczliwych niskich idiotek:O jestescie chore na mózg jak ja pierdole

Kochana, rozumiem, jak wygląda krótkonogie dziewczę w stroju, który optycznie je skraca dodatkowo, wyśmiewam tylko głupie sformułowanie Czarnej, która myli estetykę z 'trendami mody'.

Gość ojoj wg mnie liczy
sie portfel a nie wyglad factea milego

Gość ojoj wg mnie liczy
plus po to sa wysokie szpilki by wydluzyc optycznie nogi :P a portfela grubego nie bada miec panowie zarzadzajacy kafeteria :P

Gość ja bym radziła raczej przygłoś
Słodziaczku, źle mnie zrozumiałaś :) W moim przykładzie i niskie, i wysokie dziewczyny były "niepaskudne" :) Ja mam 176 cm wzrostu, ważę tak 60-62 kg i jestem naprawdę zgrabna - mam proporcjonalną, szczupłą figurę. Nie mam olśniewająco pięknej twarzy, ale dość oryginalną, południową urodę. I zauważyłam, że faceci w większości (także ci wysocy), przynajmniej na pierwszy rzut oka, wolą niższe dziewczyny. Mój przyjaciel twierdzi, że wyższe wyglądają na mniej przystępne:P, bardziej wyniosłe, niedostępne, przemądrzałe... Ile w tym prawdy - wiadomo, ale faktem jest, że te mniejsze budzą uczucia opiekuńcze etc. No niestety.

Mój facet ma 1,94cm wzrostu jest bardzo dobrze zbudowany, tzn. nie wygląda jak szczypiorek ->taka chudzinka, tylko fajny z niego kawał chłopa...a moje sformułowanie może fakt źle to ujęłam...ogólnie chodziło mi o to, aby każdy ubierał sie schludnie i do figury a nie na siłę starać sie byc modnym... Ja za nic w życiu nie ubrałabym rurek :) mimo,że są modne!!!

Gość ojoj wg mnie liczy
hm ale szczerze powiem ze jesli ktos przesiaduje na kafeterii i jeszcze sie tu aktywnie udziela to nie wydaje mi sie aby ten ktos mial zasobny portfel - co wyklucza go z tzw populacji mezkiej pozadanej