Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pomarańcza.

Co zrobic by facet jadł mi z ręki?

Polecane posty

Potrzebny jest odpowiedni facet to podstawa bo taki "bez predyspozycji" choćbyś się dwoiła i troiła nie zmieni się w podnóżek :) Dziś faceci mają grubą skórę i stalowe jądra więc typowe zabiegi typu uwodzenie tracą na swej sile ;).

Gość Mors bagienny
Niektórzy lubią dobre słodycze. Ja np. nie miałbym nic przeciwko gdyby mnie jakaś ładna niewista karmiła nimi z ręki.

Gość emil z lunebergii
ty kur­wo je­bana umieraj!

Gość Mors bagienny
Chciałem jeszcze dodać, że przy takim karmieniu lubię być delikatnie drapany za uchem.

Gość a ja a ja
chętnie bym taką poznał.

No musze przyznać że ma anielską cierpliwość. A raczej miał, bo z biegiem czasu zaczynamy sie kłócić o to i owo. Chyba przestał być pantoflem takim którego lubie :)

************************************** PRZEPIS NA ULEGŁEGO FACETA ************************************** który je z ręki i zostaje niepostrzeżenie pantoflarzem 1. Uformować na ręce dwa stożki z bitej śmietany 2. Szczyty śmietankowych wzgórków udekorować na jędrnymi rodzynkami 3. Życzyć facetowi smacznego mówiąc, że te słodkości to wierna kopia słodkości Pameli Anderson albo jego dawnej dziewczyny, która śni mu się do dzisiaj po nocach 4. Z lubieżnością patrzeć jak on je, a sama w tym czasie niepostrzeżenie zrzucić obuwie 5. Kiedy on poprosi o dokładkę popatrzeć mu głęboko w oczy i zapewnić go, że zaraz ją dostanie, ależ bardzo chętnie 6. Zaabsorbowany przyjemnością zlizywania facet nawet nie zaprotestuje, kiedy kobieta poprosi go w tym momencie o podanie pantofli.... nie odmówi, ponieważ z rodzynkiem w ustach trudno wydusić słowo &. Podając jej pantofle on staje się wprawdzie pantoflarzem..... ale co zlizał i possał, to jego!