Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierwa

podrzucic jej swinie, czy nie?

Polecane posty

Gość kierwa

nie lubie jednej laski i tak sie zastanawiam... czy zrobic jej swinstwo bez powodu :classic_cool: otóż jest strasznie zarozumiałą, arogancką, cyniczną, przemądrzałą, chamską i irytującą zdzirą. ma trzy blogi, na których pisze "wiem, że mi zazdrościcie" albo "pozdro dla zazdrosnych" itd. wku rwia mnie to, bo tak na dobrą sprawe to nie ma jej czego zazdroscic, gdyż jej IQ = -10. na tych blogach wklejała swoje zdjęcia - różne po przeróbkach w photoshopie, z sesji fotograficznych, jak sie całowała ze swoimi byłymi chłopakami, zdjęcia w majtkach, bikini, samym staniku, jak celuje nożem w misia itp. - poprostu idiotyczne. na innym blogu opisywała swoje związki, żaliła sie, że jest nieszczęśliwa itd. a na trzecim ciągle pisze o seksie ze swoim najnowszym chłopakiem, np. że dopiero z tym spróbowała "na ostro" i że jej facet je ananasy (w domyśle, żeby sperma jej smakowała)... jej obecny facet nie wie o tym, co robiła z byłymi :) usunęła tamte blogi pare dni temu, ale poza tym, że są one w kopiach google, mam też zapisane na dysku kody źródłowe HTML :classic_cool: zdjęcia w stanikach też mam na dysku :D myśle sobie... czy wysłać te zdjęcia jej mamie na adres poczty firmowej, oraz jej chłopakowi? :) oczywiście każde dosadnie skomentować, że szanująca się kobieta nie dopuszcza do tego, by ktoś poza jej mężczyzną widział jej bieliznę :classic_cool: chyba, że jest to lekarz, albo dostaje kase za udział w kampanii reklamowej/filmie - ale to jest zwykła zdzira, która wkleja na bloga swoje rozbierane foty i jej matka powinna chyba wiedzieć, komu nie przepisywać spadku [cześć] na dobrą sprawę: to co RAZ wpadło do sieci NIGDY z niej nie wyjdzie - ZAPAMIĘTAJCIE! czasem traficie na życzliwych ludzi, a czasem na kogoś, kto was nie lubi :classic_cool: pomijając fakt, że pod jej fote każdy byle zbok może sobie potrzepac, co jest totalnie obleśne.. współczuję, że nie miała na tyle rozumu, żeby wiedzieć, że przyszły pracodawca najprawdopodobniej zanim ją zatrudni, sprawdzi w internecie z kim ma do czynienia [cześć] zakablować na nią, czy nie? :classic_cool: nawet myśle o założeniu nowego bloga, na którym byłyby jej zdjecia z tymi moimi komentarzami :) - zapewniam, że jest to zupełnie legalne, tym bardziej, że sama kiedyś wrzucała te zdjęcia do sieci (jak była sporo młodsza)

Gość emil z lunebergii
الى اغلى انسانه واجمل قلب الى حبى الوحيد هند معاكى عايش فى جنه ربنا يخليكى ليا يا حبيبتى وملاكى بحبك

Gość kierwa
nikogo mi nie odbiła ;) w ogóle nie znam żadnego jej chłopaka byłego/obecnego - widziałam ich tylko na zdjęciach i żaden nie był w moim typie wkurza mnie tym, że się pzechwala, chce żeby jej zazdroszczono i przy okazji ma cechy wypisane w poprzednim moim poscie. chyba zasłużyła na to, żeby jej utrzec nosa, nie? 🖐️

Gość JAK POLEPSZYC ŻYCIE SEKSUALNE
Chcesz wiedziec jak osiągnąć lepszy orgazm? Jak wydłużyć stosunek? wejdź na www.intymnosc.pl/aff/7733 i dowiedź się więcej

Gość kierwa
moje życie seksualne nie istnieje

Gość żałosne maż życie autorko
chyba nie masz przyjaciół i hobby

Gość no i co nas to obchodzi
skoro sama sugerujesz że kiedyś jej przyszły pracodawca i tak zobaczy te foty to co się tak nakręcasz by je komuś wysyłać ? po za tym sama się wkopałaś skoro piszesz że jej nei znasz to niby skąd skombinujesz mejla jej matki ?

Gość kierwa
nie mam przyjaciół, a moja praca właśnie polega na tym, że sprawdzam pracodawcom kandydatów :classic_cool: między innymi na tym forum! :D

Gość qwertyqwerty
o matko, nie chce nigdy w życiu upaść tak nisko, jak autorka topiku :o

Gość kierwa
wszystko jest w sieci! e-maile do rodziny, znajomych, po prostu WSZYSTKO jest w internecie.

Gość nie wiem jak tamta dziewczyna
ale ty z pewnością masz problemy emocjonalne i jesteś mitomanką

Gość nie wiem jak tamta dziewczyna
"nie lubie jednej laski" a niby skąd wiesz że jej nie lubisz skoro jej nie znasz ? chyba lekko bredzisz

Gość kierwa
przeczytałam te jej wypociny - wystarczy, zeby jej nie lubic. po przeczytaniu tego forum każdy może sie nabawic problemów emocjonalnych :classic_cool: dzieki za współczucie 🌼

Gość kierwa mówisz o sobie
prawda?:D:D:D:D masz jakis problem, to do psychiatry, jak masz rozdwojenie jaźni albo na tabletach jedziesz:D

Gość kierwa
weź nie jedz po mnie, bo sie popłacze :classic_cool: i kto tutaj jest gorszy..? - TY! bo prowokujesz biedną, jak stwierdziłaś, wymagającą pomocy psychiatry, osobę... jesteś podła, bo nie wolno sie śmiać z chorych ... :o

Gość jacobs
kierwa-ta dziewczyna juz cel osiągnęła-ty jej piekielnie zazdrościsz chłopakow,powodzenia,odwagi,przebojowości,bezprudernyjności,i wszystkiego innego.Co cię obchodzi co ona robi ze swoim życiem -przecież tobie nie szkodzi ?.A mail do jej mamy to dziecinada.Ulzy ci? a gdyby ktoś chciał cos donieśc na ciebie twoim rodzicom jak byś czuła się?

Gość beatka sdsd
weź sie lecz głupia zdziro,,,,, na plecy bo na głowe juz za późno to że wynajdujesz na necie jakieś donosy juz świadczy ze masz cos z głowa i jestes zwykłą frustratką i to twoje IQ jest -1000000

Gość ejjj to PROWOKACJAAAAAA

Gość kierwa
tak, jestem zwykłą frustratką ... :D nie znasz mnie, nie zamierzam tutaj o sobie niczego opowiadać, ale pisz co chcesz ;) oceniasz moje czyny przez pryzmat tego, jak Ty bys sie czuła, gdyby ktos postąpił z Tobą podobnie - boisz sie, bo jestes pewnie na tyle niepełnosprytna, że pozostawiasz po sobie w sieci różne niecne "pamiątki" ;) nawet jeśli nie.. (nie musisz sie wypierac, jak bede chciala, znajde cos :) ) pewnie masz cos do ukrycia i nie chcialabys, zeby ktos sie dowiedzial. oczywiscie nazywajcie to jak chcecie :classic_cool: dla mnie dziecinada to wstawianie rozbieranych fot w neta, z ryzykiem, że każdy może sobie popatrzec na goły cyc 🖐️

Gość ejjj to PROWOKACJAAAAAA

Gość stylowa
nie rób tego!!!

Gość edssu 93
Rób co chcesz i nas w to nie mieszaj ;p

Gość kierwa
ok, przekonaliscie mnie, nie zrobie tego :classic_cool: ale jesli będzie miala męża milionera, to bede ją szantażowac tymi przedmiotami, a jak nie da kasy, to facet sie dowie, ze w przeszłosci była internetową dzivką :classic_cool:

Gość Szantaż
oraz wykorzystywanie danych osobowych i cudzych zdjęć bez zgody autora jest karalne. Nieważne , że znalazłaś je w necie. Jeśli nie były opatrzone klauzulą typu "Zgadzam się na przetwarzanie blablabla" dopuszczasz się przestępstwa. Poczytaj sobie ustawę o ochronie danych osobowych i ustawę o prawie autorskim .

Gość kierwa
masz rację, jest to karalne :classic_cool: ale jeśli ktoś zrobi to anonimowo..? to jest bezkarny

Gość Szantaż
Nie ma czegoś takiego jak zupełna anonimowość. Nawet jeśli jesteś anonimowa dla nas i nawet jak masz zmienne IP policja ustali kim jesteś.

Gość Magda6558
kierwa po co to robić, niech koleżanka sama się dalej kompromituje... któregoś dnia przejrzy na oczy jaką kretynką była