Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierwa

podrzucic jej swinie, czy nie?

Polecane posty

Gość kierwa
wszystko można wydrukowac i wysłac pocztą z jakiegos zadooopia 🖐️ nie zrobie tego, napisalam juz :classic_cool: poczekam na okazje.

Gość Szantaż
Początek IP zawsze jest taki sam i jest przypisany do danego operatora. Operatorzy przetrzymują wszystkie dane, w tym lokalizację IP ( przez kogo dany numer i kiedy był używany). Niejednemu się wydawało, że jest anonimowy:)

Gość kliik
ja bym to zrobila, nawet jesli to dziecinada czy dowod zazdrosci. Nie ma nic przyjemniejszego niz utrzec takiej francy nosa:D

Gość wierzysz w cuda
"jak będę miała męża miliardera" mitomanka

Gość kierwa
koooorva, nauczcie sie czytac, niedoj eby :o napisałam, jak ONA będzia miała meza miliartera :o 🖐️ poza tym szantaż można wysłać pocztą ... wiesz o tym, że istnieje jeszcze realny odpowiednik poczty elektronicznej? :o :classic_cool: wyśle paczke z jakiegoś zadoooopia i nigdy mnie nie znajdą 🖐️

Gość Szantaż
Utrzesz francy nosa ale jeśli przyjdzie ci do głowy wysłać to jej matce to ona owszem dostanie manto ale matka będzie się bała, ze ktoś informacje o córce i nieodpowiednie zdjęcia przesyła dalej. Nie licz na to, że tego nie zgłosi. Nawet jeśli sprawę umorzą w dalszym postępowaniu to szykuj się przynajmniej na zeznania i grube nieprzyjemności .

Gość Szantaż
Nie byłbym tego taki pewien. Niejeden tak myślał. Jak widzisz nie tylko w necie pozostaje ślad czyjejś działalności. Każdy kij ma dwa końce.

Gość kierwa
oczywiscie, możemy sobie uciąc miłą pogawendkę o prawie :classic_cool: nie jestem wykształcona pod tym kątem, aczkolwiek spore pojęcie mam i mylisz się, pisząc, że jest łamaniem prawa powtórne publikowanie, wczesniej zamieszczonych fot w necie 🖐️ gdyyyż, większosc 12nastek poszłoby siedziec za wklejanie na blogach zdjęć swoich idolek 🖐️ kopiowanie cudzych wypowiedzi..? - musi na blogu istniec OŚWIADCZENIE typu "nie wyrażam zgody na ..." ;) - wujek google mi podpowiedział :classic_cool:

Gość judij
Ja BYM WYSŁAŁA !!!!!!!!!!!!! MIAŁABYM PRZY TYM DZIKĄ SATYSFAKCJE!! Skoro laska i tak sie lansuje w ten sposob na necie trudno koorestwo trzeba tępić, a takie panienki co mysla ze sa takie zajebiste zasluguja na kielich goryczy i wstydu

Gość Szantaż
Nie wierz w google. Poczytaj ustawy.Chyba, że chcesz przekonać się na własnej skórze.

Gość kierwa PRAWDZIWA
weź sie nie wymądrzaj, bo wkooorviasz mnie tak samo jak ta dzivka, o której jest topic :classic_cool: może masz jakis kontakt z zagadnieniem "prawo", ale nawet jeśli ktoś by mnie złapał, udowodnił winę, to najwyżej dostane jakąs grzywne, albo pare miechów w zawieszeniu, nagane, albo upomnienie :o 🖐️ poza tym, gdyby było tak łatwo złapac przestępce, to wszyscy byliby w pudle. policja nie ma czasu na zajmowanie sie takimi pierdolami, poza tym posmiali by sie z tej dzivki i przyznaliby mi racje 🖐️ nie ma teraz tak dobrych detektywów jak w filmach :o

Gość Szantaż
Idol jest osobą publiczną. Opisana przez ciebie dziewczyna jest osobą prywatną .

Gość kierwa PRAWDZIWA
ale nie zastrzegła sobie swojej prywatności wystawiając gołą dooope na widok każdego internauty, choć w blogach jest możliwość założenia sobie hasła chroniącego przed niepożądanymi gośćmi

Gość Szantaż
Dlatego oglądać możesz do woli. Wykorzystywać już nie możesz.

a wujek google Ci powiedział ,ze za szkodzenie ludziom w necie,można dostać karę pieniężną :classic_cool: wystarczy ze koleżanka Cie namierzy i dupa chlup..!

Gość kierwa PRAWDZIWA
sami tępa zdziro, napisałam, że jestem świadoma, jakie "kary" mogą grozić, łącznie z tą wymienioną przez ciebie :o 🖐️ poza tym, anonimowo mozna wykorzystac do przeslania pocztą - to nie będzie publikowanie cudzych fot, tylko wykorzystywanie dla uzytku wlasnego, nawet nie musze jej szantazowac :classic_cool: od razu wysle gdzie trzeba i po sprawie 🖐️

Gość Szantaż
Żaden wymiar sprawiedliwości tak nie uzna. Wymiar sprawiedliwości nie działa na zasadzie "widzimisię" ale musi działać w świetle prawa (niezależnie od tego co tak naprawdę myśli sobie o zaistniałej sytuacji).

Gość kierwa JEDYNA NAJPRAWDZIWSZA
gówno mi zrobią 🖐️ poza tym, ja tez nic nie zrobilam, wiec sie nie wymadrzaj :classic_cool:

Gość kierwa JEDNA NAJPRAWDZIWSZA
popatrz do lustra, zdziro! pisz co chcesz, i tak mam cie w dooopce :classic_cool:

Gość Oby do przodu
A może olej jej blogi i nie czytaj po prostu? Chyba, że czujesz wewnętrzy przymus: a) do czytania, b) do utarcia jej nosa. Ale czy potem będziesz dobrze się z tym czuła? Nic nie działa tak jak obojętność, może tej dziewczynie potrzeba trochę olania.