Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawww

Co sadzicie? kochała sie ze mną w swieta a teraz na sylwestra pojechała z innym!

Polecane posty

Gość dawww

Powiem tak spotykałem się z nią od dłuższego czasu i wciskała bajki że mnie kocha itd. itp. w święta kochaliśmy się, a teraz pojechała z byłym (nie wiem twierdziła ze nie jest z nim) na sylwestra. mam nadzieje ze się nie odezwie bo nie chce jej powiedzieć co o niej myślę a wy co myślicie?

Hm, to z nim też się będzie kochała i wciskała bajki.. heh, ale odważna skoro Ci jeszcze o tym mówi 🖐️ zachowała się trochę jak facet, który chce zaliczyć, a po fakcie ma już panienkę gdzieś..

Gość dawww
nie powiedziała mi o tym> pokłóciliśmy sie dzien wczesniej a akurat miałem szczęscie i widziałem jak wsiadali do auta i jechali ze znajomymi. jak jechałem koło niej to sie chowała i szybko wsiadła do autka ale to i tak widziałem.

Gość dawww
Ja oczywiście mam swój Honor i tylko napisałem do niej smsa ze nie życzę sobie żeby do mnie kiedykolwiek dzwoniła lub pisała bo z taka zakłamana osoba nie mam zamiaru utrzymywać kontaktu. i jeszcze życzenia wszystkiego najlepszego w nowym roku i ma urodziny na początku roku to napisałem też życzenia odraz i wyłączyłem tel. Dobrze zrobiłem jak myślicie??

No tak, chociaż mogłeś w ogóle nie pisać. obojętność boli najbardziej, a zapewne odezwałaby się po Sylwestrze, jakby kaca wyleczyła :p nie wiem, ale z ciekawości możesz włączyć telefon by zobaczyć, co odpisała :P mnie by kusiło ;)

Gość dawww
ale ja nie mam zamiaru z nią juz utrzymywac kontaktu a wiem ze za jakiś czas sie odezwie. i nie chce jej powiedzieć poprostu że jest sz.............bo tak mysle o niej

Gość duze dziecko
zycie :P

Gość olsniony
tak, daj se na luz :) olej suczke i uznaj, ze to ty ja zaliczyles jej bylemu :) a w sylwestra szukaj nastepnej ! a co ! :)

Gość dawww
z tego co ja z nam a tak spotykaliśmy sie juz gdzieś 4 lata to napisała ze moja wina i wogóle. a pózniej bedzie wciskała ze jest w ciązy albo jakaś inna chorobę.

Gość dawww
dokąłdnie tak jest że ja zaliczyłem i to pare razy a najlepsze że wciskała ze z tamtym sie nie kocha ze sie nie spotyka a czasem przyjechał do niej to tylko teraz satysfakcja jak ich zobacze ze ja przeleciałem jemu.

Gość dawww
tl dopiero jutro włącze bo mam sie umówić ze znajomym na sylwestra bo mamy jechac na narty :-)

Gość dawww
toyioeooeoekkekekke ale jak napisałem takiego smsa to tez jej w piety wejdzie bo wczesniej rozmawialismy wtedy w swieta zeby być normalnie spotykac sie a tu taki sms zeby ze nei życzę soie z nią zadnego kontaktu.

Gość JAK ZADOWOLIC KAZDA KOBIETE
Chcesz wiedziec jak osiągnąć lepszy orgazm? Jak wydłużyć stosunek? wejdź na www.intymnosc.pl/aff/7733 i dowiedź się więcej

Gość dawww
toyioeooeoekkekekke wiele razy brała mnie na litośc to barta syn że jest bardzo chory to że ona jest chora i to jeszcze kolezanka yła wysłannikiem.

Gość dawww
Ale juz miarka sie przebrała!!

No bo robi tak, bo widzi, że to na Ciebie działa :) heh, ile ona ma lat, że tak się zachowuje?? strasznie infantylnie.. dziewuszko wstrętne tak w ogóle Magda jestem ;)

Gość dawww
ale uz wystarczy wciskanie :-) juz sie nie nabiore!!!!

No bo robi tak, bo widzi, że to na Ciebie działa :) heh, ile ona ma lat, że tak się zachowuje?? strasznie infantylnie.. dziewuszko wstrętne tak w ogóle Magda jestem ;)

Gość dawww
cześc ma 26 lat a jam 30 paweł jestem miło mi. a Ty ile masz lat?

Ja byłam pewna, że ona ma może z 16 lat, bo takie szantaże są najgorsze.. próba wymuszenia litości, oh jaka ja biedna, a za plecami CI przyprawia rogi. ;) no ja jestem młodziutka:) mam 18 lat;)

Gość dawww
wiesz co młoda ale myślisz normalnie. miło pogadac z kimś takim. a najlepsze że wiele razy mnie szantazowała w inny sposób ze sie zabije.

Gość dawww
no ona ma 26 lat a zachowuje się jak małolata. zresztą teraz już nie mój to jest problem. a na marginesie chłopak będzie miał z niej "pożytek" jak będzie w ch......... robiony

Gość dawww
Nie nie juz nie łudze sie i nie mam zamiaru marnowac juz czasu na taka osobe :-)

Gość dawww
toyioeooeoekkekekke dzieki aż lepiej sie zrobiło i człowiek wiele zrozumiał chociaz wiedział o tym juz wczesniej :)