Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMMCIAAA ULECZZZKIIIII

co robicie na sylwestra?do mam.

Polecane posty

Jak spedzacie sylwestrwa majac male dziecko.Wychodzicie gdzies np do znajomych z dzieckiem?

jA mam zaproszenie do znajomych na wies ok.10 km od nas ale ja nie cche jechac bo nie mam z kim malej zostawic.No moglabym jechac z dzieckiem ale co to za zabawa.

Gość mama klaudii
znajomi przychodzą do nas w sylwestra

Gość ja żabka on kocur
my mamy prawie dwulatka, idziemy z nim do znajomych, którzy mają swoją dwójke, jedno starsze od naszego a drugie młodsze. Dzieci połozymy spać a my bedziemy balować, nie za głośno co prawda, ale zawsze to coś.

Gość Vietta1000
NOT -nocne oglądanie telewizji :D

Moj chcialby pojsc namawia mnie na wyjazd na wies ale ja nie chce.Mala ostatnio zrobila sie strasznie marudna i co to za zabawa z dzieckiem.

Gość nununu
nic nie robie:(w domu siedze:(nie mam z kim dzieci zostawic,ich niania idzie na party:(ech uroki posiadania dzieci:(

Gość też mamusiaaaa
Ja idę z mężem do klubu a córcia zostaje z dziadkami :)

Gość nununu
takim to dobrze,ja niestety nie mam dziadkow w poblizu:(uroki emigracji:(

a nie boicie się, że o północy dziecko się obudzi, przestraszy i że babcia nie będzie potrafiła uspokoić?

Gość idziemy spac takie uroki
posiadania małego dziecka które rzadko śpi

Gość przyszłamamusia2828282
a ja mam dziecko w drodze (33tc) i moj chlopak idzie na impreze a ja siedze w domu. Myślicie ze to w porządku?

Gość ahtk
Zapraszamy do nowego forum!!! www.dzieciaczki.wxv.pl

Gryzelda - Czego tu się bać ? To już babci zmartwienie, jakby tak patrzeć to z dzieckiem siediałby się do 18-nastki :P Może nie w temacie ale ja jadę na extra imprezkę!!!!!!!!!!! Jadę jutro o 13 do fryzjerki i kosmetyczki. Na 18 impreza do samego rana (w górach) nie muszę martwić się o dzieci i wrócę o której będę chciała, walnę się do łóżka i będę spała do której będę chciała I to są uroki kobiet bez dzieci czyli bez zobowiazań ! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Żyć nie umierać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja zostawialam co roku
z babcia, a teraz siedze w domku bo jestem w ciazy :) nie narzekam, a nawet sie ciesze, ze nie musze sie pindrzyc hehehe :D rowniez NOT :D

Gryzelda - Czego tu się bać ? To już babci zmartwienie, jakby tak patrzeć to z dzieckiem siediałby się do 18-nastki :P Może nie w temacie ale ja jadę na extra imprezkę!!!!!!!!!!! Jadę jutro o 13 do fryzjerki i kosmetyczki. Na 18 impreza do samego rana (w górach) nie muszę martwić się o dzieci i wrócę o której będę chciała, walnę się do łóżka i będę spała do której będę chciała I to są uroki kobiet bez dzieci czyli bez zobowiazań ! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Żyć nie umierać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ahtk
Zapraszamy do nowego forum!!! www.dzieciaczki.wxv.pl

nie pojde z nim bo sie boje ze ktos z pijanego towarzystwa mnie popchnie albo sie na mnie przewroci i cos sie stanie. a nie aj boze zacznie sie cos dziac to nie bedzie nikogo trzezwego zeby jechac do szpitala...a to impreza na wsi, w lesie a na miejscu nie ma nawet lazienki...

Gość ja zostawialam co roku
z babcia, a teraz siedze w domku bo jestem w ciazy :) nie narzekam, a nawet sie ciesze, ze nie musze sie pindrzyc hehehe :D rowniez NOT :D

Przyszłamamusiu, mnie takie imprezy kręciły, jak miałam 16 lat :O nie możecie razem pójść w jakieś cywilizwoane miejsce? Iga, akurat mnie obchodzi, jak moje dzieci płaczą Wznieś za mnie toast, jak się jutro będziesz szampańsko bawiła bez zobowiązań

gryzzela :) mnie to tez nie kreci, ale on (ma 27 lat) czesto sie zachowuje jak 20latek... i chcialby by tak zostalo na zawsze...

gryzzela :) mnie to tez nie kreci, ale on (ma 27 lat) czesto sie zachowuje jak 20latek... i chcialby by tak zostalo na zawsze..

gryzzela :) mnie to tez nie kreci, ale on (ma 27 lat) czesto sie zachowuje jak 20latek... i chcialby by tak zostalo na zawsze..