Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majowa konwaliaaa

Czuje, ze mu tak naprawde na mnie nie zalezy...

Polecane posty

Gość majowa konwaliaaa

Chodzi o mojego meza. Po poł roku naszej znajomosci dal mi zloty pierscionek (bez okazji). Rok pozniej oswiadczyl mi sie. Nie dal mi zadnego pierscionka ani zlamanego kwiatka, ale wtedy, to nie mialo znaczenia, bo i tak mialam przeciez pierscionek, ktory od niego dostalam- to bylo najwazniejsze. Pobralismy sie. Niedlugo po naszym slubie okazalo sie, ze to byl pierscionek, ktory zostal mu po bylej... Ona mu go oddala,a on wreczyl go mi!!! Zrobilo mi sie cholernie przykro jak sie tego dowiedzialam... Wolalam nie dostawac zadnego pierscionka niz taki:(:(:( Przestalam go nosic i nie wiem czy go nie wyrzucic:(:(:( Co Wy o tym myslicie? Prosze o opinie:(

Gość JAK POLEPSZYC ŻYCIE SEKSUALNE
Chcesz wiedziec jak osiągnąć lepszy orgazm? Jak wydłużyć stosunek? wejdź na www.intymnosc.pl/aff/7733 i dowiedź się więcej

Gość o ja pierdzielę
a jak się dowiedziałaś o tym pierścionku?

Gość majowa konwaliaaa
Czuje sie troche upokorzona ta sytuacja i naprawde nie wiem po co on wlasciwie sie ze mna zenil:( Czuje jakbym dostala w twarz i bardzo czesto mam ochote wyrzucic ten pierscionek do kibla i spuscic wode:(:(:(

Gość kierwa JEDNA NAJPRAWDZIWSZA
jakas picza pisala tutaj, ze ryje z dziewczyny swojego eksa, która na nosi pierscionek po niej! napewno ona uknuła intryge, albo napuscila na ciebie kogos, kto Ci powiedzial, zeby sprawic Ci przykrosc : ]]]

Gość majowa konwaliaaa
zauwazylam go na zdjeciu na palcu jego ex...:(:(:( czuje sie jakbym byla dla niego gownem... Co ja mam robic, myslec..?

Gość o ja pierdzielę
też bym przestała nosić ten pierścionek.Kurczę, czy ten twój mąż myśli?

Gość majowa konwaliaaa
ale dlaczego, dlaczego??????????????????? mogl lepiej nie dawac mi zadnego pierscionka A najgorsze, ze jego rodzice mowia na to "pierscionek zareczynowy"...😭 ale co to za pierscionek zareczynowy, skoro kupil go dla innej i inna go nosila...😭

Gość majowa konwaliaaa
dlaczego on mi to zrobil??? dlaczego???

Gość o ja pierdzielę
rozmawiałaś z mężem o tej sytuacji? Bo chyba bezwzględnie trzeba

Gość majowa konwaliaaa
rozmawialam, a on mi powiedzial, ze tego pierscionka nie kupowal konkretnie dla ex, ale ogolnie dla partnerki jaka bedzie mial... - nie wiem co mam o tym myslec:( jak on mnie traktuje???:( jak kolejna partnerke? Ze zmienia partnerki i przekazuje im pierscionek?? Ze jestem jego kolejna, a nie tą jedyna kobietą zycia???:(

Gość majowa konwaliaaa
Wogole nie wiem jak mozna dawac komus pierscionek, czy inna rzecz po ex...

Twoj maz okropnie postapil... Pewnie ten pierscionek nie mial dla niego zadnego znaczenia, mial go na zbyciu wiec ci go dal... Cos mi to przypomina... Mialam kiedys chlopaka, na moje urodziny dal mi sliczny lancuszek... kiedy ze mna zerwal oddalam mu go. Kiedy znalazl sobie inna zobaczylam u niej "moj" lancuszek... Dziwie sie jej tylko ze go nosi skoro dalam jej jasno do zrozumienia ze nalezal do mnie... Tak wiec wydaje sie ze kazdy facet jest taki sam... Szkoda im kasy na cos nowego. Porozmawiaj z nim o tym jak sie czujesz, moze zrozumie

Gość majowa konwaliaaa
dla mnie jest to upokarzajace:(

Gość o ja pierdzielę
współczuję samopoczucia i nie dziwię się.Każda kobieta chce być wyjątkowa dla tego jedynego.Twój mąż okazał się wyjatkowo gruboskórny. Ale może jesteście mimo wszystko dobrym małżeństwem i nie warto rozdmuchiwać tego faktu-bądź co bądź z przeszłości?

Gość majowa konwaliaaa
no wlasnie, dal mi "pierscionek, ktory mial na zbyciu" i to niby jest pierscionek zareczynowy...- to boli:(

Gość majowa konwaliaaa
wolalabym nie miec od niego zadnego pierscionka:( a najgorsze, ze ostatnio kolezanka chciala widziec moj pierscionek zareczynowy- zrobilo mi sie przykro:(

Gość dssdfs
dzieci, normalnie dzieci. bo pierścionek taki a nie inny hahaha większą wagę do tych pierdół przywiązujesz niż do samego związku. żal

Ale pogadaj z nim o tym co czujesz, jak sie poczulas... Jestescie malzenstwem i mozecie byc ze soba calkowicie szczerzy:) Nie wierze ze twoj maz jest takim dupkiem ze nie zrozumie

Gość samoa
ech faceci..... :( A moze Twoj maz jest po prostu "praktyczny"? Kupil pierscionek tzw.zareczynowy i wymyslil sobie,ze ten pierscionek dostanie jego przyszla zona...a ze z tamta nie wyszlo, to kazal jej oddac. Jest to zapewne przykre dla Ciebie, bo chcialas cos wyjatkowego tylko dla Ciebie (a poniekad jest), ale czy tylko pierscioek sie w zwiazku liczy? Jesli jest czulym, dobrym mezem to moze wytlumacz mu jak sie czujesz z tym,ze nosisz pierscionek po jego ex... ja bym go zaciagnela do sklepu i kazala kupic sobie pierscionek taki jaki ja chce ;)

Gość majowa konwaliaaa
To nie chodzi tylko o pierscionek, ale o fakt, że jako niby to "pierscionek zareczynowy" dal mi pierscionek po ex... Dodam tylko, że cieszylam sie jak glupia jak go dostalam, mimo że on raczej nie nalezal do drogich, a wrecz przeciwnie. Cieszylam sie przede wszystkim z jego gestu. Mysle, ze tak samo cieszylabym sie ze srebrnego pierscionka... Moj mąż wcale nie mial nigdy problemow z pieniedzmi. Tuz przed slubem kupil sobie "zabawki", tzn sprzet elektroniczny (ktory wlasciwie nie byl jemu ani mi do niczego potrzebny) za ponad 4 tys. zl. a mi dal pierscionek, jak sie pozniej okazalo, po swojej ex... To naprawde boli...:( Wolalabym nie dostac nic niz pierscionek jego ex...

Gość majowa konwaliaaa
Jak ja moge odbierac, to jego zachowanie???

Gość solidarność jajników
Faceci są prości i takie jak Twoje myślenie zapewne było dla niego nieosiągalne. Myślę, że on po prostu w ogóle o tym nie pomyślał... Powiedz mu, że nie jesteś w stanie tego nosi,ć, idźcie do jubilera i wymieńcie na inny za dopłatą.

Gość majowa konwaliaaa
Ja mu juz mowilam, ze nie chce go nosic, ze nie dam rady, ale on nie widzi w tym zadnego problemu... i to jest chyba w tym wszystkim najgorsze...:(

Gość majowa konwaliaaa
Nie wiem po co on mi to wogole dawal...

Gość ja bym mu go oddala i powiedzi
ala zeby sam nosil ten pierscionek!

Mój eksik też dał łańcuszek swojej obecnej po mnie :D bo oddałam (teraz żałuje :P bo ładny był) a widzę że go obecna nosi po zdjęciach na nk. Szczyt wieśniactwa :o mógł już sprzedać i kupić inny :o

Gość thc
Dziewczyno, daj szanse męzowi na poprawę i powiedz mu to wszystko, co tutaj piszesz. Jest nadzieja,że nigdy więcej takiego błędu nie powtórzy. Swoja drogą ja na twoim miejscu schowałabym pierscionek głęboko i poprosiła o nowy - w ramach przeprosin, osobiście wybrany - bez względu na cenę. Trzeba sie cenić, w przeciwnym razie innym tez bedzie przychodziło to z trudem.

Gość majowa konwaliaaa
on powiedzial,ze nie widzi potrzeby, zeby kupic mi nowy pierscionek...:(

Gość ale masz problemy....
to jemu oddaj ten pierscionek a sama kup se inny i go nos! boze, kobieto, naprawde to jest twoj najwiekszy problem? durnowaty pierscionek?? to pogratulowac!!!