Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majowa konwaliaaa

Czuje, ze mu tak naprawde na mnie nie zalezy...

Polecane posty

Gość majowa konwaliaaa
...ale poki co, czekam az on cos zmieni w swoim postepowaniu...

myślę, że tu chodzi o mentalność mężczyzn. Oni wielu spraw nie rozumieją, choć dla nas jest to logiczne, że zrobił świństwo. Nie bronię go, ale wiem, że mężczyźni zupełnie inaczej rozumują niektóre sprawy, to zależy również od samego wychowania ich w domu przez rodziców a szczególnie matki. Radzę koniecznie z nim o tym porozmawiać! Powiedz mu prosto i bez owijania w bawełnę co czujesz.

Gość ***Narzeczona ***
femme... Nie przesadzaj z ta mentalnoscia .... ja dostalam inny piersionek niz poprzedniczka i Narzeczony sam wpadl na to ze to ma byc cos przeznaczonego wylacznie dla mnie i cos ladniejszego i drozszego

Gość majowa konwaliaaa
a ja ciagle wierze, ze moj maz jeszcze cos zrozumie...

Gość tee lafirynda...
co ty jestes taka zlosliwa?? A ja uwazam, ze jej maz zdecydowanie przegial w tej sytuacji...

Gość wyrocznia postanowilaprzemowic
mysle, ze zbyt osobiscie to odbierasz - tzn domyslam sie ze to musi bolec ty masz prawo to przezywac, jednak na moj rozum on chcial byc praktyczny - dla niego pierscionek to symbol, dal tamtej dal i tobie na znak milosci. pierscionek nie rowny uczuciu only symbol kpw? a ze nie zna kobiecej psychiki delikatnej to troche mi sie moze tlumaczyc jego buracka mentalnoscia i only to rozumiesz? to nie byla proba osmieszenia poznienia pokazania ze cie nie kocha rozumiesz juz?

Gość anonimka z Bozej laski
Wez sie w garsc! Twoj maz postapil jak swinia, ale nie rozpamietuj tego az tak bardzo, bo nie warto. Faceci juz tacy sa, egoisci jedni... Chcial zaszpanowac pierscionkiem, ale biedny chlopczyk nie wiedzial, ze w ten sposob nie postepuje sie z kobieta... Trzymam za Ciebie kciuki!!!

Gość a wiosna tuz tuz...
Faceci to naprawde maja debilne pomysly...:O

Gość zadna zemsty
kurcze, przykro mi autorko tematu:(

Gość moze z niego taki skrabidupa
:O

Gość srutttuututtu
dekiel jakich malo:O

Gość upik pupik

Gość majowa konwaliaaa
a u mnie nic sie nie zmienilo...:(

Gość kobieeeeeta
Na Twoim miejscu sprzedałabym ten pierścionek i powiedziała mężowi, że to nie był zaręczynowy więc nie przywiązujesz do niego większej wagi, poza tym po co Ci pierścionek po jego ex? Fakt, że facet postąpił nieelegancko ale komentarze w stylu "zostaw go", "odseparuj się" etc. są równie głupie i płytkie jak postępowanie Twojego partnera. Jeśli układa się między wami to odpuść ten temat (po sprzedaniu pierścionka :P) , nie warto psuć poprawnych relacji przez taką rzecz, przecież każdy czasem może popełnić błąd, najważniejsze by wyciągnął ze swojego postępowania wnioski. Pozdrawiam

Gość kobieeeeeta
oj nie doczytałam reszty opowieści. Według mnie Twój mąż zrobił najlepsze co mógł w tej sytuacji spuszczając pierścionek na Twoich oczach w wc :) Chyba jednak ta jego ex nie znaczy dla niego tak wiele jak myślisz. Myślę, że powinien kupić Ci inny pierścionek by zakończyć ten temat raz na zawsze. Pozdrawiam

Gość oooojjjjjjj
moze spróbuj jeszcze raz na spokojnie usiąsc z nim i pogadac i zapytac jakby on sie czuł gdybys dala mu cos bardzo osobistego i waznego ( bo dla kobiety to bardzo wazne) a pozniej by sie okazało ze to po jego ex... oni sa po prostu glupi...ja inaczej tego wytłumaczyc nie umiem...pewnych rzeczy nie ogarniają a ze są do tego leniwi to nawet nie chce im sie starac...

Gość majowa konwaliaaa
Mi sie wydaje, ze on nawet nie zamierza kupowac innego pierscionka...

Gość majowa konwaliaaa
a teraz jak mielismy taka nasza rocznice, to tylko o tym wspomnial... Wieczorem przygotowalam uroczysta kolacje, otworzylam winko, chcialam milo i romantycznie spedzic wieczor...a on... zjadl w milczeniu gapiac sie bezmyslne w telewizor i poszedl do komputera, zostawil mnie sama z winem i reszta kolacji...:( na walentynki nic nie przygotowywalam, bo po co? a on mi kupil taka mala rzezbe.

Gość majowa konwaliaaa
czasem naprawde watpie czy on mnie rzeczywiscie kocha...:(

Gość oooojjjjjjj
a duzo pracuje?

Gość majowa konwaliaaa
8 godzin dziennie... ma tez wolne weekendy...

Gość majowa konwaliaaa
zawsze chcialam miec kiedys dzieci, ale teraz jak mam meza, to bardzo mnie odrzuca od mysli o dzieciach...

Gość oooojjjjjjj
kurcze :( a zawsze taki byl? nie wiem moze narazie zacznij udawac ze tobie zalezy? niech zobaczy ze moze cie stracic... ale nie dam glowy ze to dobra taktyka...

Gość majowa konwaliaaa
Nie, nie zawsze taki byl... Kurcze, jak mi jest przykro w takich sytuacjach...:(

Gość majowa konwaliaaa
Nie wiem co robic... Planowalam zaczac wiecej spotykac sie ze znajomymi, wychodzic z domu nic nie mowiac... moze wtedy zrozumie, ze moze mnie stracic...

Gość majowa konwaliaaa
jak wy widzicie ta sytuacje??

Gość ojjjjj
no to zrób tak..zadbaj o siebie, odswiez znajomosci...zrób cos dla siebie! :)

Gość odswiezam temat
i jak sie wszystko potoczylo??

Gość Nadzieja9
14:05 [zgłoś do usunięcia] majowa konwaliaaa Nie wiem co robic... Planowalam zaczac wiecej spotykac sie ze znajomymi, wychodzic z domu nic nie mowiac... moze wtedy zrozumie, ze moze mnie stracic... I to wszystko z powodu kawałka metalu? :O